2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ahh kuzum benimmmm banada oyle diyordu kv o yedi tane buyutmuşte hiç beşik kullanmamış hep koynunda yatırmış eltime almışlarda ne olmuş çöpe atmış falan filan hatta ben oğluma oda yapacaktım onun yanına oturuyoruz yaa oda istiyorum dediğim günden beri ay bu oda çok güzel ay ben bu odayı çok seviyorum çocuk annenin yanında yatar komşular beşik olmaz buraya dedi falan diye gelene gidene her dakika aynı şeyi söyledi en son anneme de demiş kızlar boşanır gelir belki odayı bozmak istemiyorum ki evde başka 3 oda daha var annemde bana almayalım o zaman kızım dediii bütün hayallerimi yıktı kadın resmen :KK43: şimdi bende yanıma aldım anne yanı beşik onu kullanıcam inşallah:110: Ayyy çok uzun yazdım ama beşik konusunda çok dertliyim kusara bakma canım :KK43:
Canım benim hiç kendini uxmeye değmez ben eşim ve bebeğim ucumuz yaşıyoruz :) Yani kv falan yok ama ben bebegime oda yapmadım daha çok küçük yanımızda yatması taraftarıyim o güveni hissetmeli bence yanında olduğumu bilmeli :) beşik aldım Odamıza ama ona bile koyduğumda bi ucunda kalakaliyo :KK70: ana dizi almıştım küçük beşik gibi bi şey onda yatiriyorum hep beşiğine bi gece koydum daha da koymadim sıkıntı etme kendine benim kv de de biz kıyafet alışverişi yaptık bebeğim doğmadan evvel o zaman anneme demiş ki ben hep doğduktan sonra aldım çocuklarıma kıyafeti demiş demekki bebegimi bezle gezdirip doğduktan sonra alacaktım kıyafetlerini :KK70: 16. Günümüz bugün ben hala yürümekte zorlaniyorum karnım aciyo bi de doğurduğum günü düşün ayağa kalktım oturamadim ağla ağla canım cikti o halde kıyafet almaya gideceğim yani işte sen bakma kimseye sacmalasinlar varsinlar sen keyfine bak :KK66:

ALTINIM ALTINIM canım ben eve geldim bu doğumda göbek 6 aylik gbi duruodu annem hemen sardı gobegimi ve görenler aaa hiç kilo kalmamış aynısın maşallah dio sua n 16. Gun 8 kilo var fazla korse giyebiliosan giy yoksa sardır karnını sıkı sıkı

Canım benim hiç kendini uxmeye değmez ben eşim ve bebeğim ucumuz yaşıyoruz :) Yani kv falan yok ama ben bebegime oda yapmadım daha çok küçük yanımızda yatması taraftarıyim o güveni hissetmeli bence yanında olduğumu bilmeli :) beşik aldım Odamıza ama ona bile koyduğumda bi ucunda kalakaliyo :KK70: ana dizi almıştım küçük beşik gibi bi şey onda yatiriyorum hep beşiğine bi gece koydum daha da koymadim sıkıntı etme kendine benim kv de de biz kıyafet alışverişi yaptık bebeğim doğmadan evvel o zaman anneme demiş ki ben hep doğduktan sonra aldım çocuklarıma kıyafeti demiş demekki bebegimi bezle gezdirip doğduktan sonra alacaktım kıyafetlerini :KK70: 16. Günümüz bugün ben hala yürümekte zorlaniyorum karnım aciyo bi de doğurduğum günü düşün ayağa kalktım oturamadim ağla ağla canım cikti o halde kıyafet almaya gideceğim yani işte sen bakma kimseye sacmalasinlar varsinlar sen keyfine bak :KK66:
Aslında bende sonra düşündüm yanımdan ayıramam diye ama onun oyle yapmasına kırıldım yanii :110: Senin kvde bi alemmiş yanii doğumdan sonra bide alışverişlemi uğraşıcakmışsın :KK70: bende artık saldım gitti valla hiç takmıyorum bazen he diyorum geçiyorum bazen cevabını veriyorum:)

Kizlar nolur bana bu cevab yazin iki gundir memelrim kuculdu sut azaldi ... bu sekikde oluo tekrar sutu gelen var mi?? Herseyi yiyim iciyom ama iki gundur minicik memelrim :KK43:

Bizimki de soyuyluyo ablam normal dedi ben de hiç takmadım açıkçası. Keşke biraz toparlanınca gelseler ya benim çevre hep kırkı çıksın die bekliyo çok şükür.valla ben yapazdım sen yine iyisin o dikişler beni benden almıştı şu An bile hafif var yani ağrısı.
Canim benim bide idrar deliginin orda var üc dikişim. Asil onlar.mahvediyor beni. Dun gorumcemler geldi sehir disindan aksama kadar ayaktaydim. Gece 1de yataga kendimi zor attim. Bir de insanlarin ayy lohusa halinle sana da yemek hazirlatiyoruz tüh, of sen de ayak ustunde kaldin gibi samimiyetsiz cumleleri iyice cildirtiyor beni.

ALTINIM ALTINIM canım ben eve geldim bu doğumda göbek 6 aylik gbi duruodu annem hemen sardı gobegimi ve görenler aaa hiç kilo kalmamış aynısın maşallah dio sua n 16. Gun 8 kilo var fazla korse giyebiliosan giy yoksa sardır karnını sıkı sıkı
Ben de sardim. 64 kg ile doguma girdim. 14
Gunluguz ve ben 52 kiloyum. Hamilelik oncesi kiloma 4kg kaldi. Hizla vermek isime gelmedi. Tipim kaydi birden yuzumun rengi kacti :deli:

Oglumun derisi soyuluyor cildi kurudu sanki endise etmeli miyim kızlar.
Benim de dikislerim kasiniyor. Kasiyamiyorumda... Pazartesi gittim dra acilmis bir kismi:KK43:
Nasil acilmasin sozde yardimA gelene de ben bakiyorum. Ziyarete gelene de hizmet ediyorum. Allah im bu ne bicim lohusalik. En hassas donemi en fazla yorgunlukla geciriyoruz...
canım kilo almaya başlayınca derisi soyuluyor oğlunda olmamış mıydı? banyodan sonra bebe yağı sürdük bi iki gün biz ama sürmesek de olurdu

Canım benim aldığım amerikan ürünü bitkisel.turkiyede verilen d vitaminlerin de monovit ve decavıt kanserojen içerio dier multitabs acd vitamini ise etil alkol içerio.
Bir çok doktora sordum her ilaçta yan etki var diyorlar ben yine de çok tedirginim ilaç adı neydi nasıl verdiniz sipariş

Bu rüya işi beni çok yormaya başladı. Bugün en son eşime mesaj yazarken rüya gördüm yani. Hayal gerçek hepsi birbirine girdi :KK43:

Cumartesi gidiyor artık. Gerçekten ev ev üstüne olmuyormuş canım ya.. Lohusa halimle ortam yumuşak kalacak diye uğraşmaktan akıl sağlığımdan olmak üzereyim. O yüzden sabah psikologtan randevum var

canım uyanıkken rüya görmek normal bi durum değil iyi ki başlamışsın psikologa.
bende de ağır depresyon varmış illa psikiyatriye gidin dediler dün kontrolde ama ben gitmedim evdekiler gittikten sonra yine böyle devam edersem gidicem ama. saçma saçma şeyler düşünüyorum bu ara. herkes bana komplo kuruyo sanki bi yandan da yanlış olduğunu biliyorum ama herkesten şüpheleniyorum. kv bebeğime sarılıyor vermiyo bazen bana. annem Bebeğime kendi çocuğu gibi sesleniyor herkes sanki bıraksam el koycak yavruma babası bile bazen vermiyo bana. ha sen ha ben ne farkeder diyo ya anne başka diğerleri başka anlatamıyom

Bendede durum aynı kuzumm :110: Pazartesiye kadar doğurmazsan salı erkenden gel dedi ama ne yapacak bilmiyorum doğumu başlatıcaz falan demedi bana :dua: İnşallah pazartesiye kadar gelir minikler :anneadayı:
INŞALLAH canım hayırlısıyla kucagimiza alip kokusunu içime çekmek istiyorum onu emzirmek altını değiştirmek onunla yaşamak için sabırsızlanıyorum

Tmm sınırın altysa sorun yok kafada olması da çok sorun değilmiş vücuda inince korkmak gerekirmiş ki onuda anlamyrm ben zaten.ben elimden geldiğince besledm kızımı bi daha kontrole götürmeidm elinden kan alıyolar ya çok üzülyrm ama iyi.kilo aldı kızım geçti sanırım
Canim en son gözler terk ediyormuş gözleri normale donduyse2gecmistir

O değerlere zaten hiç inanmıyorum ben canım :) ultrason kağıdında benimkide 1 hafta geriden geliyordu 3500 51cm doğdu gayet iyi yani.arkadaşımın bebeğide aynı ölçülerde doğdu onada iri bebek demişler :110:Neyse Canım dediğin gibi çok şükür sağlıklı :dua:

semurcan semurcan 30 gündür göbek düşmedi mi :oha:bizim 7.gün düştü

@Senam72015 canım hiç kimseyi takma sen bildiğin gibi yap.kızına da maşallah 12 günde 600gr çok çok iyi.hicte zayıf bir bebek değil, hoş zayıf olsa ne olacak yeter ki sağlıklı olsun.benim kayinvalide de büyük oğluma çok söylenirdi çok zayıf söyle böyle bu sefer söylediği zaman hem cevabını veriyorum hemde eskisi gibi takmiyorum :lülülü:konuşur konuşur susar tamamen çocuklarıma yöneldim ben simdi:KK15:yalnız bırakma hiç bebegini kuzeniyle sonuçta oda çok küçük anlamayabilir zarar verebilir.

insanbuL insanbuL bizde de deri soyulma oldu ben hiç bişey surmedim sonradan düzeldi şimdi yumuşacık cildi.
benimki de aynı boy ve kiloda doğdu bana 4 kg doğar 2 hafta ilerde demişlerdi

X