2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
arkadaşlar bebeğim 29 günlük. bir haftada 150 gr almış. doktor bir haftayla ölçmek çok doğru değil ama gelişimi sınırda dedi :KK43:
sben nerde hata yaptım :KK43:
ne yapmalıyım denizin gelişmesi için

INŞALLAH canım hayırlısıyla kucagimiza alip kokusunu içime çekmek istiyorum onu emzirmek altını değiştirmek onunla yaşamak için sabırsızlanıyorum
Aynen canım benim bende de artık sabır kalmadı Rabbim nasip etsin bize de en kısa zamanda bunları yaşamayı :) bu sabah kocama dedim inşallah bu hamile olarak uyandığım son sabah olur alırım artık kucağıma kuzumu :anneadayı: :KK200:

Kızlar gaz damlası sab simplex nasıl kullanılıyor. Dün aldık eczaneden acil durumlar için ama eşim sormamış nasıl kullanılcağını :duduk: bilen var mı?
5 damla damlatıyon ağzına canım zararı yok günde 4-5 kere verebilirsin

Sorma ben o rahat takmama olayini biraz abartiyorum galiba esim uvey annemiain diyo bana hahaha
ALLAHIM O RAHATLIĞIN YARISINI BANA VER YARABBİMM... evham yüzünden kalpten gidicemm gece sürekli uyanıp kızım yaşıyor my öldü mü diye kontrol ediyorum bu evhamla nereye gidecek bilmiyom

arkadaşlar bebeğim 29 günlük. bir haftada 150 gr almış. doktor bir haftayla ölçmek çok doğru değil ama gelişimi sınırda dedi :KK43:

Canım bizde şimdi geldik sağlık ocağından boy kilo bakıldı aşı oldu kuzum yarinda nasipse dr a gidecez bakalım boy kilo çok iyi dedi drumuz. Deniz kuzusu kaç kilo canım

Kizlar nolur bana bu cevab yazin iki gundir memelrim kuculdu sut azaldi ... bu sekikde oluo tekrar sutu gelen var mi?? Herseyi yiyim iciyom ama iki gundur minicik memelrim :KK43:
canım sağıyor musun ki nerden biliyorsun kaç cc çıktığını memeden? yada bebeğin aç mı? bunlar yoksa boşuna evham yapıp gerçekten azaltma sütünü düşünme bebeğin doyduysa şükret kapat konuyu. bazı şeylerin üstüne fazla düşünmek zararlı oluyo.
gerçekten sütün azalınca anlarsın zaten o zaman bol su iç sağlıklı beslen ve uyu. uyumasan da dinlen.yorgunluk azaltıyor sütü.

Canım bizde şimdi geldik sağlık ocağından boy kilo bakıldı aşı oldu kuzum yarinda nasipse dr a gidecez bakalım boy kilo çok iyi dedi drumuz. Deniz kuzusu kaç kilo canım
3500 doğdu. iki gün sonra 3300 e düştü. geçen hafta 3920 di bu hafta 4075. sen bişey söyle canım ya nasıl sence durum:KK43: ? 29 günlük şuan. boy da 51 doğsu dün 54 olmuş

Canim benim bide idrar deliginin orda var üc dikişim. Asil onlar.mahvediyor beni. Dun gorumcemler geldi sehir disindan aksama kadar ayaktaydim. Gece 1de yataga kendimi zor attim. Bir de insanlarin ayy lohusa halinle sana da yemek hazirlatiyoruz tüh, of sen de ayak ustunde kaldin gibi samimiyetsiz cumleleri iyice cildirtiyor beni.
Ay benim her yerim dikiş ya dr bile bu kadar dikişim çoknadir atyrz dedi.her yer sıkılıyo.beni de arayıp oturmaya gel diyo kv.sanki normal birini çağırıyo onun gelip yoklaması gerekirken ben girckmişim.insanlar çok ilginç ya valla
Bişey de diyemysn ki

3500 doğdu. iki gün sonra 3300 e düştü. geçen hafta 3920 di bu hafta 4075. sen bişey söyle canım ya nasıl sence durum:KK43: ? 29 günlük şuan. boy da 51 doğsu dün 54 olmuş

Bizde doğumdan sonra 3300 e düştük ayniymisiz.ama bence çok güzel kilosu gayet iyi almış.sakin üzülme çok iyi bence

Tamam cnm deniycem dediğin gibi. Ben beceremedim bu işi çünkü. Bugün öğlen sağdım buzdolabındaysı akşam üzeri hastaneden çıkarken ağladı. 1 saat filan çamtamda ısınmıştı ama ılıktan daha soğuktu galiba bütün içtiğini kustu yavrum ya :KK43:

İlk dememem berbat oldu :KK43:
28gundur sut sagip bebisi memeyi almayan birisi olarak gunde 4 kere sagin yapiyorum.disarda 1 ogunluk birakiyorum cok sicak degilse max 4 saat olacak sekilde.eger sicaksa direk dolaba koyuyorum.dolaptan cikarip biberon isiticisinda vucuttan ciktigi sekilde isitiyorum.ilik olacak sicak olmayacak sekilde.hep ilik vermeye calisiyorum.
sut sagiyormuydun?sutun yeterlidir cok huzursuz degilse bebisin.cok onemli gorse doktor mama ver derdi.takilma bence

Mama veryrmsn bilmyrm ama sen de dikkat edsn aslında emmesine falan. Ben kendi yaptığımı söylym sana bizim kız hastaneden çıkarken 200 gr vermişti 3200 ken 17 gün sonra 4 Kilo çıktı yani yaklaşık haftada 350 gr falan aldı. Her 2 saatte bir kesin uyanıp emiyo ve kendi acıkıyo.tam bışaltamadığı zaman da kalanı sağıp veryrm. Şu An kadar toplam 90 cc mama verdim 2-3 kez yani mecburen. Başka da bişey yapmrym ama abence gece çok emmesinin faydası var emip deliksiz uyuyo

Sap simplex diye bi damla kullanmistim ben buyükte. Bir de acı elma yagi alip ayaklarinin altina sürmüstüm. Bizde faydasi olmamisti cunku kolikti:KK43: belki sizlerde faydasi olur

Dogru aslinda :KK70: valla cok zormus karpuz suyucum ikisi birden acikiyor uykusu geliyor felan, ben terelelli... :KK8:
Sen sen ol ikinciyi hemen yapma:confused:

Selam.benim de bir yasında kızım var.ve iki ay sonra doğum yapcam inşallah.sizin bebeklerin arası ne kadar.ben de korkuyorum cok zor olur mu iki çocuk die :KK43:

canım bi foto atsana hiç kurumadı mı nasıl durum bizimki 9. gün düştü ona bile geç dediler 9 gün göbek mi dururmuş da şuymuş buymuşşş
Canım bizim 11.günde düştü göbeği, iltihap tutmuştu 14.gününde doktora götürdüm yaktı doktor. 20.günümüz kurudu gitti. Göbek ihmale gelmez, sen neyaptın götürdünmü?

X