2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
8 kilo var ama 5 kg meme dir yani :KK70: gören çok iyisin maşallah dio ama memelerden gomleklerim fln olmuo üstten pamtalonlarim oluo çok sukur:sampiyon: @insanbuL un karşısında saygıyla egilmek kalio bize Hoppa

Süt olsun da varsın 5 kilo meme olsun :KK70:benimde elbiseleri oluyor sadece 38 beden Eteklerim olmuyor:ıslık:Taha bey nasıl :KK69:

Arkadaşlar doktor d vitaminini kaçıncı günden itşbaren verdi? 15 falan okudum ama beşinci günden verdi bana ya kafam karıştı

Kızlar bugün doktora gittim 3 gündür kaka yapamıyordu ve kusuyordu, kakayı yapamaması çok endişelenecek bir durum değil dedi fitil verdi kusmanın sebebi ise bebeği besleme aralığıyla alakalı olabilir dedi herbir memeyi 15 dkda boşaltır yeterlidir dedi 2 saatten az sürede emzirme dedi, gerçekten bir haftadır çok düzensizleşti bazen 1 saat memede kalıyordu bazen 5 dk kalıyor ve az uyuyor hemen uyanıyordu doktorun dediği gibi yapacam ama bana az geliyor 15er dk sizler napıyosunuz

Süt olsun da varsın 5 kilo meme olsun :KK70:benimde elbiseleri oluyor sadece 38 beden Eteklerim olmuyor:ıslık:Taha bey nasıl :KK69:
Aynen öyle valla süt olsun Bebişlere.ya taha bey kucakci oldu sıpa kucakta uyuo senin bebis nasil canım 1 aylık oldu bile maşallah

Aynen öyle valla süt olsun Bebişlere.ya taha bey kucakci oldu sıpa kucakta uyuo senin bebis nasil canım 1 aylık oldu bile maşallah

Buda öyle kucakci kucaga gelince susuyor hemen :) bizimki yüz üstü uyumayı çok seviyor rahatlıyör pit pit çıkıyor gazlar :) iyice dalında uykuya yan çeviriyorum.birde coj memeci :) Bugün aşi olduk uykusunda ağlıyor bazen.hemen buyuyorlar valla

Buda öyle kucakci kucaga gelince susuyor hemen :) bizimki yüz üstü uyumayı çok seviyor rahatlıyör pit pit çıkıyor gazlar :) iyice dalında uykuya yan çeviriyorum.birde coj memeci :) Bugün aşi olduk uykusunda ağlıyor bazen.hemen buyuyorlar valla
Maşallah gazları olup aglamasinlaarada kucakta uyusunlar napalım ben yüzüstü hiç denemedim deniyim belki rahat eder.bozde çok memedeyiz ya valla memede uyuo koyunca acio gözleri kaka yapıo saolsun baştan acikio kaka dan sonra :KK70: aşı ateş yaptimi verdinmi ilaç fln çıkmasın ateş diye

5 damla damlatıyon ağzına canım zararı yok günde 4-5 kere verebilirsin

ALLAHIM O RAHATLIĞIN YARISINI BANA VER YARABBİMM... evham yüzünden kalpten gidicemm gece sürekli uyanıp kızım yaşıyor my öldü mü diye kontrol ediyorum bu evhamla nereye gidecek bilmiyom

Daha neler canim allah saglik versin. Gece genelde salonda annemle o bi koltukta benmbi koltuta bebek diger koltukta agladikca annem bakiyo altini degistiriyo sagdigim sutten veriyo Yine olmazsa ben meme veiyorum belkide o yuzden rahatimdir ama gazi olup aglayinca bende onunla aliyorum o ayri dava

kızlar doğurmayan kaldı mı çoktandır girmiyorum fırsat bulamadım kendi işim olduğu için arada işe de gidiyorum annemde memlekete gitti kv bakıyo bebeğime malesef hatta şu an işyerimden yazıyorum çok şükür 12 temmuzda sezeryanla doğum yaptım bende kızımda sağlıklıyız herkesler iyi dimi? bebeği sürekli emen var mı aranızda doyduğu halde aranan bu aralar bana sıkıntı yaşatıyor kızım sabahları huysuz oluyor sürekli meme istiyor sütümde geliyor şükür ama aşırı değil arada sağıyorum günde iki kere mama takviyesi yapıyorum bir öğlen bir gece olacak şekilde bizde durumlar böyle :KK54:

Canim benimki hep araniyo o agiz hic kapanmiyor agzini yedigimin :KK70: ben zor durumda kalirsam
Mama beriyorum doymadigini hissedersm onun disinda ep
Meme ama sol mememde sut bitti gibi bes dk sonra cocuk aglamaya basliyo digerine gciriyorum napicam bilmiorum

28gundur sut sagip bebisi memeyi almayan birisi olarak gunde 4 kere sagin yapiyorum.disarda 1 ogunluk birakiyorum cok sicak degilse max 4 saat olacak sekilde.eger sicaksa direk dolaba koyuyorum.dolaptan cikarip biberon isiticisinda vucuttan ciktigi sekilde isitiyorum.ilik olacak sicak olmayacak sekilde.hep ilik vermeye calisiyorum.

sut sagiyormuydun?sutun yeterlidir cok huzursuz degilse bebisin.cok onemli gorse doktor mama ver derdi.takilma bence
Canim seninde mi bebek tuttumjyor sagiyorsun. Çok zor oluyor ya devamli sagmak birde benim bir sagmada iki memeden sadece 30 cc çıkıyor 1 öğün bile yetmiyor

1cicek3bocek 1cicek3bocek küçük paşa büyük pasaya benzio sanki canım. Ciktinmi hastaneden canım nasilsin
Evet cnm çok benziyor doğumun doğduğu haliyle aynı saçlar kirpi :) çıktım sabah çok şükür geldik banyolari ettik mis olduk kakaliydi benim oğlanın saçları kakasini yapmisti son anda allahtan yememiş kerata :KK70: şimdilik annelik kolay gidiyor emip yatıyor teyzesi abisinin bebekligi gibi aynı doğu biraz sıkıyor sadece bebeği uyandırmaya çalışıyor fırsat buldukça yanına kaçıyor :)

Olmaz mı hepsi aynı valla.bi tane bebeğim olmuş bırakmıyolar ki sevm daha 20 gün oldu hevesim geçmedi çok kucağıma alırsam büyümezmiş. Allahtan ablam var da hepsinin ağzını kapanıyo.
Keşke yanımda ağızları kapayan birileri olsa bunaldım ya 10 gün oldu doğum yapalım bir diyor sütün yetmiyor bir diyor mama ver bir diyor sakın verme kucağına alma kokuna alıştırma!!! Birde kayınvalidem annem diyip duruyor kızıma ! Sabah çocuk uyandı emzircem ilk emerken hala alışamadı bocalıyor .. Emmek istemiyor dedi aldı kızı elimden

Daha bebeğim doğmadan başladılar hemde kuzum :110: Doğunca neler diyecekler belli değil :sinirli: Ama hepsine vericem cevabını umarım bir kerede anlarlar
Valla canım maalesef anlayan yok bi kere değil bin kezde desen bildiğini yapıyor mesela bebeeğimi yastığa yatırmayın düz yatırcam dedim arkamı döndümki hemen kv yastık koymuş ah ah:63: bana bakmasınlar ben kendime bakarım bunldım 10 gündür evde 7 kişi yaşamaktan

X