- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.201
Canım her bebeğin de damak tadı farklı oluyormuş bazı bebişler soğuk severken bazıları da biraz sıcak seviyor benım Bebişim de soğuk olunca içmiyor
Ondan dolayımı kusmuştur acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım her bebeğin de damak tadı farklı oluyormuş bazı bebişler soğuk severken bazıları da biraz sıcak seviyor benım Bebişim de soğuk olunca içmiyor
Amin canım ins yaa. Ben bu gidişle agustos annesi olacağım galiba gelmiyor kızım bir türlü herkes bebişleri büyüttü biz hala gelsinler diye dua ediyoruz . Kız erken gelir diye diye alıştırdilar bizi psikolojimiz bozuldu resmen ya
Sağlık ocağından gittim 4 Kilo olmuş kızın bildiği halde beni gıcık etmek için yapıyo bana da durmadan o 3.5 yaşındaki kızın kucağına bi ver diyo.oyuncak sanki ve en ufak bişey desem ağlyck eşimle aramı bozck. Ne beşiği diyo koltuğu götür odaya. Daha beşiğimiz yok düşün onun yüzünden yeni aldık gelecek.kendimi zoeçr Tutuyrm eşimle de küsm sen abartysn dedi die. Yine uzun uzun yazdım k.b ya çok doluyum
Kızlar gaz damlası sab simplex nasıl kullanılıyor. Dün aldık eczaneden acil durumlar için ama eşim sormamış nasıl kullanılcağını bilen var mı?
Amin cnm bi kaç kez daha denicem süt sağma işini bakalım ne olcak:) evet çok takmamak lazım ama elde değil
Benim de annem zeytinyagi sür diyo sürekli. Zor geliyor onu surmek elimden kiyafetlerinden arinmaz diye ugrasmiyorum yoksa en sagliklisi bence de zeytinyagi :) bence yumusak tuttugun icin soyulmuyor ne guzel iste :)insanbuL canim soyulmalari normal de benimki soyulmuyo benimde derdim o dogal zeytin yagi ile yagliyorum pisik kremi bile kullanmiyorum zeytin yagi suruyorum vucudu yumusacik o dai acaba soyulmuyo. Bizim burda herkez boyle yapmis ove ove bitiremediler cocuklarin cildi hala yumusacik die bende hergun banyodan sonra yagliyorun
Kanguruyla yemege gitmeyelim de ben orda bebegi nereye koycam eger hic bisey almazsam onu soyle bana . Ana kucagi mi alayim. Portbebe mi alayim. Gorumcem diyo ki dün, orda sandalyeye yatirirsin anakucagi agir olur,kanguru yenidogana olmaz diyor e ben napcamYa ayakta iyi oluo ama atiorum parka gttin büyük oglusla yada markete fln gidince ne biliyjm yemeğe kanguru yla gtmeyiveririz canım
Aaah ahh gelmiyo teyzesi benim sıpaHadi artık dogurun gariii ben bile dogurduysam sizin rahat dogurmaniz gerek canım :)
Canımmm hiç korkma...Bak aylardır bu günü bekliyordun alıyorsun Allahın izniyle oğluşunu kucağına Dualarımız sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz Darısı bekleyenlereKızlar öğlen nasipse doğuma giriyorum
Sezeryan
Çok Korkuyorum
Canım ben 5 damla veriyorum çok sancısı olursa amaKızlar gaz damlası sab simplex nasıl kullanılıyor. Dün aldık eczaneden acil durumlar için ama eşim sormamış nasıl kullanılcağını bilen var mı?
Oh mis :) ayrintilari bekliyoruz canim :) Allah ayirmasin...Bu gece cok yakışıklı bir erkekle uyudum uyandım şükürler olsun rabbime tekrar bu duyguyu yaşattığı için anne olmak uçsuz bucaksız
Korkma canim. Kavus bebegine saglikla insallah. Her sey daha guzel olacakKızlar öğlen nasipse doğuma giriyorum
Sezeryan
Çok Korkuyorum
Ahh kuzum benimmmm banada oyle diyordu kv o yedi tane buyutmuşte hiç beşik kullanmamış hep koynunda yatırmış eltime almışlarda ne olmuş çöpe atmış falan filan hatta ben oğluma oda yapacaktım onun yanına oturuyoruz yaa oda istiyorum dediğim günden beri ay bu oda çok güzel ay ben bu odayı çok seviyorum çocuk annenin yanında yatar komşular beşik olmaz buraya dedi falan diye gelene gidene her dakika aynı şeyi söyledi en son anneme de demiş kızlar boşanır gelir belki odayı bozmak istemiyorum ki evde başka 3 oda daha var annemde bana almayalım o zaman kızım dediii bütün hayallerimi yıktı kadın resmen şimdi bende yanıma aldım anne yanı beşik onu kullanıcam inşallah Ayyy çok uzun yazdım ama beşik konusunda çok dertliyim kusara bakma canımSağlık ocağından gittim 4 Kilo olmuş kızın bildiği halde beni gıcık etmek için yapıyo bana da durmadan o 3.5 yaşındaki kızın kucağına bi ver diyo.oyuncak sanki ve en ufak bişey desem ağlyck eşimle aramı bozck. Ne beşiği diyo koltuğu götür odaya. Daha beşiğimiz yok düşün onun yüzünden yeni aldık gelecek.kendimi zoeçr Tutuyrm eşimle de küsm sen abartysn dedi die. Yine uzun uzun yazdım k.b ya çok doluyum
Portbebe al canım ama esin YANINDA olması lazım portbebeyi taşımaya adam lazım sandalyeye yatirilmaz tabiki sasirmis oKanguruyla yemege gitmeyelim de ben orda bebegi nereye koycam eger hic bisey almazsam onu soyle bana . Ana kucagi mi alayim. Portbebe mi alayim. Gorumcem diyo ki dün, orda sandalyeye yatirirsin anakucagi agir olur,kanguru yenidogana olmaz diyor e ben napcam
Canim bende ondan kullaniyoim gunde uc defa 8 damla olacak sekilde kullaniyoruz acilde oyle demislerdi
Canım ben 5 damla veriyorum çok sancısı olursa ama
Çok teşekkür ederim canım ben de iyice araştıra yim madem bunları :/Canım benim aldığım amerikan ürünü bitkisel.turkiyede verilen d vitaminlerin de monovit ve decavıt kanserojen içerio dier multitabs acd vitamini ise etil alkol içerio.