-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.101
Sağdın sütü oda sıcaklığında 3 saat buzdalabının altında normal Soğutucu da 3 gün, difrizde 3 ay bırakabilirsiniz. Isıtırken de Bermari usulu ısıtabilirsin eğer direkt sıcak suya koyarsanız normal sütle gibi kesilebilir ☺Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok
Günaydın güzel anneler son hamişler
Vee tatlı kuzularbiz bugün 30 günlük olduk çok şükür benim minnosumda emengillerden bu yüzden dışarı çıkamıyorum hiç ama çok yakındır çıkmamız dayanamıyorum artık çünkü yarın aşımız var hayırlısıyla atlatiriz insallah
Bizim doktor aç tok fark etmez dedi ayrıca 15.günden değil 5.günden başlamış olduk niye öyle oldu onu da bilmiyorum burdaki arkadaşlar 15.gün yazınca fark ettim ben deKızlar ya bu d vitaminini günde kac damla vericem aç mı tok mu bi yardımcı olsanız
Hamileliğimde ben de yaptığımda kv bir şey demiyordu. Şimdi ev işi ona kaldı gibi, annem bir şey yapmadı çünkü doğum öncesi zaten kaç gün evimi temizledi. Sabahtan beri ağlıyorum yine. Bugün iyi bie gün olacak diye kalktım yine karamsar kaldım. Belinden ameliyatlı, sabah diyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Niye diye sorunca dün olanlara üzüldüm diyor. Kendi oğlunu överek kıymetini bil diyor. Yok bir ameliyat daha kaldıramazmış.. Ne kadar acı bunlar ben inanamıyorum çok huzursuzum ve bebeğime de yansıyor bucanım seni çok iyi anlıyorum benim kendi annem babam anneannem bile neler yaptı. kv evişi yapmıyo diye anneme düşmen oldu eşimi de düşman etti. bana düşman olup eşimle de aramı bozmasın ye hem bebeğime baktım hem bunların peşini topladım bir aydır. yemek yapılacak ben yorgunluktan bayılmak üzereyim kv ye sen yorulma ben yaparım diyorum tamam diyo geçiyo oturuyo. eşimle ben olsak bi kap yemeği ikimiz bölüşürüz ama kp her gün çorba salata pilavla beraber dört dörtlük sofra istiyor. gerçekten zorlanıyorım yetişemiyorum
Ya bende çıkıcam artık sizlerden cesaret aldım.. Marmaristeyim ben burası çok sıcak eşim de polis.. Biliyorsunuz darbe girişimi yüzünden burası epey yoğun eşim eve geç geliyor.. Ben de balkona bile çıkamıyorum sıcaktan hep klimalı ortamdayım bi de bebişle uğraşıyorum artık migrenim nüksetti dün kustum..ilk fırsatta bebeği arabaya atıp çıkıcam ama tipim de kaydı biliyor Musun en son doğumdan önce kuaföre gitmiştim bir ayı geçti.. Kaş bıyık aldı başını gitti.. İnsan içine çıkacak halim de yok kendimi acil toparlamam lazım.. İçimi döküverdim Can'ım sana:)M mltmguneri canim biz 20 gunluklen istanbuldan balikesire geldik burdada hastaneydi sahilde aksam yuruyusuydu amnemler carsiya pazara gidince bizde gidip uygun biyerde inlari bekledik falan baya gezdik. Anneme dedimki hatta cocucgun kirki cikmadan gezmedigi yer kalmadi kaldiysa sole orayada gidelim
Merhaba qaliba doğumumuz aynı günlere denk geliyo.sancı falan varmı sende?bende bebek sanki tam ortada toplanıyo aşağıya doğru bastırıyo sanada oluyomu?
Tebrik ederim Can'ım.!! Allah analı babalı büyütsün inşallah.!!Kızlar selam ben doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok sukur
Kızlar selam ben doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok sukur
TeyzoşlarrrBiz kontrolden geldik 3100 gr olmuş oğluşum çok şükür uç kiloyu goremicez sanmıştım hiç sancım çıkmadı doktor çatı muayeneside yapmadı Pazartesiye kadar doğurmazsan salı gel dedi amaninat ettim doğurcamm
Hamamada gittim tık yok gelmıyor bu sancı inmiyor bebek daha ne yapayım bılemedım
Kızlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz benimki 20 günlük bugün doktor bana bu kadar giydirme dedi sıfır kol zıbın üstüne uzun kollu tişört alt ve şapka vardı düşününce bana da çok gibi geldi eve gelince yarım kol zıbın giydirdim bir de pijama ama endişeleniyorum üşetecek diye
Valla kuzum ne yapacak birşey demedi doğurmazsan gel dedi başka birşey demediAy maşaallah size
Sessiz sessiz gittin doğum yaptın geldin yani
Y hafi Can'ım gelir inş sancı ben de bekliyorum tık yok aynen
Salı gidince napcak peki
Kendi gelmek istemezse hiç Bi yol çıkmaz
Bekleyelim bakalım
Canim
Birkapa sicak su koyup cok az icinde bekletiyorum ben cok acilse cezveyo ocaga koyup icime koyuyorum hemen aliyorum koluma dokup bakiyorum anne sutunude koluma dokup isisina bakmistim sagar sagmaz ona gore ayarlamaya calisiyorum. Oda sicakliginda 3 saat dedi doktor ama havalar sicak ben bir saat bilemedin zor durumdaysam yolculuk gibi iki saatte iciriyorum
Bizim ki ultrasonda goruldu canim. Dr ilk etapta takip yapicaz organlari yeni gelisiyor bekelyelim dedi. 2 ay sonra duzelmisti. İnsallah gerek kalmaz size de.. Daha belli olmadan ameliyat dediyse sen baska bi dr a daha gotur canim. Hemen ameliyat demesi bana cok garip geldi. Bize ameliyat demedikleri halde uc dr a goturup garantiye almistik.Bizim de burnumuzdan cikiyoameliyat olmadan gecti mi? Bize doktor oyle bisey varsa ameliyat yapicam dedi. Ne kadar surede gecti. Bizde bi kac gundur bu kadar yogunlasti. Doktor sık sık az az besle dedi.
Ben 4 tane düşünyrm ya kızSen ne ara kardes dusunmeye basladin
Aynı sıkıntı bizde de var canım 30 günlük olduk ama uyku düzeni mahvolmuş durumda
Sağdın sütü oda sıcaklığında 3 saat buzdalabının altında normal Soğutucu da 3 gün, difrizde 3 ay bırakabilirsiniz. Isıtırken de Bermari usulu ısıtabilirsin eğer direkt sıcak suya koyarsanız normal sütle gibi kesilebilir ☺
Kız tek olur mu yazık. Hele bunu bi doğur bi aile planlaması yaparız sansAnnaammm bu hatun kardeş hayallerine bile başlamış bizimki ortada yokkEh iyi bari bi kardeşi daha olcak oğluşumun eylulden başka ben hiç şkinciye uğraşmayayımm yeter :consufed: