2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok
Sağdın sütü oda sıcaklığında 3 saat buzdalabının altında normal Soğutucu da 3 gün, difrizde 3 ay bırakabilirsiniz. Isıtırken de Bermari usulu ısıtabilirsin eğer direkt sıcak suya koyarsanız normal sütle gibi kesilebilir ☺

ne asisi olacak minnak?
biz de yarin 30 oluyoruz ve hala gobek dusmedi

Hamileliğimde ben de yaptığımda kv bir şey demiyordu. Şimdi ev işi ona kaldı gibi, annem bir şey yapmadı çünkü doğum öncesi zaten kaç gün evimi temizledi. Sabahtan beri ağlıyorum yine. Bugün iyi bie gün olacak diye kalktım yine karamsar kaldım. Belinden ameliyatlı, sabah diyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Niye diye sorunca dün olanlara üzüldüm diyor. Kendi oğlunu överek kıymetini bil diyor. Yok bir ameliyat daha kaldıramazmış.. Ne kadar acı bunlar ben inanamıyorum çok huzursuzum ve bebeğime de yansıyor bu

Ya bende çıkıcam artık sizlerden cesaret aldım.. Marmaristeyim ben burası çok sıcak eşim de polis.. Biliyorsunuz darbe girişimi yüzünden burası epey yoğun eşim eve geç geliyor.. Ben de balkona bile çıkamıyorum sıcaktan hep klimalı ortamdayım bi de bebişle uğraşıyorum artık migrenim nüksetti dün kustum..ilk fırsatta bebeği arabaya atıp çıkıcam ama tipim de kaydı biliyor Musun en son doğumdan önce kuaföre gitmiştim bir ayı geçti.. Kaş bıyık aldı başını gitti.. İnsan içine çıkacak halim de yok kendimi acil toparlamam lazım.. İçimi döküverdim Can'ım sana:)

Merhaba qaliba doğumumuz aynı günlere denk geliyo.sancı falan varmı sende?bende bebek sanki tam ortada toplanıyo aşağıya doğru bastırıyo sanada oluyomu?

Evet aramızda bir gün var gibi görünüyor
Sancı da yok açılmada maalesef
Ben de de aynı ortada toplanıyor
Aşağı vurmalar oluyor bazen
Bekliyoruz bakalım
Yarın randevumuz var
Doktor ile görüşeceğiz nasipse
Ne diyecek
Belki biraz daha beklerim belki suni sancı belki de sezeryan yaparız
Rabb im en hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşaallah

Kızlar selam ben doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok sukur

Ay maşaallah size
Sessiz sessiz gittin doğum yaptın geldin yani

Y hafi Can'ım gelir inş sancı ben de bekliyorum tık yok aynen
Salı gidince napcak peki
Hamamada gittim tık yok gelmıyor bu sancı inmiyor bebek daha ne yapayım bılemedım

Kendi gelmek istemezse hiç Bi yol çıkmaz
Bekleyelim bakalım

Kızlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz benimki 20 günlük bugün doktor bana bu kadar giydirme dedi sıfır kol zıbın üstüne uzun kollu tişört alt ve şapka vardı düşününce bana da çok gibi geldi eve gelince yarım kol zıbın giydirdim bir de pijama ama endişeleniyorum üşetecek diye

Biz bu sorunu yeni aştık cnm :) aynı senin gibiydik. Sonra ALTINIM ın annesinin kışın bu çocuğa ne giydirecekler lafı dank ettirdi soydum yavrumu :)))

Kısa kol veya sıfır kol çıtçıtlı body ve çorap giydiriyorum sadece. Yattığı yer dahil evde bütün pencereler açık. Bence sende soymaya başla. Önce bacakları aç sonra kolları sırayla :)

Valla kuzum ne yapacak birşey demedi doğurmazsan gel dedi başka birşey demedi Büyük ihtimal yine ultrason nst

Tamam cnm deniycem dediğin gibi. Ben beceremedim bu işi çünkü. Bugün öğlen sağdım buzdolabındaysı akşam üzeri hastaneden çıkarken ağladı. 1 saat filan çamtamda ısınmıştı ama ılıktan daha soğuktu galiba bütün içtiğini kustu yavrum ya

İlk dememem berbat oldu

Kızlar goguslerim okadar yara oldu ki kan geliyor napicam ben emzirirken canım gidiyo sagiyorum daha kotu izdirap oldu resmen

Bizim de burnumuzdan cikiyo ameliyat olmadan gecti mi? Bize doktor oyle bisey varsa ameliyat yapicam dedi. Ne kadar surede gecti. Bizde bi kac gundur bu kadar yogunlasti. Doktor sık sık az az besle dedi.
Bizim ki ultrasonda goruldu canim. Dr ilk etapta takip yapicaz organlari yeni gelisiyor bekelyelim dedi. 2 ay sonra duzelmisti. İnsallah gerek kalmaz size de.. Daha belli olmadan ameliyat dediyse sen baska bi dr a daha gotur canim. Hemen ameliyat demesi bana cok garip geldi. Bize ameliyat demedikleri halde uc dr a goturup garantiye almistik.
O ani yasamak cok korkutucu seni anliyorum. Ben de agliyordum oyle gorunce. Hic endise etme duzeliyor insallah.[/QUOTE]

Canim tahliller temiz cikti. Doktor emzirme pozisyonumdan kaynaklanabilecehini soyledi. Daha cok dikkat ediyorum simdi insallah gecer bizimkide en kisa zamanda. Yeni dogan servisine yonlendirsi ve ordaki doktor emzirmeyi filan anlatti. Bua arada anne sutu yaninda mama olarak lactamil onerdi nasil oldugu hakkinda fiktin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…