- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.081
Kızlar ya bu d vitaminini günde kac damla vericem aç mı tok mu bi yardımcı olsanız
Canim biz gunde uc damla veriyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya bu d vitaminini günde kac damla vericem aç mı tok mu bi yardımcı olsanız
Gordum gordumde yazmaya firsatim olmadi yoksa gordum yine olmamisSuper_anne1411 ben seni etiketleyemetyen bi bayanım neden geçmişi okumuosun hakkaten ya Fikret yazdirsaydi
1cicek3bocek rabbim sağlıkla büyutmeyi nasip etsin maşallah pasaya
canım seni çok iyi anlıyorum benim kendi annem babam anneannem bile neler yaptı. kv evişi yapmıyo diye anneme düşmen oldu eşimi de düşman etti. bana düşman olup eşimle de aramı bozmasın ye hem bebeğime baktım hem bunların peşini topladım bir aydır. yemek yapılacak ben yorgunluktan bayılmak üzereyim kv ye sen yorulma ben yaparım diyorum tamam diyo geçiyo oturuyo. eşimle ben olsak bi kap yemeği ikimiz bölüşürüz ama kp her gün çorba salata pilavla beraber dört dörtlük sofra istiyor. gerçekten zorlanıyorım yetişemiyorum
Sen ne ara kardes dusunmeye basladinAy ben kime kafayı taksam bilemedim. Eşime denedim yok alttan alıyo. Bana kavga edecek biri lazım ki sonra ben lohusaym dyp ağlym. Gerçekten bazen uykusuzluk beni benden alıyo. Çabucak yer aryrm ama yok.neyse kardeşi doğunca Eylül e çatarım
Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok
Gozun aydiinn edizde ayni kilo va boyda dogdu tesasufe bakHerkese çok teşekkür ederim tek tek alinti yapamıyorum ağrım çok fazla. Kısaca anlatayım gece sancim vardı sabah Kanamam geldi 2 cm açıklık ile başladık sancı almaya suni sanci olarak. Doruk kakasini yapmisti allahtan yutmamis ama suyu hep kakaydi bende gördüm sezaryene alinabilme durumu vardı neyse ki sabah 8 de yattim 11 de dünyaya geldi oğlum. 50 cm 3.340 olarak doğdu doktorun ölçümleri tutmadı pek. Ama çok diri maşallah iri duruyor kemikli bebek. Meme emmeye başladı çok şükür suan sadece kasik ve dikiş ağrım var onun dışında paşa iyi ben iyiyim doğu çok sevdi kardeşini allah isteyen herkese nasip etsin annelik uçsuz bucaksız gerçekten hepinizi öpüyorum canlarim dogurmayanlara da allah kolay doğumlar nasip etsin
Sen ne ara kardes dusunmeye basladin
Ben de hala hamile gibiyim insanların bakışın dan nefret ediyorum artık hastanelerde kucağıma Yenigodan bi bebek karnımda da 6 7 aylık bebek var gibi bi ben miyim bu durumda olan da bu kadar acıyan gözlerle bana bakiyo lar diye düşünüyorum o kadar uzun sürmez inşAllah ikimizin de gobek leri en kisa zamanda iner inşAllah canim cok tesekkur ederim
Ay kuzum heyecanla bekledik seniHerkese çok teşekkür ederim tek tek alinti yapamıyorum ağrım çok fazla. Kısaca anlatayım gece sancim vardı sabah Kanamam geldi 2 cm açıklık ile başladık sancı almaya suni sanci olarak. Doruk kakasini yapmisti allahtan yutmamis ama suyu hep kakaydi bende gördüm sezaryene alinabilme durumu vardı neyse ki sabah 8 de yattim 11 de dünyaya geldi oğlum. 50 cm 3.340 olarak doğdu doktorun ölçümleri tutmadı pek. Ama çok diri maşallah iri duruyor kemikli bebek. Meme emmeye başladı çok şükür suan sadece kasik ve dikiş ağrım var onun dışında paşa iyi ben iyiyim doğu çok sevdi kardeşini allah isteyen herkese nasip etsin annelik uçsuz bucaksız gerçekten hepinizi öpüyorum canlarim dogurmayanlara da allah kolay doğumlar nasip etsin
Evet katılıyorum bende ikilisini aldım ama tekini kullanıyorum hem daha kolay oluyor hem de dediğin gibi çekim gücü azalıyor.. yalnız benim Göğüslerim küçük olduğu için sağdıktan sonra göğüs ucunun etrafında bi halka daha oluştu şekli bozuldu resmen..ikisine ayni anda hakim olunmuyor:)bi de cekim gucunu ikiye bolunce daha az sut cikiyor.
Merhaba qaliba doğumumuz aynı günlere denk geliyo.sancı falan varmı sende?bende bebek sanki tam ortada toplanıyo aşağıya doğru bastırıyo sanada oluyomu?Ay kuzum heyecanla bekledik seni
Çok sevindim
Darısı bize olsun
Sağlıkla huzurla kavuşmak nasip olsun inşaallah
allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydınKızlar selam ben doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok sukur
Banada öyle olmaya başladı canımMerhaba qaliba doğumumuz aynı günlere denk geliyo.sancı falan varmı sende?bende bebek sanki tam ortada toplanıyo aşağıya doğru bastırıyo sanada oluyomu?
Annaammm bu hatun kardeş hayallerine bile başlamış bizimki ortada yokk Eh iyi bari bi kardeşi daha olcak oğluşumun eylulden başka ben hiç şkinciye uğraşmayayımm yeter :consufed:Ay ben kime kafayı taksam bilemedim. Eşime denedim yok alttan alıyo. Bana kavga edecek biri lazım ki sonra ben lohusaym dyp ağlym. Gerçekten bazen uykusuzluk beni benden alıyo. Çabucak yer aryrm ama yok.neyse kardeşi doğunca Eylül e çatarım
Aynı sıkıntı bizde de var canım 30 günlük olduk ama uyku düzeni mahvolmuş durumdaKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Oğlum sabah 6 dan beri kıvranıyo. Normalde 2-3 saat uyuyan çocuk 1 saat olmadan ıkınarak uyanıyor. 2 kere kaka yaptı. Alttan üstten gazını çıkarıyor sorun ne sizce. Sadece memede duruyo uyuyo yarım saat sonra bidaha. Ne yapmalıyım sizce? Perişan oldu uykusunu alamadığı için yavrum