2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje kanguru bende araştırma asamasindayim canım 3 ay sonrası aliyim diorum momfortbaby almaktan yanayım sanırım herkes memnun yine bende fikirlere acigim
canım sonuçta 6 aya kadar oturtmayın diyorlar 3 aylık bile olsa yenidoğan aparatı olması lazım o aparatlar da bana çok saöma geliyo yine omurgasına baskı yapıyo yine oturuyor sanki ben anlamadım o işi ya

Canim bizim tahlilde 12 altı olmalı yazıyor bizimki de 13.7 cikmis

Canim benimki de öyle büyüdükçe düzenleri değişiyor kucak istiyor olabilir memede susuyorsa

Deniz bey gulucukler atsin bizimki kaslari catip gaz cikarsin
Kimligi gosterdi ben anne adi baba adi oralara bakiyorum cok farkli geldigi icin sonra tam geri vermek icin uzattim bi dk ya bizimkinin ismi uzun degilki dedim bi baktim batuyu eklemis :) ya fikreti ekleseydi
Bizde sizi cok seviyor ve kocaman opuyoruz ♥♥

Herkese merhaba, nasılsınız kızlar. Umarım herşey yolundadır, bebekler iyidir.

Biz iyiyiz, Emzir, altını değiştir, uyut şeklinde geçiyor zaman :))

Biraz gaz biraz naz büyüyor ekin hanım.

Arada ağlayıp arada gülüyorum, lohusalığın hakkını vermek lazım tabii :)) ağrım sızım olmuyor ama bu duygusal hassasiyet zorluyor beni.
Özellikle deniz e takmış durumdayım. Yükleniyorum çocuğa, gözüme çok büyümüş ve herşeyi biliyor gibi görünüyor. İnşallah herşey sağlıkla ve yolunda gidecek hepimiz için.

Öperim sizleri, tüm doğum yapanların gözü aydın olsun.

Henüz doğum yapmamış olan annelere de en kısa zamanda evlatlarını kucaklarına almayı dilerim :))

Ay ben kime kafayı taksam bilemedim. Eşime denedim yok alttan alıyo. Bana kavga edecek biri lazım ki sonra ben lohusaym dyp ağlym. Gerçekten bazen uykusuzluk beni benden alıyo. Çabucak yer aryrm ama yok.neyse kardeşi doğunca Eylül e çatarım

canım sonuçta 6 aya kadar oturtmayın diyorlar 3 aylık bile olsa yenidoğan aparatı olması lazım o aparatlar da bana çok saöma geliyo yine omurgasına baskı yapıyo yine oturuyor sanki ben anlamadım o işi ya
Valla ben de çok kararsız durumdayım bu kanguru da kızımda kullanmadim çok bi fikrim yok kullananlar çok rahat dio bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…