- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.061
canım sonuçta 6 aya kadar oturtmayın diyorlar 3 aylık bile olsa yenidoğan aparatı olması lazım o aparatlar da bana çok saöma geliyo yine omurgasına baskı yapıyo yine oturuyor sanki ben anlamadım o işi yamatsiyahoje kanguru bende araştırma asamasindayim canım 3 ay sonrası aliyim diorum momfortbaby almaktan yanayım sanırım herkes memnun yine bende fikirlere acigim
Anam Doruk doğmuş iyi ki doğmuş :) Hayırlı bir evlat olsun , sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallahKızlar kurtuldum çok şükür bebegim doğdu
Amanınnnnn maşallah suphanallahEki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
Maaşallah kuzuma Allahım esirgesinEki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
Canim bizim tahlilde 12 altı olmalı yazıyor bizimki de 13.7 cikmisArkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var. Yenidoğanda direk bilirubin oranı kaç olmalı? İnternetten bakıyorum 0-0.3 yazıyor ama bana hastaneden verilen kağıtta 0-10 yazıyor bebeğin değeri de 0,48. Kafam karıştı napıcam bebeğin dün 13.7ydi bugün 14.7 çıktı sarılığı aletle. Kendimi yedim bitirdim napıcam ben ya
Canim benimki de öyle büyüdükçe düzenleri değişiyor kucak istiyor olabilir memede susuyorsaKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Oğlum sabah 6 dan beri kıvranıyo. Normalde 2-3 saat uyuyan çocuk 1 saat olmadan ıkınarak uyanıyor. 2 kere kaka yaptı. Alttan üstten gazını çıkarıyor sorun ne sizce. Sadece memede duruyo uyuyo yarım saat sonra bidaha. Ne yapmalıyım sizce? Perişan oldu uykusunu alamadığı için yavrum
Benim ki de meme yi tutmuyor canım ya herkesin bir sıkıntısı var istekızlar deniz sabah 7 den beri memede. arada birkaç kere yarım saat uyudu o kadar. süt dolsun diye arada mama da verdim ama bana mısın demiyor tükendim tükendim tükendim artık
Eki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
Deniz bey gulucukler atsin bizimki kaslari catip gaz cikarsinCan'ım bizim oğlanlar hep obur galiba, kendimi damızlık gibi hissediyorum sürekli emmek istiyor sütün birikmesine izin vermiyor veletkız kocanda iyiymiş heee spontane yaşıyor neyse ki güzel bir isim koymuş Ediz'ime adıyla yaşasın kuzum Deniz iki üç gündür coştu iyice uyku yok gaz çok , o da ben de mahvolduk artık gülücükler atmaya başladı teyzesi o halleri beni benden alıyor tüm yorgunluğuma değiyor 5 haftalık olduk artık , doğunca Zaman çok çabuk geçiyor Ediz Batu'yu ve seni çok öpüyoruz ve seviyoruz Can'ım
Ayyy maşallah teyzesi yesin onu tosunum benim.Eki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
Kız tahlile bakmıyo dr lar onların elinde başka bi çizelge var.bizim tahlilinde 15 altı olmalı diyodu değer 15 ti dr a gösterdim sınır 21 sizin 15 iyi dediCanim bizim tahlilde 12 altı olmalı yazıyor bizimki de 13.7 cikmis
Ay ben kime kafayı taksam bilemedim. Eşime denedim yok alttan alıyo. Bana kavga edecek biri lazım ki sonra ben lohusaym dyp ağlym. Gerçekten bazen uykusuzluk beni benden alıyo. Çabucak yer aryrm ama yok.neyse kardeşi doğunca Eylül e çatarımHerkese merhaba, nasılsınız kızlar. Umarım herşey yolundadır, bebekler iyidir.
Biz iyiyiz, Emzir, altını değiştir, uyut şeklinde geçiyor zaman :))
Biraz gaz biraz naz büyüyor ekin hanım.
Arada ağlayıp arada gülüyorum, lohusalığın hakkını vermek lazım tabii :)) ağrım sızım olmuyor ama bu duygusal hassasiyet zorluyor beni.
Özellikle deniz e takmış durumdayım. Yükleniyorum çocuğa, gözüme çok büyümüş ve herşeyi biliyor gibi görünüyor. İnşallah herşey sağlıkla ve yolunda gidecek hepimiz için.
Öperim sizleri, tüm doğum yapanların gözü aydın olsun.
Henüz doğum yapmamış olan annelere de en kısa zamanda evlatlarını kucaklarına almayı dilerim :))
Valla ben de çok kararsız durumdayım bu kanguru da kızımda kullanmadim çok bi fikrim yok kullananlar çok rahat dio bilemedimcanım sonuçta 6 aya kadar oturtmayın diyorlar 3 aylık bile olsa yenidoğan aparatı olması lazım o aparatlar da bana çok saöma geliyo yine omurgasına baskı yapıyo yine oturuyor sanki ben anlamadım o işi ya
Denize hicmi kullanmicaksin yoksa sadece monovit icinmi gecerli bu anlamadimmaşallah edizeee
d vitaminini doktor bana sen kullan dedi. o yüzden denize denemeyi düşünmüyorum her gün 9 damla ben kullanıyorum monoviti :)