2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yaşadığın yerin iklimi de önemli canjm benim oturdugumda binanın alt katı market yandan çıkıp one gidiyorum yani 5 10m yuruyorum ama o kadar sıcak ki dayanılarak gibi değil bi iki bina ötede fırın var oraya gitmiyorum bile sıcak çok diye benimki evde pişmiş klimanin altında koltük altı boynununaltı falan kırmızı kırmızı kabarcıklar olmuş bi kısa kollu cit çitlisi var üstünde ama olmuş yine de o nedenle şimdilik kanguru yu bi kenara bıraktım

Bende sözde 10 kilo gitti ama hamile pantolonumu giyemiyorum. Hep gecelikleyim.

Bir sene vakit veriyorum ben kendime, sonrası ne olur bilemem :)))
Canım sen tecrubelisin 63 ten 89 a çıktım ben sezaryen oldum 15. Gun bugün gobegim hala var benim nasıl gidecek bu sivri gobek

Herkese günaydın bana iyi uykular hanımlar :) hazır ediz bey uyuyabilmisken bende dinleneyim :)
@gvn1907 doruk pasayla saglıklı güzel haberlerle dönün insallah :)
Littlestar Sahihuban sizdende ennn kisa zamanda dogum haberi gelir insallah kizlar.
ays_drchem canımm kimseyi umursama nolur sonra senle bebegin perisan olursunuz bak kimseye bisey olmaz.benim sütüm kesiliyodu az kalsın yeni yeni toparlıyorum.esimle ben biliyoruz ne cektigimizi.buna sebep olanlarin hiic biseyden haberi yok hayatlarina gayet guzel devam ediyolar. Burnun yere dusse almicaksin boyle insanlar icin.birak suratmi yapiyo yapsin cok mu onemli gorme bile yok say onu.hic bisey senden bebeginden onemli degil.

O konuda ben de endiseliyim ama buyuk oglumu disari cikaramaz oldum.eve hapsoldu. Bebek arabasi chicco lite way yenidogana pek uygun degil. Baska da tasiyacak bisey yok napicami bilemedim :)
Aynen canım ben araba yenidogan a uygun aldım o yüzden ıdilden kalan uygun deildi ona koycam bugün 15 gunluk olduk tam 20.gunden sonra çıkarım sanirim

matsiyahoje masallah bizimkilerin istahi yerinde. Benimki tam uykuya daliyo yatagina yatiriyorum odadan cikmadan cok cok ses geliyo bi bakiyorum iki elini birden emmeye calisiyo
Ama zamanla toparlicaz insallah :) bu arada 15gunu doldurduk diye yeniden monoviti deneyelim dedik.ilk bastaki gibi olmadi. Sadece kaka yaparken zorlaniyo o da kabiz degil hala cok sulu yapiyo o yuzden beklemedeyim.
insanbuL gel bacım alalım topuzları cocukları kacalım pembe panjurlu kucuk sirin bahceli bi eve birakalim cihani bahceye ooh mis :)
@jindam sen suslen puslen babyshowerlar yap ben 2haftadir pijamadan baska bisey giymeyim cok kiskandim
idilduam bebegim sana bi haberim var ediz dogduktan bi gun sonra kimligi cikti vee 2.ismi aninda koyuldu:) ediz batu oldu gercegi de itiraf edeyimde simdi şoka girme 2cocuk emziriyosun etkilemeyim
Kimlik cikarttirirken sadece ediz cok kisa olmus ediz batu olsun demis esim ben bulmadim yani
D Daisymom deniz pasam nasıllar annesii
@batideniz yasam kocum annelik danismanim cok cok opuyoruz seni ve cocuklari

Kızlar sancilarim arttı evdeyim artmasını bekliyorum yarın dogum.ederim sanıyorum dualariniza ihtiyacım var inşallah yarın pasamla döneriz size sevgiyle kalın hepiniz
Hadi gözün aydın Can'ım, hayırlı kolay bir doğum olsun sağlıkla gelsin doruk paşa :)

Can'ım bizim oğlanlar hep obur galiba, kendimi damızlık gibi hissediyorum sürekli emmek istiyor sütün birikmesine izin vermiyor velet kız kocanda iyiymiş heee spontane yaşıyor neyse ki güzel bir isim koymuş Ediz'ime adıyla yaşasın kuzum Deniz iki üç gündür coştu iyice uyku yok gaz çok , o da ben de mahvolduk artık gülücükler atmaya başladı teyzesi o halleri beni benden alıyor tüm yorgunluğuma değiyor 5 haftalık olduk artık , doğunca Zaman çok çabuk geçiyor Ediz Batu'yu ve seni çok öpüyoruz ve seviyoruz Can'ım

Canım benim inşallah vericez miniklerinize kardeş haberini Ediz beye de maşallah güzel güzel uyusun da büyüsün

Günaydın güzel anneler son hamişler
Vee tatlı kuzular biz bugün 30 günlük olduk çok şükür benim minnosumda emengillerden bu yüzden dışarı çıkamıyorum hiç ama çok yakındır çıkmamız dayanamıyorum artık çünkü yarın aşımız var hayırlısıyla atlatiriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…