2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Anladım canım bende yaptırayım o zaman Allahın izniyle erkekliğe erken adım atsın benim de oğluşumm Bu arada sizede maşallah rabbim damatlığınıda göstersin ❤
Canım kesinlikle hastaneye söyle yaptrcagini ertesi gün yapiolar hemen ceraahla gorusursun.teskkur ederis darısı bsiniza

İnşallah canım benimde geçen gün oyle bi ara girdi sancı ay oyle sevinmiştim ki ama şimdi yok tabii ayy hadi kızdır baz yapar benim oğlan niye nazlanıyo anlamadım kızz

Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok

Kızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok
Benmari usulü ilitiosun canım ama kaç saatte bitirmek gerekio fikir olarak çok durmaz gbi bence ama 1 saat fln dir heralde net bilemedim

Alttan Nasıl başlatılıyor hiç bilmiyorum ya

Doktor bebeği riske atmaya gerek yön diyor

Temkinli birisi

Bakalım yarın karar verilecek Rabb im en hayırlısını nasip eylesin inşaallah

Benmari usulü ilitiosun canım ama kaç saatte bitirmek gerekio fikir olarak çok durmaz gbi bence ama 1 saat fln dir heralde net bilemedim

Mesela şimdi sağdım. Dolaba attım. 3 gün durabiliyomuş dolapta. O arada dışarı çıktık sütü ısıtıp mı çıkmalıyım kendi kendine ısında olur mu?
Bide dışarda yarısını içti kalan yarısı çöp mü acaba? Eğer öyleyse ayrı ayrı biberonlara sağacağım.

Offf offff

Ooh maşallah maşallah Biz de o günleri görecek miyiz acaba artık iyice umutsuzuluğa kapıldım

Göreceksin tabii canım,hatta uykusuz günler yakındır merak etme :)

Emzirme önlüğü al canım büyük kurtarıcımız oldu bizim. Otobüste bile emzirdim hastaneye giderken düşün :)

Var canım emzirme onluğumuz buyuk oğlani parka götürürken kullanamam ki

Kızlar kurtuldum çok şükür bebegim doğdu

Çok şükür canım sağlıkla büyüt kuzuyu darısı diğer hamislere olsun,detaylari yaz mutlaka bekliyorum

Ben de hala hamile gibiyim insanların bakışın dan nefret ediyorum artık hastanelerde kucağıma Yenigodan bi bebek karnımda da 6 7 aylık bebek var gibi bi ben miyim bu durumda olan da bu kadar acıyan gözlerle bana bakiyo lar diye düşünüyorum o kadar uzun sürmez inşAllah ikimizin de gobek leri en kisa zamanda iner inşAllah canim cok tesekkur ederim

Yenidoğana uygun olanlar var ama bebek bu durur mu bilmem :) ben iki cocukla eve kapanmak istemiyorum canim. Bir de koca kış var onumuzde.

Ya yenidogan bende koyamam kedi gbi ztn kivriliolar rahat edemez gbi bence bende 3. Aydan sonra koyarım diye alicam inşallah ama kilolu olursa bebisler bizim için taşımak zor olur sadece
Papapatya kızlar ben de kanguru istiyorum marka model tavsiyelerinize açığım

canım seni çok iyi anlıyorum benim kendi annem babam anneannem bile neler yaptı. kv evişi yapmıyo diye anneme düşmen oldu eşimi de düşman etti. bana düşman olup eşimle de aramı bozmasın ye hem bebeğime baktım hem bunların peşini topladım bir aydır. yemek yapılacak ben yorgunluktan bayılmak üzereyim kv ye sen yorulma ben yaparım diyorum tamam diyo geçiyo oturuyo. eşimle ben olsak bi kap yemeği ikimiz bölüşürüz ama kp her gün çorba salata pilavla beraber dört dörtlük sofra istiyor. gerçekten zorlanıyorım yetişemiyorum

Onun diğerinden farkı artıSJ ekşisi nedir canım bi bilgim yok da bu işlerden hangisi daha iyiyse onu kullanalım?
Canım benim aldığım amerikan ürünü bitkisel.turkiyede verilen d vitaminlerin de monovit ve decavıt kanserojen içerio dier multitabs acd vitamini ise etil alkol içerio.

eastnbull Canım oda sıcaklığına gelse debence sıcak suya oturtmak lazım anneden çıkan sıcaklığa ulaşması için. Bide ayrı ayrı sakla ısıttığını kalanı dökmen gerekir bennoyle yapiodum valla saklamiodum 1 saat bile

maşallah edizeee
d vitaminini doktor bana sen kullan dedi. o yüzden denize denemeyi düşünmüyorum her gün 9 damla ben kullanıyorum monoviti :)

matsiyahoje kanguru bende araştırma asamasindayim canım 3 ay sonrası aliyim diorum momfortbaby almaktan yanayım sanırım herkes memnun yine bende fikirlere acigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…