- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.041
Kızlar kurtuldum çok şükür bebegim doğdu
Canım kesinlikle hastaneye söyle yaptrcagini ertesi gün yapiolar hemen ceraahla gorusursun.teskkur ederis darısı bsinizaAnladım canım bende yaptırayım o zaman Allahın izniyle erkekliğe erken adım atsın benim de oğluşummBu arada sizede maşallah rabbim damatlığınıda göstersin ❤
Amin inşallah tamam canım söyleyeyim :)Canım kesinlikle hastaneye söyle yaptrcagini ertesi gün yapiolar hemen ceraahla gorusursun.teskkur ederis darısı bsiniza
İnşallah canım benimde geçen gün oyle bi ara girdi sancı ay oyle sevinmiştim ki ama şimdi yok tabiiHiç bir şey yok canım ya dün sol tarafa agrilar girdi hala da var gibi yuruyunce ortaya çıkıyor ama o kadar o da başka bişeydendir belki :/ 2 gun sonra günüm doluyor ama bizim kiz pek Nazlı çıktı gelecek gibi değilins müdahale olmadan yapariz dogumlarimizi
Benmari usulü ilitiosun canım ama kaç saatte bitirmek gerekio fikir olarak çok durmaz gbi bence ama 1 saat fln dir heralde net bilemedimKızlar sağdığınız sütleri buzdolabından çıkardığınızda sıcak suylamı ısıtıyorsunuz? Bide ısıttığınız sütü kaç saatte bitirmek gerekiyor?
Çok acemiyim çok
Hayırlısı olsun INŞALLAH canım daha iki günün var okadar acele etme benim doktorum geçse bile önce alltan muane ederek doğumu başlatmaya caliscaz olmasa suni sancı veririz yani hiç sezaryen dan bahsetmedi 2 3 gün gecikti diye sezeryan i pek doğru görmüyorum tabi herşey yolundaysa
Benmari usulü ilitiosun canım ama kaç saatte bitirmek gerekio fikir olarak çok durmaz gbi bence ama 1 saat fln dir heralde net bilemedim
Ayyyy geldimi doruk bey.hayırlı olsunnn kızzzz. Güle güle güzel günlerde büyüt inşKızlar kurtuldum çok şükür bebegim doğdu
Ooh maşallah maşallahBiz de o günleri görecek miyiz acaba artık iyice umutsuzuluğa kapıldım
Emzirme önlüğü al canım büyük kurtarıcımız oldu bizim. Otobüste bile emzirdim hastaneye giderken düşün :)
Kızlar kurtuldum çok şükür bebegim doğdu
Onun diğerinden farkı artıSJ ekşisi nedir canım bi bilgim yok da bu işlerden hangisi daha iyiyse onu kullanalım?D vit deilde carlson ddrops aldım canım n 11 den artık ilk günden baslatiolarmis başladık 1 haftadir
Ben de hala hamile gibiyimAh kuzum, zamanla gidecek o, bende 52 den 78 e çıktım :)) hala 6 aylık hamile gibiyim :) daha çok yeni dogum yaptın, biraz daha zaman ver kendine. Ben kilo vermek için özel birşey yapmamıştım ilk ikisinde. Tek başıma olduğumdan gitti kilolar. Ama şimdi yardımcım var, bakalım verebilecekmiyim.
Ben emzirdiğim süre içinde hiç vermiyorum, Emzirme bitince başlıyorum vermeye. Ama o göbek 6-8 ay arası kalıyor bende :))
Yenidoğana uygun olanlar var ama bebek bu durur mu bilmem :) ben iki cocukla eve kapanmak istemiyorum canim. Bir de koca kış var onumuzde.
Arkadaşlar ben evde kapalı kalmaktan çıldırmak üzereyim.. Bebeğim 22 günlük oldu. . Annemler fln herkes gitti yalnız kaldım.. Eşim işe gidiyor..eşim bebeği de alıp çıkalım diyor ama ben korkuyorum bi şey olur bebeğe diye. Sizce çıkabilir miyim ? Bir de bebeği taşımak için portatif bi şey almak istiyorum Bebek arabası çok büyük geliyor şimdi bi öneriniz var mı? Şimdiden sağolunuz yardımlarınız için...
Ya yenidogan bende koyamam kedi gbi ztn kivriliolar rahat edemez gbi bence bende 3. Aydan sonra koyarım diye alicam inşallah ama kilolu olursa bebisler bizim için taşımak zor olur sadece
canım seni çok iyi anlıyorum benim kendi annem babam anneannem bile neler yaptı. kv evişi yapmıyo diye anneme düşmen oldu eşimi de düşman etti. bana düşman olup eşimle de aramı bozmasın ye hem bebeğime baktım hem bunların peşini topladım bir aydır. yemek yapılacak ben yorgunluktan bayılmak üzereyim kv ye sen yorulma ben yaparım diyorum tamam diyo geçiyo oturuyo. eşimle ben olsak bi kap yemeği ikimiz bölüşürüz ama kp her gün çorba salata pilavla beraber dört dörtlük sofra istiyor. gerçekten zorlanıyorım yetişemiyorumBazen düşünüyorum da hakikaten bizden başka herkes lohusa. Bugün 6. Günümüz olacak Allah'ın izni ile.. Dün ise gerçekten çok kötü bir gündü.
Kv 23 gündür bizde. Eşimin annesidir başımın üstüne her ne geçmiş olursa olsun aramızda, ama uzun bir süre bu süre olduğunu düşünüyorum hamilelik dönemi için. Dün doktordan gelip bebeğin sarılığının yaklaşık 16 olduğunu öğrendiğimde çılgına döndüm. Acemiyim, bir şey bilmiyorum ama yüzüme senin annen iki, kv üç çocuk doğurup büyütmüş denmesine ise hiç hoşlanmıyorum. Eşim bana iki gün önce bir laf söyledi, çok alındım. Dün de tartışma büyüyünce eşimle ve annesi de baktım ondan yana oluyor gibi kv nin beni tutmaya çalışmasına rağmen bebeği aldığım gibi annemlere geçtim. Akşam eve gelince kv de binbir tavır. Ağladım, mideme ağrılar girdi. Yine de özür dilediğimi söyledim, evim yuvamı düşünerek ve yaptığı yemeklerden yediğim, suyunu içtiğim, kahvaltımı bile bazen önüme getirdiği için. Yoksa biz ne kavgalar yaptık zamanında, hamileliğimde bile.. Ama sabah başımı okşayıp lohusalıkta bunlar olur diyen insan bir anda sırt dönmüştü. Ne kolay bazen bu tip şeyler bazı insanlar için.
Bu yaşadıklarımı unutmayacağım. Kin amaçlı değil. İleride Allah da bize nasip eder de yavrularımızın mutluluklarını görürsek aynı şeyleri damadıma/olursa gelinime yapmamak-yaşatmamak için..
Canım benim aldığım amerikan ürünü bitkisel.turkiyede verilen d vitaminlerin de monovit ve decavıt kanserojen içerio dier multitabs acd vitamini ise etil alkol içerio.Onun diğerinden farkı artıSJ ekşisi nedir canım bi bilgim yok da bu işlerden hangisi daha iyiyse onu kullanalım?
maşallah edizeeematsiyahoje masallah bizimkilerin istahi yerinde. Benimki tam uykuya daliyo yatagina yatiriyorum odadan cikmadan cok cok ses geliyo bi bakiyorum iki elini birden emmeye calisiyo
Ama zamanla toparlicaz insallah :) bu arada 15gunu doldurduk diye yeniden monoviti deneyelim dedik.ilk bastaki gibi olmadi. Sadece kaka yaparken zorlaniyo o da kabiz degil hala cok sulu yapiyo o yuzden beklemedeyim.
@insanbuL gel bacım alalım topuzları cocukları kacalım pembe panjurlu kucuk sirin bahceli bi eve birakalim cihani bahceye ooh mis :)
@jindam sen suslen puslen babyshowerlar yap ben 2haftadir pijamadan baska bisey giymeyim cok kiskandim
idilduam bebegim sana bi haberim var ediz dogduktan bi gun sonra kimligi cikti vee 2.ismi aninda koyuldu:) ediz batu oldu gercegi de itiraf edeyimde simdi şoka girme 2cocuk emziriyosun etkilemeyim
Kimlik cikarttirirken sadece ediz cok kisa olmus ediz batu olsun demis esim ben bulmadim yani
@Daisymom deniz pasam nasıllar annesii
@batideniz yasam kocum annelik danismanim cok cok opuyoruz seni ve cocuklari