2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@aylinalpr çok gusel olmus ediz Batu.:KK200:
Adam baktı senden ahayir yok kendi koydu tabi :KK70:
1cicek3bocek 1cicek3bocek hayirla gelsin bebisin sağlıkla al kucağına insallah

Bu arada sünnet iyiki yapmışım kızlar
Hiç ağlama fln olmadı çok şükür atlattik artık herkese tawsiyemdir yeni doğan yaptirin çok iyi oluo biraz buyuyunce inanin zor olucak düşünenler hiç tereddüt etmesinlerrrrrrrr

Günaydın güzel anneler son hamişler :anneadayı:
Vee tatlı kuzular :emir_bebek:biz bugün 30 günlük olduk çok şükür benim minnosumda emengillerden :dondurma:bu yüzden dışarı çıkamıyorum hiç ama çok yakındır çıkmamız dayanamıyorum artık çünkü :KK45:yarın aşımız var hayırlısıyla atlatiriz insallah :KK17:
Ooh maşallah maşallah:nazar: Biz de o günleri görecek miyiz acaba artık iyice umutsuzuluğa kapıldım :110:

Bu arada sünnet iyiki yapmışım kızlar
Hiç ağlama fln olmadı çok şükür atlattik artık herkese tawsiyemdir yeni doğan yaptirin çok iyi oluo biraz buyuyunce inanin zor olucak düşünenler hiç tereddüt etmesinlerrrrrrrr
Kaç gunlukken yaptırdın canım bende istiyorum ama zaten çok acemiyim zorluk çekerim diye korkuyorum

Günaydın güzel anneler son hamişler :anneadayı:
Vee tatlı kuzular :emir_bebek:biz bugün 30 günlük olduk çok şükür benim minnosumda emengillerden :dondurma:bu yüzden dışarı çıkamıyorum hiç ama çok yakındır çıkmamız dayanamıyorum artık çünkü :KK45:yarın aşımız var hayırlısıyla atlatiriz insallah :KK17:
Emzirme önlüğü al canım büyük kurtarıcımız oldu bizim. Otobüste bile emzirdim hastaneye giderken düşün :)

Canım sen tecrubelisin 63 ten 89 a çıktım ben sezaryen oldum 15. Gun bugün gobegim hala var benim :KK43: nasıl gidecek bu sivri gobek

Ah kuzum, zamanla gidecek o, bende 52 den 78 e çıktım :)) hala 6 aylık hamile gibiyim :) daha çok yeni dogum yaptın, biraz daha zaman ver kendine. Ben kilo vermek için özel birşey yapmamıştım ilk ikisinde. Tek başıma olduğumdan gitti kilolar. Ama şimdi yardımcım var, bakalım verebilecekmiyim.

Ben emzirdiğim süre içinde hiç vermiyorum, Emzirme bitince başlıyorum vermeye. Ama o göbek 6-8 ay arası kalıyor bende :))

matsiyahoje matsiyahoje masallah bizimkilerin istahi yerinde. Benimki tam uykuya daliyo yatagina yatiriyorum odadan cikmadan cok cok ses geliyo bi bakiyorum iki elini birden emmeye calisiyo :KK70:
Ama zamanla toparlicaz insallah :) bu arada 15gunu doldurduk diye yeniden monoviti deneyelim dedik.ilk bastaki gibi olmadi. Sadece kaka yaparken zorlaniyo o da kabiz degil hala cok sulu yapiyo o yuzden beklemedeyim.
@insanbuL gel bacım alalım topuzları cocukları kacalım pembe panjurlu kucuk sirin bahceli bi eve birakalim cihani bahceye ooh mis :)
@jindam sen suslen puslen babyshowerlar yap ben 2haftadir pijamadan baska bisey giymeyim cok kiskandim:63:
idilduam idilduam bebegim sana bi haberim var ediz dogduktan bi gun sonra kimligi cikti vee 2.ismi aninda koyuldu:) ediz batu oldu:KK76: gercegi de itiraf edeyimde simdi şoka girme 2cocuk emziriyosun etkilemeyim :KK70:
Kimlik cikarttirirken sadece ediz cok kisa olmus ediz batu olsun demis esim ben bulmadim yani :KK70:
D Daisymom deniz pasam nasıllar annesii:KK15:
denizbatiekin denizbatiekin yasam kocum annelik danismanim cok cok opuyoruz seni ve cocuklari:KK200:

:KK200::KK200::KK200:

Kaç gunlukken yaptırdın canım bende istiyorum ama zaten çok acemiyim zorluk çekerim diye korkuyorum
Aslında ertesi gün yapicaktik hastendeki doktor yapmam dedi bizde başka çocuk cerrahina yaptirdij 10. Gününde inan hiç zorluğu yok ekstra bişi olmuo çünkü bi tek merhem surupsun her bez açısında ama inan iyiki yaptrmisim dedim pişman olmazsin

Ay hafi Can'ım inşaallah başlıyordur
Hayırla sağlıkla
Darısı bize ama vaktim çok az kaldı
Yarın karar Zaman'ı suni ya da sezeryan
Bakalım nolcak
Hayırlısı olsun INŞALLAH canım daha iki günün var okadar acele etme benim doktorum geçse bile önce alltan muane ederek doğumu başlatmaya caliscaz olmasa suni sancı veririz yani hiç sezaryen dan bahsetmedi 2 3 gün gecikti diye sezeryan i pek doğru görmüyorum tabi herşey yolundaysa

Aslında ertesi gün yapicaktik hastendeki doktor yapmam dedi bizde başka çocuk cerrahina yaptirdij 10. Gününde inan hiç zorluğu yok ekstra bişi olmuo çünkü bi tek merhem surupsun her bez açısında ama inan iyiki yaptrmisim dedim pişman olmazsin
Anladım canım bende yaptırayım o zaman Allahın izniyle erkekliğe erken adım atsın benim de oğluşumm :KK200: Bu arada sizede maşallah:nazar: rabbim damatlığınıda göstersin ❤

Hayırlısı olsun INŞALLAH canım daha iki günün var okadar acele etme benim doktorum geçse bile önce alltan muane ederek doğumu başlatmaya caliscaz olmasa suni sancı veririz yani hiç sezaryen dan bahsetmedi 2 3 gün gecikti diye sezeryan i pek doğru görmüyorum tabi herşey yolundaysa

Alttan Nasıl başlatılıyor hiç bilmiyorum ya

Doktor bebeği riske atmaya gerek yön diyor

Temkinli birisi

Bakalım yarın karar verilecek Rabb im en hayırlısını nasip eylesin inşaallah

X