2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Allah isinizi tez zamanda yoluna koyar insallah paranizi da alirsiniz gercekten zor ama bebek rizkiyla gelir dua et hamilenin duasi geri cevrilmiyo bunu yasayarak gordum Allah yardimciniz olsun .

Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sanki

Canim 57 ile hamile kaldim 82-84 arasi dogum yatim suan 70 kiloyum kiz ne ip atlamasi ben yuruyusu zor yapiyorum

1cicek3bocek canımm çok üzüldüm ama içini ferah tut. Her hayırda bir ser her serde bir hayır vardır derler. Allah yardimcin olsun kuzum hersey gönlüne göre olur ins. insanbuL canım yanlış hatırlamıyorsam bebeğin kilosu yüzünden endiseliydin doğum normal mi oldu? Nasıl geçti? Hoş geldin buarada geçmiş olsun

Bence doğumu baslatmalisiniz kuzum sanki doğumun başlamış ufaktan 1 cm bile acilman varsa suni sanci ile baslatilir haftan müsait çünkü korkma su gibi bir doğumun olsun insallah

Biz iki aylık evliyken hamile kaldım ben gezip tozmamiz bi balayiyla kaldı istekliydi zaten bebek icin ama benim canım az biraz doğum sonrası baya kötü oldum hala da toparlanamadim o nedenle vazgeçti bi süreliğine :)

Daha beş günlüğüz canım. Aynı bahsettiklerini diyorum ben de inan yaa. Kendiliğinden mi geçti sende? Ben psikologtan randevu aldım perşembeye
Canim kendiloginden gecti.insan icine karisinca biraz duzeldim.diger turlu hep odada bebekleydim.odadan disari cikmiyodum resmen.cok zordu.birde sarilik vardi bizde.1 1 bucuk saate besliyoduk.ee uyudugu icin uyandirmasi yarim saati aliyodu.bende haliyle uyuyamiyodum.ustune birde emmeme stresi.emzirme saati yaklasinca stres basiyodu bana

canım çok saol içim rahatladı biraz. Doğum sancı sürecin nasıl başladı ne kadar sürdü acaba?

Benim 31. Haftada bebek gelmeye kalkti ilaclarla 37. Haftaya kadar tutabildik. Bende nisan gelmedi direkt suyum geldi. Sonra 4buçuk saat kadar sonra doğum gerçekleşti :) doktorun ve ebelerin talimatlarını dinlersen kolayca doğum yapabilirsin canım korkulacak birşey değil emin ol. Hatta ben ilk doğum olduğu için cahillikten geç bile doğum yaptım. Şuan tekrar olsa çok daha kolay doğum olurdu heralde..

Canim ben ergobaby aldim.ama momfortbabyle cok benziyolar.tek tip diye biliyorum ben onu.sadece yenidogan aparati falan ayriyetten satiliyo sanirim onu diyosun
EVet ayri satiliyormus. Sen henuz kullanmadin sanirim bu aldigini canim. Yenidogan icinde rahat edebiliyor mu acaba merak ediyorum.

Kullanan bi kac kisi de oyle demis. Sicakliyor bebek diye. Ama ben cok uzun sureli gunduz sicaklarinda kullanamam zaten. Bi markete gitsem bana kafi. Buyuk oglumu da aksam serinlikte disari cikariyorsak ben de nefes almis olurum diye dusunuyorum. Boyle olmayacak yoksa. Diplerdeyim :)

İnan durumumuz ayniymis. Ben de emzirirken ogluma resim ciziyorum bi yandan. Hatta emzirirken ayakta gezinip isteklerini yapmaya calisiyorum. Allah güc versin gercekten bedenen de zorlaniyorum ruhen de... Masallah size bir ay gecmis bile :)
Sanirim magazalarda satilmiyormus burdan bi arkadas soylemisti daha once. Kesinlikle büyuğun elini tutarken minigide garantiye almak cok iyi olacak sanki. Ben sirf buyuk oglumu disaridan mahrum etmemek adina hemen edinmek istiyorum.
Oglusumun adı Kağan oldu :) ikinci icin cok kafa yoramadik :) annem hic begenmedi :)

Merhaba,
Bizde birbirimizi tanımaya ve alışmaya çalışıyoruz.
Emzir,alt değiştir,pışpışlamak derken zaman çabuk geçiyor.

İyi olmanıza sevindim, Allah yardımcımız olsun hepimizin :))

Ben faydasini gorduklerimi soyleyim. Hemen bepanthol surmeye basla canim. Emzirmeden once de yika krem kalmasin.Kremi surunce gogsunu acik birak kurusun. Emzirmeden evvel sutunle islat. İdilduam sagolsun benimkiler yara olmadi bi defa.
Bi iki cocuklu hatun da benim ayni seyleri yasiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…