- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.961
aynen canım haklısın o konuda bende mutlu oluyorum ama korkuyorum ister istemez isteSu çok miktarda olurmuş ayırt edersin onu
Ay ne güzel normal doğum yanlısı doktor bulmak çok zor ama
Allah isinizi tez zamanda yoluna koyar insallah paranizi da alirsiniz gercekten zor ama bebek rizkiyla gelir dua et hamilenin duasi geri cevrilmiyo bunu yasayarak gordum Allah yardimciniz olsun .Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk
Canim illaki yariyodur.ben kullanmadigim icin bilmiyorum :)Bn de humananin kimyonlu rezene cayini almistim ise yarar mi acaba sabah aksam versem
Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sanki
Bence doğumu baslatmalisiniz kuzum sanki doğumun başlamış ufaktan 1 cm bile acilman varsa suni sanci ile baslatilir haftan müsait çünkü korkma su gibi bir doğumun olsun insallahKızlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Nisan bi kaç gün önce geldi ara ara gelmeye de devam ediyor. Bazı yerlerde suyun gelmesi akıntıya karıştırılır diyor 2 gündür çok akıntı var fark edemezsem diye korkuyorum bole bişi mümkün mü? Gerci sancı olmadan su gelir mi? 2 gecedir kasilmaktan uyuyamiyorum. Bu sabah itibariyle müthiş bir bel ağrısı başladı. Kızım bi müddettir alttan vuruyor ama sanki bugün daha şiddetli (yine de abartılı kadar deil) bu sancıların ufaktan başladığının bir işareti olabilir mi? Hareketleri düne göre daha yavaş doktor yavaşlama olursa gel nst ye alalım dedi ama emin olamiyorum tam bu dusunceye kaplınca hareket etmeye başlıyor kestiremiyorum. Bundan sonraki süreçte ne olacak nelere dikkat etmeliyim iyice paranoyaga bagladim. Birde doktorum normal doğum konusunda çok israrci kendime hiç guvenmiyorum ama ona güveniyorum denemeyi dusunuyorum son anda vazgecmezsem.. normal doğum yapanlar çok zorlandıniz mi? Ay delirmek üzereyim. .
aynen canım haklısın o konuda bende mutlu oluyorum ama korkuyorum ister istemez iste
Doğumun nasıl zor olduğunu hamileliğin zorluklarıni bebek bakımını görünce aklı başına geldiAyy seninkinin aklı başına geldi gerçekleri görünce yani canımmm :) inşallah bizi beyde görür zorluklarI
Biz kardes olduk öyleyse :)09.07 canım yükselen basak
Biz iki aylık evliyken hamile kaldım ben gezip tozmamiz bi balayiyla kaldıSeninki yine pes etmiş benimki coştu ikinciye hazır ol diyor ben şok dedim beş yıl bana bebek deme beş yıl sonra da belki bir ihtimal.. Ki ilk hamile olduğumda biraz bozulmuştu daha hazır değiliz gezecek tozacaktık vs vs diye
Ay hadi inşallah kuzumm pek umidim yok ama birazda fazla naz yapayım da istemesin uzun sureDoğumun nasıl zor olduğunu hamileliğin zorluklarıni bebek bakımını görünce aklı başına geldiseninki de anlar durumu canım benim; )
Canim kendiloginden gecti.insan icine karisinca biraz duzeldim.diger turlu hep odada bebekleydim.odadan disari cikmiyodum resmen.cok zordu.birde sarilik vardi bizde.1 1 bucuk saate besliyoduk.ee uyudugu icin uyandirmasi yarim saati aliyodu.bende haliyle uyuyamiyodum.ustune birde emmeme stresi.emzirme saati yaklasinca stres basiyodu banaDaha beş günlüğüz canım. Aynı bahsettiklerini diyorum ben de inan yaa. Kendiliğinden mi geçti sende? Ben psikologtan randevu aldım perşembeye
canım çok saol içim rahatladı biraz. Doğum sancı sürecin nasıl başladı ne kadar sürdü acaba?
EVet ayri satiliyormus. Sen henuz kullanmadin sanirim bu aldigini canim. Yenidogan icinde rahat edebiliyor mu acaba merak ediyorum.Canim ben ergobaby aldim.ama momfortbabyle cok benziyolar.tek tip diye biliyorum ben onu.sadece yenidogan aparati falan ayriyetten satiliyo sanirim onu diyosun
Kullanan bi kac kisi de oyle demis. Sicakliyor bebek diye. Ama ben cok uzun sureli gunduz sicaklarinda kullanamam zaten. Bi markete gitsem bana kafi. Buyuk oglumu da aksam serinlikte disari cikariyorsak ben de nefes almis olurum diye dusunuyorum. Boyle olmayacak yoksa. Diplerdeyim :)Evet canım ben alacaktım ama.almadım daha arkadaşım almış çok memnun. Benim daha almama sebebim şu an 38.39 derece sıcak kanguru yla gezerşek yanar yavrum o nedenle maalesef arabaya döndüm :'( ama indirimini takip ediyorum sonbahar gibi alırım arabayla ugrasasim yok :/ neye dikkat etmen gerektiği konusunda çok fikrim yok ama.ben Yenigodan da kullanmak.amacıyla yenidogan aparatı olanı alacaktım bebeğim yaz bebeği olduğundan sonbahara dek kullanma.imkanım yok Yenigodan aparatsiz olanı almayi düşünüyorum. O.markada hepsi ergonomik zaten ayrı ayrı incelemeye dlgerek var mı bilmiyorum ki :/
İnan durumumuz ayniymis. Ben de emzirirken ogluma resim ciziyorum bi yandan. Hatta emzirirken ayakta gezinip isteklerini yapmaya calisiyorum. Allah güc versin gercekten bedenen de zorlaniyorum ruhen de... Masallah size bir ay gecmis bile :)Canım geçen bende hem emziriyorum hemde büyük oğlan la araba oynuyorum o kadar komik ki Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yarın tam 1 aylık oluyoruz bile
Ayy bende istiyorum kanguru bu marka net harici mağazalarda satılıyor mu bilgin var mı canım.2 Çocuklulara özellikle çok iyi olur
S.a Güzel Anneler,
Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan.matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?
@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.
denizbatiekin , @HejaR12 , @idilduam , 1cicek3bocek , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , @Daisymom , insanbuL , @Aylnalpr , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?
@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?
Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.
Bizim bi @DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Canim ben 3 aydan sonra kullanmayi dusunuyorum.yenidogan aparatim yok.zaten olsada hava suan cok sicak eylul ekim gibi daha iyi olurEVet ayri satiliyormus. Sen henuz kullanmadin sanirim bu aldigini canim. Yenidogan icinde rahat edebiliyor mu acaba merak ediyorum.
Bir seneye kadar bir sey yapma yuruyus yap diyon bir ay oldu hala sizlamalar var dikislerimde peki bu kilo nasil gidecek eski giysilerime giremiyorum
Ben faydasini gorduklerimi soyleyim. Hemen bepanthol surmeye basla canim. Emzirmeden once de yika krem kalmasin.Kremi surunce gogsunu acik birak kurusun. Emzirmeden evvel sutunle islat. İdilduam sagolsun benimkiler yara olmadi bi defa.Kızlar bende burdayım iki çocukla uğraşmak beni o kadar yoruyor ki bazen ağladığını bile oluyor yetersiz kaliyorum gücüm tukeniyor sanki bu ruh hali ve yoğunlukla uzun zamandır takip edemedim sizi tabi bir de emzirirken çektiğim ağrı ve acı var bunlar için bir formül var mı göğsünde yara yok ama biraz kızarıklık var ve birazda kabarmış sanki ne yapmalıyım sizce