- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.981
Bizim de burnumuzdan cikiyoQUOTE="insanbuL, post: 47408498, member: 523019"]Buyuk oglum yeni dogdugunda ayni sorunu yasamistik. Mide agzinda daralma tespiti koymuslardi. Fiskirtarak kusuyor hatta bazen burnundan cikiyordu sutler.yavrumun gozleri pörtluyordu resmen. Ama zamanla gecti. Sizde de bisy cikmaz insallah
Masallah size :) sevindim iyi olmanizaMrb canım iyi olmanıza çook sevindim.prensesini benim için kocaman öp.biz de iyiyiz Şükürler olsun minik kuzum büyüyor Elhamdülillah.yenidoğan kontrollerimiz dışında başka kontrolümüz yok.nöroloğa fizyoterapiste filan yönlendirmedi aryanın kendi Dr U.sen şimdi yazınca aklıma takıldı bizimde gitmemiz gerekiyor mu acaba?sizi yenidoğan Dr U mu yinelendirdi nöroloğa? @pinar39 u ve Bebeğini bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır.herkes iyidir umarım.minnak bebişler geldi topiği çok takip edemez olduk.yani ben edemiyorum:)diliyorum herkes iyidir.
Benim gibi kanguru arayisina girebilirsin. Merak etme bi cogumuz ayni psikolojideyiz :) bebege hic bisey olmaz cikabilirsin alissin birak. Onunda temiz havaya ihtiyaci var. Ciktikca kendine guvenin artar inan bana.Arkadaşlar ben evde kapalı kalmaktan çıldırmak üzereyim.. Bebeğim 22 günlük oldu. . Annemler fln herkes gitti yalnız kaldım.. Eşim işe gidiyor..eşim bebeği de alıp çıkalım diyor ama ben korkuyorum bi şey olur bebeğe diye. Sizce çıkabilir miyim ? Bir de bebeği taşımak için portatif bi şey almak istiyorum Bebek arabası çok büyük geliyor şimdi bi öneriniz var mı? Şimdiden sağolunuz yardımlarınız için...
Sanci olmadan su gelebilir canim. Daha dun dr kontolunda baska hamile bir bayanin camasiri islanacak kadar suyu gelmisti dr kontrol etti ve yatisini yapti tabi acikligida varmis.Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Nisan bi kaç gün önce geldi ara ara gelmeye de devam ediyor. Bazı yerlerde suyun gelmesi akıntıya karıştırılır diyor 2 gündür çok akıntı var fark edemezsem diye korkuyorum bole bişi mümkün mü? Gerci sancı olmadan su gelir mi? 2 gecedir kasilmaktan uyuyamiyorum. Bu sabah itibariyle müthiş bir bel ağrısı başladı. Kızım bi müddettir alttan vuruyor ama sanki bugün daha şiddetli (yine de abartılı kadar deil) bu sancıların ufaktan başladığının bir işareti olabilir mi? Hareketleri düne göre daha yavaş doktor yavaşlama olursa gel nst ye alalım dedi ama emin olamiyorum tam bu dusunceye kaplınca hareket etmeye başlıyor kestiremiyorum. Bundan sonraki süreçte ne olacak nelere dikkat etmeliyim iyice paranoyaga bagladim. Birde doktorum normal doğum konusunda çok israrci kendime hiç guvenmiyorum ama ona güveniyorum denemeyi dusunuyorum son anda vazgecmezsem.. normal doğum yapanlar çok zorlandıniz mi? Ay delirmek üzereyim. .
O konuda ben de endiseliyim ama buyuk oglumu disari cikaramaz oldum.eve hapsoldu. Bebek arabasi chicco lite way yenidogana pek uygun degil. Baska da tasiyacak bisey yok napicami bilemedim :)Ya yenidogan bende koyamam kedi gbi ztn kivriliolar rahat edemez gbi bence bende 3. Aydan sonra koyarım diye alicam inşallah ama kilolu olursa bebisler bizim için taşımak zor olur sadece
Sağol canim evet bebek kiloluydu. Normal dogum oldu. Epidural normal dogum yaptim. Suni sancida verildi ayni zamanda. 4kg dogdu bebegim. Hic bisey hissetmedim diyebilirim. Cok sukur dr un yardim itinasiyla her sey yolunda gitti. Bebegimde de bi sorun olusmadi. Darisi sizlere insallah.1cicek3bocek canımm çok üzüldüm ama içini ferah tut. Her hayırda bir ser her serde bir hayır vardır derler. Allah yardimcin olsun kuzum hersey gönlüne göre olur ins. insanbuL canım yanlış hatırlamıyorsam bebeğin kilosu yüzünden endiseliydin doğum normal mi oldu? Nasıl geçti? Hoş geldin buarada geçmiş olsun
Canım senle var ya tam işte aynı durumdayız. Bebiş beş günlük sarılığı da nerdeyse 16ya yakın. Sürekli emziriyorum. Ve aynen uyandırması çok zor. Gün içinde de gözü açık öyle etrafa baktığı çok olmuyor. Evim de sıcak. Sarılığı geçti mi bebeğinin? Ben bu sarılık mıhabbeti yüzünden de çoldırmak üzereyim. Bugün bebeği kaptığım gibi tel başıma evde kv varken çıktım annemlere gittim. Bana çok abartıyorsun diyorlar ama elimde değil bebeğimi düşünmemel, endişelenmemekCanim kendiloginden gecti.insan icine karisinca biraz duzeldim.diger turlu hep odada bebekleydim.odadan disari cikmiyodum resmen.cok zordu.birde sarilik vardi bizde.1 1 bucuk saate besliyoduk.ee uyudugu icin uyandirmasi yarim saati aliyodu.bende haliyle uyuyamiyodum.ustune birde emmeme stresi.emzirme saati yaklasinca stres basiyodu bana
Eminim çok zor günler geçirdiniz ve eminim yaşamayan bilemez. ama şükür şimdi iyiymişsiniz Allah yavrunu sana seni ona bağışlasın canım. Bundan sonraki her gününüz bir öncekinden on kat güzel olsun, mutluluğunuz artarak sürsün inşallah.
Canım yazmana çok sevindim , @Aryadeniz38 ve seni hep merak ettik . Çok şükür artık iyisiniz ve daha iyi olacaksınız Allah'ın izni ile :) bizim topiğin bebişleri genel olarak aceleci çıktı zaten bir çoğumuz haziran annesi olduk :) ben de 22 haziran'da 36 haftalıkken deniz oğlumu kucağıma aldım, şükür iyiyiz. Gaz sancıları ve sürekli meme istemesi dışında bir sorunumuz yok , öpüyoruz sizleri kocaman :*
canım benim çook iyi olun inşallah
ben oraları kaçırmışım nörolog ve fizik tedaviye ne için gidiyosunuz anlayamadım bilmediğim bi sıkıntı mı var?
benim kızım da iyi çok şükür. Ameliyat olcak ama 3-6 aylık arası olcakmış. şimdilik bizim korkumuz haricinde bir sorunu yok. biz baya evhamlıyız bir saniye yalnız bırakmıyoruz gece de yarım uyuyorum en ufak seninde fırlıyorum. bir de sürekli kalkıp nefes alıyor mu diye kontrol esip geri yatıyorum. hamilelikten alışkınım gerçi hamileyken de sürekli yaşıyor mu hala diye evhamla uyanırdım geceleri.
rana mız nasıl kocaman kız olmuştur fıstık :) kaç günlük kaç kg oldu ?
Canim aklımda idiniz ama derdime dusmusum geceden bu yana sancı çekiyorum gelmedi benim sipacik daha iyi olmaniza çok sevindim rabbim daha güzel günler nasip etsin çok öpüyorum rana prensesi de seni de ❤
Her seyin daha iyiye gitmesine cok sevindim canim. Kendi haline dusup bizleri unutmadigin icin tesekkur ederim
Ben oglumu aldim kucagima.12günlük olduk. Sukur bugüne diyoruz... Allah evlatlarimizi bize bbağislasin. Rana prensesi öpüyoruz
canımm benim iyi olmanıza herşeyin yolunda gitmesine sevindimm inşallah her zaman da böyle olur güzelce büyür kocaman kız olur ranamız :)
bizde iyiyiz yuvarlancak kıvama geldik :) heycanla gün sayıyoruz :)
Mrb canım iyi olmanıza çook sevindim.prensesini benim için kocaman öp.biz de iyiyiz Şükürler olsun minik kuzum büyüyor Elhamdülillah.yenidoğan kontrollerimiz dışında başka kontrolümüz yok.nöroloğa fizyoterapiste filan yönlendirmedi aryanın kendi Dr U.sen şimdi yazınca aklıma takıldı bizimde gitmemiz gerekiyor mu acaba?sizi yenidoğan Dr U mu yinelendirdi nöroloğa? @pinar39 u ve Bebeğini bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır.herkes iyidir umarım.minnak bebişler geldi topiği çok takip edemez olduk.yani ben edemiyorum:)diliyorum herkes iyidir.
Merhaba,
Bizde birbirimizi tanımaya ve alışmaya çalışıyoruz.
Emzir,alt değiştir,pışpışlamak derken zaman çabuk geçiyor.
İyi olmanıza sevindim, Allah yardımcımız olsun hepimizin :))
Bence zamanla alışır bizim ki en az 2 saat uyuyo.acııkınca uyanıyo ama gaz sorunu falan olursa yarım saatte bir oluyo bazen. Yeni kesmisin ya mamayı daha alışamamış olabilir.Kızlar bebekleriniz kaç dakika uyuyor ve uyanık kalıyor.. Mama verdiğimde 2 3 saat uyuyordu.. Aile hekimi mamayı kes sarılığı atmış dedi bugün emziriyorum sürekli uyanıp emmek istiyor.. Yarım saatte bir uyanık en geç.. Merak ettim sizlerin uyku düzeni ne ?
Ben hiç evde durmadım kız çık bence. Çıldırırdım heralde devamlı dursam ablamgile kaynanamlara gitttim geldim devamlı bebekte açıldı bende. Hiç bişey olmadı Bizimde 19 gün olck bugün. Benim yerler yakın gerçi battaniyeye sarıp götryrm daha uzun bi gezmemiz olmadı o konuyu bilmyrm yaniArkadaşlar ben evde kapalı kalmaktan çıldırmak üzereyim.. Bebeğim 22 günlük oldu. . Annemler fln herkes gitti yalnız kaldım.. Eşim işe gidiyor..eşim bebeği de alıp çıkalım diyor ama ben korkuyorum bi şey olur bebeğe diye. Sizce çıkabilir miyim ? Bir de bebeği taşımak için portatif bi şey almak istiyorum Bebek arabası çok büyük geliyor şimdi bi öneriniz var mı? Şimdiden sağolunuz yardımlarınız için...
Bende kızı emzirmeye kalktım gördüm msjını Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.sen bize çok yardımcı oldun Allah ta seni darda koymasın.tosunu al gel. Hayırlı haberlerle inşKızlar sancilarim arttı evdeyim artmasını bekliyorum yarın dogum.ederim sanıyorum dualariniza ihtiyacım var inşallah yarın pasamla döneriz size sevgiyle kalın hepiniz
Canim sariligimiz 10.gunden sonra dusmeye basladi.doktorumuzda demisti zaten 1.haftadan sonra dususe gecer diye.kizimin yuzunde hafif sarilik var hala.zamanla gececek o da.hic endiselenip daha kotu yapma canim kendini.gececek o gunlerde.simdi uyusun diye kirk takla atiyoruz bazen.o zamanlar aklima gelmezdi uyumasi icin ugrasicagim :) sariligi gecince emzirme saatlerinin arasida uzayacak.o yuzden rahatlayacaksin.elinden geldigi kadarda disari cik canim cok dogru yapiyosunCanım senle var ya tam işte aynı durumdayız. Bebiş beş günlük sarılığı da nerdeyse 16ya yakın. Sürekli emziriyorum. Ve aynen uyandırması çok zor. Gün içinde de gözü açık öyle etrafa baktığı çok olmuyor. Evim de sıcak. Sarılığı geçti mi bebeğinin? Ben bu sarılık mıhabbeti yüzünden de çoldırmak üzereyim. Bugün bebeği kaptığım gibi tel başıma evde kv varken çıktım annemlere gittim. Bana çok abartıyorsun diyorlar ama elimde değil bebeğimi düşünmemel, endişelenmemek
Kızlar sancilarim arttı evdeyim artmasını bekliyorum yarın dogum.ederim sanıyorum dualariniza ihtiyacım var inşallah yarın pasamla döneriz size sevgiyle kalın hepiniz
İnşAllah canim benim ; )Ay hadi inşallah kuzumm pek umidim yok ama birazda fazla naz yapayım da istemesin uzun sure