2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizim de burnumuzdan cikiyo ameliyat olmadan gecti mi? Bize doktor oyle bisey varsa ameliyat yapicam dedi. Ne kadar surede gecti. Bizde bi kac gundur bu kadar yogunlasti. Doktor sık sık az az besle dedi.[/QUOTE]
Bizim ki ultrasonda goruldu canim. Dr ilk etapta takip yapicaz organlari yeni gelisiyor bekelyelim dedi. 2 ay sonra duzelmisti. İnsallah gerek kalmaz size de.. Daha belli olmadan ameliyat dediyse sen baska bi dr a daha gotur canim. Hemen ameliyat demesi bana cok garip geldi. Bize ameliyat demedikleri halde uc dr a goturup garantiye almistik.
O ani yasamak cok korkutucu seni anliyorum. Ben de agliyordum oyle gorunce. Hic endise etme duzeliyor insallah.

Masallah size :) sevindim iyi olmaniza

Benim gibi kanguru arayisina girebilirsin. Merak etme bi cogumuz ayni psikolojideyiz :) bebege hic bisey olmaz cikabilirsin alissin birak. Onunda temiz havaya ihtiyaci var. Ciktikca kendine guvenin artar inan bana.

Sanci olmadan su gelebilir canim. Daha dun dr kontolunda baska hamile bir bayanin camasiri islanacak kadar suyu gelmisti dr kontrol etti ve yatisini yapti tabi acikligida varmis.
Oncelikle sakin ol. Endiselerin normal tabi. Ama dr un ne diyorsa onu yap. Her gun nstye gidebilirsin artik son zamanlarin. Hem icin rahat eder.
Normal dogum yaptim epidural dusunuyorsan mis gibi doguruyorsun tavsiye ederim:) cok rahat

Ya yenidogan bende koyamam kedi gbi ztn kivriliolar rahat edemez gbi bence bende 3. Aydan sonra koyarım diye alicam inşallah ama kilolu olursa bebisler bizim için taşımak zor olur sadece
O konuda ben de endiseliyim ama buyuk oglumu disari cikaramaz oldum.eve hapsoldu. Bebek arabasi chicco lite way yenidogana pek uygun degil. Baska da tasiyacak bisey yok napicami bilemedim :)

Sağol canim evet bebek kiloluydu. Normal dogum oldu. Epidural normal dogum yaptim. Suni sancida verildi ayni zamanda. 4kg dogdu bebegim. Hic bisey hissetmedim diyebilirim. Cok sukur dr un yardim itinasiyla her sey yolunda gitti. Bebegimde de bi sorun olusmadi. Darisi sizlere insallah.

Canım senle var ya tam işte aynı durumdayız. Bebiş beş günlük sarılığı da nerdeyse 16ya yakın. Sürekli emziriyorum. Ve aynen uyandırması çok zor. Gün içinde de gözü açık öyle etrafa baktığı çok olmuyor. Evim de sıcak. Sarılığı geçti mi bebeğinin? Ben bu sarılık mıhabbeti yüzünden de çoldırmak üzereyim. Bugün bebeği kaptığım gibi tel başıma evde kv varken çıktım annemlere gittim. Bana çok abartıyorsun diyorlar ama elimde değil bebeğimi düşünmemel, endişelenmemek

Amiiin inş. öyle olur. Rabbim hepimize evlatlarımızla güzel günler göstersin inş.

Amin inş. Ah o gaz yok mu... Kızların gazı olmaz diyorlardı ama biz de çekiyoruz. Farklı damlalar denedim ama hiç biri tamamen rahatlatmadı maalesef.

Şuan bir sıkıntımız yok hamdolsun. Tedbiren erken doğanları yönlendiriyorlar canım. İleride bir sıkıntı olmasın diye gidiyoruz biz de. İnş. yavrun şifa bulacak. Dualarımdasınız. O evhamlar bende de var. Belki de tüm annelerde vardır. Gidip gelip kontrol etmekten başım dönüyor. Hele hastaneden ilk geldiğimizde paranoyak olmuştum. Alışıyorum yavaş yavaş. Allah'a emanetler. Doğalı 3 ayı geçti ama düzeltilmiş 3 haftalık falan. Cuma günü 3710 gr idi.

Canim aklımda idiniz ama derdime dusmusum geceden bu yana sancı çekiyorum gelmedi benim sipacik daha iyi olmaniza çok sevindim rabbim daha güzel günler nasip etsin çok öpüyorum rana prensesi de seni de ❤

Amin canım hepimize inş. Sana da kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin.

Aslında hep aklımdaydınız ama hastane döneminde pek yazamadım. Eve gelince daha yoğun bir tempo başladı :) Amin canım inş.

canımm benim iyi olmanıza herşeyin yolunda gitmesine sevindimm inşallah her zaman da böyle olur güzelce büyür kocaman kız olur ranamız :)
bizde iyiyiz yuvarlancak kıvama geldik :) heycanla gün sayıyoruz :)

Hadi bakalım hayırlısıyla sen de kucağına alırsın inş. Var yuvarlan ben yuvarlanamadan aldım öylesi daha zor emin ol

Hastaneden çıkarken gidin dediler bize. Tedbir amaçlı. Şuan görünen bir sıkıntımız yok. Nörolog kafa ultrasonunu falan inceledi, normal durumda. Fizyoterapist ise hareketlerini inceliyor, gövde kaslarının sıkılaşması için bir iki hareket gösterdi. Anne karnında fazla kalamadıkları için gevşek oluyormuş. Gitmende fayda var bence bir fizyoterapiste.

Merhaba,
Bizde birbirimizi tanımaya ve alışmaya çalışıyoruz.
Emzir,alt değiştir,pışpışlamak derken zaman çabuk geçiyor.

İyi olmanıza sevindim, Allah yardımcımız olsun hepimizin :))

Amin canım. Zaman hem de su gibi akıp geçiyor o döngü içinde :)

Bence zamanla alışır bizim ki en az 2 saat uyuyo.acııkınca uyanıyo ama gaz sorunu falan olursa yarım saatte bir oluyo bazen. Yeni kesmisin ya mamayı daha alışamamış olabilir.

Ben hiç evde durmadım kız çık bence. Çıldırırdım heralde devamlı dursam ablamgile kaynanamlara gitttim geldim devamlı bebekte açıldı bende. Hiç bişey olmadı Bizimde 19 gün olck bugün. Benim yerler yakın gerçi battaniyeye sarıp götryrm daha uzun bi gezmemiz olmadı o konuyu bilmyrm yani

Kızlar sancilarim arttı evdeyim artmasını bekliyorum yarın dogum.ederim sanıyorum dualariniza ihtiyacım var inşallah yarın pasamla döneriz size sevgiyle kalın hepiniz
Bende kızı emzirmeye kalktım gördüm msjını Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.sen bize çok yardımcı oldun Allah ta seni darda koymasın.tosunu al gel. Hayırlı haberlerle inş

Canim sariligimiz 10.gunden sonra dusmeye basladi.doktorumuzda demisti zaten 1.haftadan sonra dususe gecer diye.kizimin yuzunde hafif sarilik var hala.zamanla gececek o da.hic endiselenip daha kotu yapma canim kendini.gececek o gunlerde.simdi uyusun diye kirk takla atiyoruz bazen.o zamanlar aklima gelmezdi uyumasi icin ugrasicagim :) sariligi gecince emzirme saatlerinin arasida uzayacak.o yuzden rahatlayacaksin.elinden geldigi kadarda disari cik canim cok dogru yapiyosun

Kızlar sancilarim arttı evdeyim artmasını bekliyorum yarın dogum.ederim sanıyorum dualariniza ihtiyacım var inşallah yarın pasamla döneriz size sevgiyle kalın hepiniz

Hafi bakalım Can'ım sağlıkla gelsinn bebiş
Allah A emanet olasınız
Ay sen doğuma gidecem ben çok heyecanlandım

Hadi kır zincirleri de biz de halka halka doğuralım nasipse

Sabahınız hayrola Hatunlar

Ah bu gece ne rüyalar gördüm Bi bilseniz

Anlatsam roman olur cinsten

Korkularım başladı yarını doğumu düşündükçe
Yavrumu düşündükçe heyecanlansam da
Doğum şeklinin belirsizliği ve her ihtimali düşünmem ürkütüyor beni

Dualarımız da bize de yer verin annişler hamişler

Bazen düşünüyorum da hakikaten bizden başka herkes lohusa. Bugün 6. Günümüz olacak Allah'ın izni ile.. Dün ise gerçekten çok kötü bir gündü.
Kv 23 gündür bizde. Eşimin annesidir başımın üstüne her ne geçmiş olursa olsun aramızda, ama uzun bir süre bu süre olduğunu düşünüyorum hamilelik dönemi için. Dün doktordan gelip bebeğin sarılığının yaklaşık 16 olduğunu öğrendiğimde çılgına döndüm. Acemiyim, bir şey bilmiyorum ama yüzüme senin annen iki, kv üç çocuk doğurup büyütmüş denmesine ise hiç hoşlanmıyorum. Eşim bana iki gün önce bir laf söyledi, çok alındım. Dün de tartışma büyüyünce eşimle ve annesi de baktım ondan yana oluyor gibi kv nin beni tutmaya çalışmasına rağmen bebeği aldığım gibi annemlere geçtim. Akşam eve gelince kv de binbir tavır. Ağladım, mideme ağrılar girdi. Yine de özür dilediğimi söyledim, evim yuvamı düşünerek ve yaptığı yemeklerden yediğim, suyunu içtiğim, kahvaltımı bile bazen önüme getirdiği için. Yoksa biz ne kavgalar yaptık zamanında, hamileliğimde bile.. Ama sabah başımı okşayıp lohusalıkta bunlar olur diyen insan bir anda sırt dönmüştü. Ne kolay bazen bu tip şeyler bazı insanlar için.
Bu yaşadıklarımı unutmayacağım. Kin amaçlı değil. İleride Allah da bize nasip eder de yavrularımızın mutluluklarını görürsek aynı şeyleri damadıma/olursa gelinime yapmamak-yaşatmamak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…