2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Littlestar canım benimki de art arda yaparız birlikte buyur ler diyodu ben sezaryenden sonra kalkıp anira anira ağlayınca 13 gün geçmesine rağmen hala ah uh diyerek hareket ettiğimi görünce annem olmasa tuvalete gidemedigimi görünce 'anne olmak çok zormus bebek çok güzel bi şey yine bebeğimiz olsun ama sen iyi olduğunda olsun olur mu ? ' demeye başladı

Ayy seninkinin aklı başına geldi gerçekleri görünce yani canımmm :) inşallah bizi beyde görür zorluklarI

Canım geçen bende hem emziriyorum hemde büyük oğlan la araba oynuyorum o kadar komik ki Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yarın tam 1 aylık oluyoruz bile

@sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)

Ayy bende istiyorum kanguru bu marka net harici mağazalarda satılıyor mu bilgin var mı canım.2 Çocuklulara özellikle çok iyi olur

1cicek3bocek canım tam da hamileliğin son günlerinde yaşadığın strese bak Rabbim yardımcin olsun çok zor gerçekten. Bebek kismetiyle gelirmiş rabbim mutlaka bir kapı açar sen sıkma canını.bizlerde manevi olarak her zaman yanindayiz

Cnm takma kafana sakin ol, Allah büyüktür. Yavrucak rızkıyla gelir sen rahat ol yeterki.
Maalesef ülkenin durumu öyle kötü ki pat diye işsiz kalabiliyosun. Tek sizin başınıza gelmiyor yani öyle düşün:)
Bende komik bişey söyliyim doğum yaptığım hastaneyi kapatmışlar :) bi gittik hastane yok doktorlar yok. İşitme testi için para vermiştik oğlum uyumadığı için yaptıramamıştık. 2 gün somra bi gittik kimse yok. Paramızda yandı :)

Değişik bi ülkeyiz vesselam sen takma bunları sağlıkla gelsin tosunun gerisi halolur merak etme.

Allah büyük kızlar sağolun destekleriniz için kesk3 kovsalardi ışte mesele tamda bu esim işsiz kalmadı kovmadilar 8 senelik çalışan olduğu için özel bir şirket olduğu için kovamazlar yüksek tazminat ödemek durumun da kalırlar çünkü. Farklı semte gec diyorlar o da bizim işimize gelmez ben oturduğum yerden o kadar uzak yere ev tasiyamam el kadar bebeyle ve çocukla zaman ne gösterecek bakalım her serde bir hayır vardır akışına bıraktım aradı esim maaşı yatirmis şirket neyse en azından g.tüm ayazda kalmadı bari ağlanacak halime gülüyorum sukurler olsun yine de rabbime ac açıkta değiliz allahtan

Kac gunluksunuz canim? Ilk 2 hafta bende oyleydim.Allahim herseye aglayasim geliyodu.ben nasil bakicam bebege hep boyle mi olacak vs vs bir suru sey dusunup agliyodum
Daha beş günlüğüz canım. Aynı bahsettiklerini diyorum ben de inan yaa. Kendiliğinden mi geçti sende? Ben psikologtan randevu aldım perşembeye

Arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var. Yenidoğanda direk bilirubin oranı kaç olmalı? İnternetten bakıyorum 0-0.3 yazıyor ama bana hastaneden verilen kağıtta 0-10 yazıyor bebeğin değeri de 0,48. Kafam karıştı napıcam bebeğin dün 13.7ydi bugün 14.7 çıktı sarılığı aletle. Kendimi yedim bitirdim napıcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…