- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.901
Biz sezeryanla 13 temmuzda doğduk yarın 15. Gun teysesi büyümeye çalısio tosabaagamAmin canim sagol insallah o gunleri de gorelim. Sen nasilsin bebis nasil. Kac gunluksunuz
10.45 bizim saatimız sizinki kaç canim?Biz sezeryanla 13 temmuzda doğduk yarın 15. Gun teysesi büyümeye çalısio tosabaagam
Ayy seninkinin aklı başına geldi gerçekleri görünce yani canımmm :) inşallah bizi beyde görür zorluklarILittlestar canım benimki de art arda yaparız birlikte buyur ler diyodu ben sezaryenden sonra kalkıp anira anira ağlayınca 13 gün geçmesine rağmen hala ah uh diyerek hareket ettiğimi görünce annem olmasa tuvalete gidemedigimi görünce 'anne olmak çok zormus bebek çok güzel bi şey yine bebeğimiz olsun ama sen iyi olduğunda olsun olur mu ? ' demeye başladı
Hayallerim aşkım ve bebekkAh bu kocaların hayalleri :) birak hayallerinde yasasinlar o kadarina izin verelim
Yok götürmedik su gibiydi öyle düşğndüm derken şu anda kabız Allahım yokmu bir ortası günde kaç kez yapıyor sizin bebişler benimki 2 gün yapmadı dün akşam yaptı hala yapmadıPeki ishal olduğunu doktor mu söyledi?
İlaç vermiyorum sadece devit veriyorum o yapmış olabilir miYapmiyorsa kayisi ye suyunu ic verdigin ilaclar yappmis olabilir
Sap simplex diye bi damla kullanmistim ben buyükte. Bir de acı elma yagi alip ayaklarinin altina sürmüstüm. Bizde faydasi olmamisti cunku koliktibelki sizlerde faydasi olur
Dogru aslindavalla cok zormus karpuz suyucum ikisi birden acikiyor uykusu geliyor felan, ben terelelli...
Sen sen ol ikinciyi hemen yapma
@sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)
Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk
Amin canim insallah. Gyzelce buyutun bebeleri :))
Oh ohh buyusunler kocaman olsunlar insallah. Opuyorum kuzulariBiz sezeryanla 13 temmuzda doğduk yarın 15. Gun teysesi büyümeye çalısio tosabaagam
09.07 canım yükselen basak10.45 bizim saatimız sizinki kaç canim?
Daha beş günlüğüz canım. Aynı bahsettiklerini diyorum ben de inan yaa. Kendiliğinden mi geçti sende? Ben psikologtan randevu aldım perşembeyeKac gunluksunuz canim? Ilk 2 hafta bende oyleydim.Allahim herseye aglayasim geliyodu.ben nasil bakicam bebege hep boyle mi olacak vs vs bir suru sey dusunup agliyodum