2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canim surekli uyanmasi şairliği icin daha iyi. Sarilik ilerleyince bebegi uyandirmak cok zor demek ki sutun yariyo hemen uyanabiliyo. Beni oglum rahatsa 3 saat filan uyuyodu zamanla oturur insallah seninki de

allah yardımcın olsun canım devlette doğum yapsan olmaz mı acaba ya en azından şu dönemi atlatana kadar devlete gitsen?
Normal doğum devlette yapamam canini çıkarıyorlar adamın. Psikolojim o kadar bozuldu ki zaten normal dogum yapacak gucum kalmadı cuma günü son sezaryen olmak istediğimi söyleyeceğim doktora isteğe bağlı alır herhalde su 2 gün sancim olmazsa srzRywn olacağım

Sezeryan mi neee sen mi sezeryan.olacaksin kuzummm normal dogum istiyorsun kuzummm az kalmisss yavruya kavusmaya

Canım her günün sınır değeri farklı mesela kızım 2 günlükken sınırda değeri 13 tü bizimki 9 du. Dikkat et devamlı kontrol ettim diyerek eve gönderdiler 5. Günde gittik sınırda 21 di bizim değer 15 ti yükselmişti ama sınırda yükseldiği için yine iyi dediler 12. Gününde gittik sınırı söylemedi ama değeri 12 olmuştu değeri çok güzel dedi gönderdi yani yükselmesinden çok ogünün sınırının altında olması önemli o sınırı geçerse fototerapiye alırlar. Bol bol emzir ben öyle düşürdüm

Canim surekli uyanmasi şairliği icin daha iyi. Sarilik ilerleyince bebegi uyandirmak cok zor demek ki sutun yariyo hemen uyanabiliyo. Beni oglum rahatsa 3 saat filan uyuyodu zamanla oturur insallah seninki de
İnşallah ya çok bocalıyorum bugğn 8. Gün oldu doğalı inşallah düzene girer

Seninki yine pes etmiş benimki coştu ikinciye hazır ol diyor ben şok dedim beş yıl bana bebek deme beş yıl sonra da belki bir ihtimal.. Ki ilk hamile olduğumda biraz bozulmuştu daha hazır değiliz gezecek tozacaktık vs vs diye

Mrb canım iyi olmanıza çook sevindim.prensesini benim için kocaman öp.biz de iyiyiz Şükürler olsun minik kuzum büyüyor Elhamdülillah.yenidoğan kontrollerimiz dışında başka kontrolümüz yok.nöroloğa fizyoterapiste filan yönlendirmedi aryanın kendi Dr U.sen şimdi yazınca aklıma takıldı bizimde gitmemiz gerekiyor mu acaba?sizi yenidoğan Dr U mu yinelendirdi nöroloğa? pinar39 u ve Bebeğini bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır.herkes iyidir umarım.minnak bebişler geldi topiği çok takip edemez olduk.yani ben edemiyorum:)diliyorum herkes iyidir.

Arkadaşlar ben evde kapalı kalmaktan çıldırmak üzereyim.. Bebeğim 22 günlük oldu. . Annemler fln herkes gitti yalnız kaldım.. Eşim işe gidiyor..eşim bebeği de alıp çıkalım diyor ama ben korkuyorum bi şey olur bebeğe diye. Sizce çıkabilir miyim ? Bir de bebeği taşımak için portatif bi şey almak istiyorum Bebek arabası çok büyük geliyor şimdi bi öneriniz var mı? Şimdiden sağolunuz yardımlarınız için...

Canım ben de yasadım aynı şeyleri ve yasamaya devam ediyorum..gazı var bebeğin ne kadar çıkarsa da gazı kaka da yapsa tekrar oluşuyor.. Ben sürekli masaj yapıyorum intte var masaj yöntemleri, kimyonlu Rezene veriyorum bi de damla aldık artık 2 -3 saatte bir uyanıyor 2 saat uyanık kalıyor buna da şükür diyorum artık

kızlar deniz sabah 7 den beri memede. arada birkaç kere yarım saat uyudu o kadar. süt dolsun diye arada mama da verdim ama bana mısın demiyor tükendim tükendim tükendim artık
Ben de tükendim tombiko vayy vay neymiş arkadaş adliyede çok yoğun çalışıyorum böyle bunaldığımı hatırlamıyorum.. Darbe yüzünden adliyeler çok yoğun şu anda ama inan ki o yoğunlukta çalışmayı tercih ederdim..

Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Nisan bi kaç gün önce geldi ara ara gelmeye de devam ediyor. Bazı yerlerde suyun gelmesi akıntıya karıştırılır diyor 2 gündür çok akıntı var fark edemezsem diye korkuyorum bole bişi mümkün mü? Gerci sancı olmadan su gelir mi? 2 gecedir kasilmaktan uyuyamiyorum. Bu sabah itibariyle müthiş bir bel ağrısı başladı. Kızım bi müddettir alttan vuruyor ama sanki bugün daha şiddetli (yine de abartılı kadar deil) bu sancıların ufaktan başladığının bir işareti olabilir mi? Hareketleri düne göre daha yavaş doktor yavaşlama olursa gel nst ye alalım dedi ama emin olamiyorum tam bu dusunceye kaplınca hareket etmeye başlıyor kestiremiyorum. Bundan sonraki süreçte ne olacak nelere dikkat etmeliyim iyice paranoyaga bagladim. Birde doktorum normal doğum konusunda çok israrci kendime hiç guvenmiyorum ama ona güveniyorum denemeyi dusunuyorum son anda vazgecmezsem.. normal doğum yapanlar çok zorlandıniz mi? Ay delirmek üzereyim. .

Yenidoğana uygun olanlar var ama bebek bu durur mu bilmem :) ben iki cocukla eve kapanmak istemiyorum canim. Bir de koca kış var onumuzde.
Ya yenidogan bende koyamam kedi gbi ztn kivriliolar rahat edemez gbi bence bende 3. Aydan sonra koyarım diye alicam inşallah ama kilolu olursa bebisler bizim için taşımak zor olur sadece

Taşıma koltugu alsan taşımak elde zor oluo belki yenidogan aparatli kanguru kullanabilirsin

Canım öncelikle sakin ol. Suyu akıntıyla karıştırma ihtimalin yok çünkü bildiğin kova dolusu su geliyor. Anca sizinti oluyor olabilir onun da çok büyük zarari olmaz diye dusunuyorum. Doguma yakin benim de akintim artmisti muhtemelen su degildir normal akintidir.

Bebegin gunde 10 tekme atiyorsa endiselenmene gerek yok diye biliyorum (yanlis hatirladiysam bilenler duzeltsin lutfen) ayrıca için rahat etmiyorsa nst ye gidip kontrol ettirmekte fayda var her zaman.

Son olarak ben normal dogum yaptım. Doğurmak zor değil sadece öncesinde açılmayı beklerken çekilen sancı zordu. Eğer acıya dayanıklı değilsen epidrol yaptırmayı düşünebilirsin. Yine de evladinin sacinin teline bile bedel olamaz hic bir acı. Doğum gerçekleştikten sonra kendimi dunya sampiyonu olmus gibi hissetmistim cok gurur duyuyor insan kendiyle :)

Sorma ya kizim butun gece uyudu ama ben karin agrisindan uyuyamadim saka gibi :) olsun o uyudugu zaman ben daha huzurlu oluyorum bu da birsey

Ay annelik böyle Bi şey
Valla ikiniz de iyi olun inşaallah

Allah kolaylık versin Can'ım inşaallah her şey yoluna girer kısa Zaman'da

Can'ım 6. Gününde çıkan arkadaşlar biliyorum be bebekleri gayet mutlular sağlıklı
Senin psikolojin önemli
Sen iyi olacan ki Bebek huzurlu olaun dı mı ama?

Su çok miktarda olurmuş ayırt edersin onu
Ay ne güzel normal doğum yanlısı doktor bulmak çok zor ama

canım çok saol içim rahatladı biraz. Doğum sancı sürecin nasıl başladı ne kadar sürdü acaba?

Cik canim biz 23. Gunlukbi arkadas oturmasina bide bugun 26.gun alisveris merkezine gittik bende korka korka gittim disari cikinca hem korkum azaliyo hem psikolojim duzeliyo acemiligimizi atiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…