- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.881
Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk1cicek3bocek canım Allah yardımcin olsun kolay bir doğum olsun inşallah. Yanında kimse var mı canım en azından oglunla ilgilenir
Suyu da patlatıyorlarmış Can'ımSuda gelmzse kuru kuru suni sancı almaya degermı bılmıyorm yarın hamama gıdıcem belkı sancı baslatır bıraz acılma olur cok gerıldım artık
Canım çok sukur hersey iyi gidio deniz bey büyüo cok sewindim.kucağına almayi nasip etsin rabbimEvet canim amniyosentez de sorunsuz cikti cok sukur. Dun de usgde yaymis booole afeedersin erkegim ben diye bagiriodu edepsiz :))
Sap simplex diye bi damla kullanmistim ben buyükte. Bir de acı elma yagi alip ayaklarinin altina sürmüstüm. Bizde faydasi olmamisti cunku koliktiSutu arttiriyo dedikleri herseyi yapiyorum.
Birinin ucu yarildi onu sagip veriyorum ama emmesi kadar etkili olmuyo sanirim dolmuyo cunku hissediyorum ben eskisi gibi degil
O doktoruda allah bildigi gibi yapsin. Ac degildir o diyo nerden anladin diyo.gazi var diyorum yoktur o daha cok kucuk diyo. Cikardigi buyuk ses ne acaba cocugumun ikina ikina.cildirmanin esigindeyim
Dogru aslindaAaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzzboşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤
Allah bi kolaylik verir insallah canim. Bebek kismetiyle gelir. Belki ailelerden bi para yardimi istersiniz doğum icin. Eminim esin senden daha cok sıkıntı yapiyordur. İnsallah hemen oderler paranizi. Allah bildigi gibi yapsin boyle.insanlari.Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk
Zordur tabi bakalım biz birine yetebilecekmiyizz ben hemen yapmayı düşünmüyorum da benim kocişin hayalleri bi gorsenn aralıksız doğurmam lazımSap simplex diye bi damla kullanmistim ben buyükte. Bir de acı elma yagi alip ayaklarinin altina sürmüstüm. Bizde faydasi olmamisti cunku koliktibelki sizlerde faydasi olur
Dogru aslindavalla cok zormus karpuz suyucum ikisi birden acikiyor uykusu geliyor felan, ben terelelli...
Sen sen ol ikinciyi hemen yapma
bu çay nasıl bişey canım tarif alabilir miyimCanim ben sabah aksam rezene kimyon karisimi cay veriyorum cok etkili.gece emdikten sonrada bir iki pit pitliyorum sirtini cikarmazsa cok ugrasmiyorum koyuyorum uykusuna devam ediyo.gece kendisi zorlaninca uykusunda bacaklarini kaldiriyo zorlaniyo falan sonra gazini cikariyo kaldigi yerden devam ediyoo cayi verdigim icin cikarabiliyo.cikaramazsa mutlaka uyanir zaten
Ben aileme gitmem böyle birşey için kötü mazim var ailesi de bu durumda bile bizden bekler allah ıslah etsin eminim esim alacaktır parasını ama su zamanda bunları yasatanlari allaha havale ediyorum yetti benim 27 seneme bu yaşananlar biz yaparken herkese iyiydik ama senin destekcin olmuyor kimse canım ne diyim allah büyüktür kurban olduğum 1 ışığı söndürüyor ise 1ini acar belkiAllah bi kolaylik verir insallah canim. Bebek kismetiyle gelir. Belki ailelerden bi para yardimi istersiniz doğum icin. Eminim esin senden daha cok sıkıntı yapiyordur. İnsallah hemen oderler paranizi. Allah bildigi gibi yapsin boyle.insanlari.
Açar canım benim açar evelallah sen yüreciğini ferah tut oyle büyük ki Mevlana kimseye el açmadan muhtaç olmadan atlatırsınız inşallah bu gunleride bebeğinde hayır bereket getirecektir inşallah evine ❤Ben aileme gitmem böyle birşey için kötü mazim var ailesi de bu durumda bile bizden bekler allah ıslah etsin eminim esim alacaktır parasını ama su zamanda bunları yasatanlari allaha havale ediyorum yetti benim 27 seneme bu yaşananlar biz yaparken herkese iyiydik ama senin destekcin olmuyor kimse canım ne diyim allah büyüktür kurban olduğum 1 ışığı söndürüyor ise 1ini acar belki
Bn de humananin kimyonlu rezene cayini almistim ise yarar mi acaba sabah aksam versemCanim ben sabah aksam rezene kimyon karisimi cay veriyorum cok etkili.gece emdikten sonrada bir iki pit pitliyorum sirtini cikarmazsa cok ugrasmiyorum koyuyorum uykusuna devam ediyo.gece kendisi zorlaninca uykusunda bacaklarini kaldiriyo zorlaniyo falan sonra gazini cikariyo kaldigi yerden devam ediyoo cayi verdigim icin cikarabiliyo.cikaramazsa mutlaka uyanir zaten
Insallah hersey yoluna girer. Anne olmak cok zorBi tanesi yarildi o yuzden onu sagiyorum. Sagma emzirme gibi olmuyo. Bi biberon bi meme perisan olduk.
Bide psikolojimde iyi degil o da etkiliyo.
Amaann sabirla bekliyorum bakalim
Amin canim sagol insallah o gunleri de gorelim. Sen nasilsin bebis nasil. Kac gunluksunuzCanım çok sukur hersey iyi gidio deniz bey büyüo cok sewindim.kucağına almayi nasip etsin rabbim
Bn de kanguru almak istiyorum. Ama 3 aydan sonra kullanicam simdi icinde durmaz heraldeS sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)
Canim 1 su bardagi suya 1 tatli kasigi rezene yarim tatli kasigi kimyom atip kaynatiyorum.kaynayinca kapatiyorum altini 5 dk demleniyo.1 2 kasik kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah aksam bu sekilde iciyoruzbu çay nasıl bişey canım tarif alabilir miyim
Canim ben ergobaby aldim.ama momfortbabyle cok benziyolar.tek tip diye biliyorum ben onu.sadece yenidogan aparati falan ayriyetten satiliyo sanirim onu diyosunS sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)
Ah bu kocaların hayalleri :) birak hayallerinde yasasinlar o kadarina izin verelimZordur tabi bakalım biz birine yetebilecekmiyizz ben hemen yapmayı düşünmüyorum da benim kocişin hayalleri bi gorsenn aralıksız doğurmam lazım
Evet canım ben alacaktım ama.almadım daha arkadaşım almış çok memnun. Benim daha almama sebebim şu an 38.39 derece sıcak kanguru yla gezerşek yanar yavrum o nedenle maalesef arabaya döndüm :'( ama indirimini takip ediyorum sonbahar gibi alırım arabayla ugrasasim yok :/ neye dikkat etmen gerektiği konusunda çok fikrim yok ama.ben Yenigodan da kullanmak.amacıyla yenidogan aparatı olanı alacaktım bebeğim yaz bebeği olduğundan sonbahara dek kullanma.imkanım yok Yenigodan aparatsiz olanı almayi düşünüyorum. O.markada hepsi ergonomik zaten ayrı ayrı incelemeye dlgerek var mı bilmiyorum ki :/S sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?