2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1cicek3bocek canım Allah yardımcin olsun kolay bir doğum olsun inşallah. Yanında kimse var mı canım en azından oglunla ilgilenir
Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk

Selam kızlar bizde 5günlük olduk. sipinal sezeryan oldum ama bayaa zor geçti kanmam durdurulamadı 5 saat felan müdahale edildi çok zordu. kan takıldı dışadan ama bebeğim sağlıklı çok şükür sadece sağ kulağı işitme testinden geçemedi 1 ay sonra yine gitcez umarım düzelir bende toparladım biraz bizdende durumlar bu:)

Son düzenleme:
Sap simplex diye bi damla kullanmistim ben buyükte. Bir de acı elma yagi alip ayaklarinin altina sürmüstüm. Bizde faydasi olmamisti cunku kolikti belki sizlerde faydasi olur
Aaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzz boşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤
Dogru aslinda valla cok zormus karpuz suyucum ikisi birden acikiyor uykusu geliyor felan, ben terelelli...
Sen sen ol ikinciyi hemen yapma

Allah bi kolaylik verir insallah canim. Bebek kismetiyle gelir. Belki ailelerden bi para yardimi istersiniz doğum icin. Eminim esin senden daha cok sıkıntı yapiyordur. İnsallah hemen oderler paranizi. Allah bildigi gibi yapsin boyle.insanlari.

Zordur tabi bakalım biz birine yetebilecekmiyizz ben hemen yapmayı düşünmüyorum da benim kocişin hayalleri bi gorsenn aralıksız doğurmam lazım

bu çay nasıl bişey canım tarif alabilir miyim

S sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)

Ben aileme gitmem böyle birşey için kötü mazim var ailesi de bu durumda bile bizden bekler allah ıslah etsin eminim esim alacaktır parasını ama su zamanda bunları yasatanlari allaha havale ediyorum yetti benim 27 seneme bu yaşananlar biz yaparken herkese iyiydik ama senin destekcin olmuyor kimse canım ne diyim allah büyüktür kurban olduğum 1 ışığı söndürüyor ise 1ini acar belki

Açar canım benim açar evelallah sen yüreciğini ferah tut oyle büyük ki Mevlana kimseye el açmadan muhtaç olmadan atlatırsınız inşallah bu gunleride bebeğinde hayır bereket getirecektir inşallah evine ❤

Bn de humananin kimyonlu rezene cayini almistim ise yarar mi acaba sabah aksam versem

S sssn @Nurmuratkf canlar momfortbaby kanguru sizler mi alacaktiniz yanlis mi hatirliyorum?
Aldiniz mi acaba? Bakiyorum netten ama çesitleri var tercih ederken dikkat etmem gereken bir sey var mi yardimci olabilir misiniz bana :)
Canim ben ergobaby aldim.ama momfortbabyle cok benziyolar.tek tip diye biliyorum ben onu.sadece yenidogan aparati falan ayriyetten satiliyo sanirim onu diyosun

Evet canım ben alacaktım ama.almadım daha arkadaşım almış çok memnun. Benim daha almama sebebim şu an 38.39 derece sıcak kanguru yla gezerşek yanar yavrum o nedenle maalesef arabaya döndüm :'( ama indirimini takip ediyorum sonbahar gibi alırım arabayla ugrasasim yok :/ neye dikkat etmen gerektiği konusunda çok fikrim yok ama.ben Yenigodan da kullanmak.amacıyla yenidogan aparatı olanı alacaktım bebeğim yaz bebeği olduğundan sonbahara dek kullanma.imkanım yok Yenigodan aparatsiz olanı almayi düşünüyorum. O.markada hepsi ergonomik zaten ayrı ayrı incelemeye dlgerek var mı bilmiyorum ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…