2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var. Yenidoğanda direk bilirubin oranı kaç olmalı? İnternetten bakıyorum 0-0.3 yazıyor ama bana hastaneden verilen kağıtta 0-10 yazıyor bebeğin değeri de 0,48. Kafam karıştı napıcam bebeğin dün 13.7ydi bugün 14.7 çıktı sarılığı aletle. Kendimi yedim bitirdim napıcam ben ya
Bizim 9 çıkmıştı sarılık yok dedi 12 ve üstü sarılık var demek oluo dedi o kadarını biliorum canim

Arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var. Yenidoğanda direk bilirubin oranı kaç olmalı? İnternetten bakıyorum 0-0.3 yazıyor ama bana hastaneden verilen kağıtta 0-10 yazıyor bebeğin değeri de 0,48. Kafam karıştı napıcam bebeğin dün 13.7ydi bugün 14.7 çıktı sarılığı aletle. Kendimi yedim bitirdim napıcam ben ya
Benim kızımın da 14.4'tü hemen sıkı bir tempoyla beslemeye başladım süt artı mama sık sık beslenmeleri lazım bu şekilde düşüyor. 2 gün sonra 13, 4 gün sonra 11e düştü.

Ben aileme gitmem böyle birşey için kötü mazim var ailesi de bu durumda bile bizden bekler allah ıslah etsin eminim esim alacaktır parasını ama su zamanda bunları yasatanlari allaha havale ediyorum yetti benim 27 seneme bu yaşananlar biz yaparken herkese iyiydik ama senin destekcin olmuyor kimse canım ne diyim allah büyüktür kurban olduğum 1 ışığı söndürüyor ise 1ini acar belki
Hep oyle olur zaten canim. Seni zor gününde en ummadiklarin yalniz birakir. Sen hic merak etme. Bizimde durumlar sıkışıktı inanir misin kac senedir borc verdiğimiz adam kayiplara karismisti umudu kesmistik paradan. Doguma 15gun kala kendi aradi bizi. O yuzden inaniyorum bebeklerin kismetine. İnsallah verirler hemen size de. Tatli canini sıkma sen güzel gecir hamileligin son demini

Ay bizimki sabah 9-13 arası krize giriyo acaba gece boyu Emzirp gaz çıkartmurm ondan mı.artık her emzirmeden sonra gaz çıkarcm.sadece o 4 saat zehir bize
bence gazi birikiyo o yuzden oluyo oyle. Her seferinde cikar. Yusuf asaf da neredeyse her yedigini fiskirtarsk kusuyo. Doktora gidip tahlil ve rontgen verdik. Yarin da ultrasonla bakcaklar dua edin bisry cikmasin cok uzuluyorum her seferinde oyle kusmasina

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Oğlum sabah 6 dan beri kıvranıyo. Normalde 2-3 saat uyuyan çocuk 1 saat olmadan ıkınarak uyanıyor. 2 kere kaka yaptı. Alttan üstten gazını çıkarıyor sorun ne sizce. Sadece memede duruyo uyuyo yarım saat sonra bidaha. Ne yapmalıyım sizce? Perişan oldu uykusunu alamadığı için yavrum :KK43:

Tek basimayim suan bile evde inan ki. Başımızda oyle bir sıkıntı var ki benim yerimde baskasi olsa imdat diye bagirirdi. Sana özet geceyim canım. Cuma günü yas gunumdu eşimin 8 senelik isyeri kapandı 2 maaşı içerde. elde para yok esim gidiyor muhasebeye esim dogum edecek paramı verin diyor yok ki diyorlar. esim suan 40.000 tl tazminatı var vermiyorlar isi yargı yolu ile halledeceğiz artık. İnan suan sancim artsa para yok evde koca gitti muhasebeye yine olaysız halletmek için. Annem3 bisi diyemiyorum zaten herşeyi kafasına taka taka hastalık sahibi oldu. Demin geldi biri elektriği kesti 1 tan3 fatura açıkta diye. Çocukla oturuyoruz allahtan revami bu demeye başladım. Bu kadar kötü gitmez hiçbir şey su 4 gündür yaşadıklarım kabus gibi gerçekten. Düşünsene esin gelip diyor ki elde para yok diye aman nolur askim bugün doğurma. Sabaha kadar agridan kivrandim gik etmedim ona karşı çok bunaldim cokkkk
allah yardımcın olsun canım devlette doğum yapsan olmaz mı acaba ya en azından şu dönemi atlatana kadar devlete gitsen?

Canim 1 su bardagi suya 1 tatli kasigi rezene yarim tatli kasigi kimyom atip kaynatiyorum.kaynayinca kapatiyorum altini 5 dk demleniyo.1 2 kasik kizima veriyorum gerisini ben iciyorum.sabah aksam bu sekilde iciyoruz
sağol canım düşünelim bunu ilaçtansa bu daha iyi.

Kızlar bende burdayım iki çocukla uğraşmak beni o kadar yoruyor ki bazen ağladığını bile oluyor yetersiz kaliyorum gücüm tukeniyor sanki bu ruh hali ve yoğunlukla uzun zamandır takip edemedim sizi tabi bir de emzirirken çektiğim ağrı ve acı var bunlar için bir formül var mı göğsünde yara yok ama biraz kızarıklık var ve birazda kabarmış sanki ne yapmalıyım sizce

kızlar deniz sabah 7 den beri memede. arada birkaç kere yarım saat uyudu o kadar. süt dolsun diye arada mama da verdim ama bana mısın demiyor tükendim tükendim tükendim artık :anne:

Kızlar bende burdayım iki çocukla uğraşmak beni o kadar yoruyor ki bazen ağladığını bile oluyor yetersiz kaliyorum gücüm tukeniyor sanki bu ruh hali ve yoğunlukla uzun zamandır takip edemedim sizi tabi bir de emzirirken çektiğim ağrı ve acı var bunlar için bir formül var mı göğsünde yara yok ama biraz kızarıklık var ve birazda kabarmış sanki ne yapmalıyım sizce

Göğüsler bnmde aynı.cnm çözüm bulamadım. Bebeğim uyurken bile sanki emiyormuş gibi sızlıyor acıyor. Lansinoh garmastan bide hAstanenin bir kremi var sırayla sürüyorm yara yok şükür ama acı fena.
İnşallah geçer

bence gazi birikiyo o yuzden oluyo oyle. Her seferinde cikar. Yusuf asaf da neredeyse her yedigini fiskirtarsk kusuyo. Doktora gidip tahlil ve rontgen verdik. Yarin da ultrasonla bakcaklar dua edin bisry cikmasin cok uzuluyorum her seferinde oyle kusmasina
Buyuk oglum yeni dogdugunda ayni sorunu yasamistik. Mide agzinda daralma tespiti koymuslardi. Fiskirtarak kusuyor hatta bazen burnundan cikiyordu sutler.yavrumun gozleri pörtluyordu resmen. Ama zamanla gecti. Sizde de bisy cikmaz insallah

Kizlar oglum 4-5gundur cok kusuyo. Cok artti kusmasi. Fiskirir gibi kusuyo artik. Doktor rontgen ve kan tahlilinde ciddi bisey yok ama yarin ultrasonda belli olur hersey dedi. Yemek borusu darligi ameliyati ya da reflu olabilir dedi. Y. Borusu darliginin butun belirtileri var bizde. Cok korkuyorum insallah bisey yoktur usutmustur de kusuyodur. Dua edin nolur bisey cikmasin

Kızlar bebekleriniz kaç dakika uyuyor ve uyanık kalıyor.. Mama verdiğimde 2 3 saat uyuyordu.. Aile hekimi mamayı kes sarılığı atmış dedi bugün emziriyorum sürekli uyanıp emmek istiyor.. Yarım saatte bir uyanık en geç.. Merak ettim sizlerin uyku düzeni ne ?

QUOTE="insanbuL, post: 47408498, member: 523019"]Buyuk oglum yeni dogdugunda ayni sorunu yasamistik. Mide agzinda daralma tespiti koymuslardi. Fiskirtarak kusuyor hatta bazen burnundan cikiyordu sutler.yavrumun gozleri pörtluyordu resmen. Ama zamanla gecti. Sizde de bisy cikmaz insallah[/QUOTE]
Bizim de burnumuzdan cikiyo :KK43: ameliyat olmadan gecti mi? Bize doktor oyle bisey varsa ameliyat yapicam dedi. Ne kadar surede gecti. Bizde bi kac gundur bu kadar yogunlasti. Doktor sık sık az az besle dedi.

X