2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben de bu gazdan bıktım artık uykusuzluktan mala döndüm bi de dünden beri kakasını yapmıyor gaz için damla kullandık o mu yaptı acaba ?

Ben de dün Bebek'le beraber oturup hüngür hüngür ağladım dayanamıyorum ya çok kötüyüm

Kac gunluksunuz canim? Ilk 2 hafta bende oyleydim.Allahim herseye aglayasim geliyodu.ben nasil bakicam bebege hep boyle mi olacak vs vs bir suru sey dusunup agliyodum

Geçenlerde birilerine akıl veren insanbul muydu?
Lohusa sendromuyla iliskimiz cok iyi bu aralar aynaya bakasım yok. İki çocukla bi hastaneye gitmek şu ara stres sebebim. Buyuk oglum ben ufakligi emzirirken bir sey istediginde hemen yapamadigim icin agliyorum felan... Kv nin gittigine sevinemez oldum o derece

Sutu arttiriyo dedikleri herseyi yapiyorum.
Birinin ucu yarildi onu sagip veriyorum ama emmesi kadar etkili olmuyo sanirim dolmuyo cunku hissediyorum ben eskisi gibi degil
O doktoruda allah bildigi gibi yapsin. Ac degildir o diyo nerden anladin diyo.gazi var diyorum yoktur o daha cok kucuk diyo. Cikardigi buyuk ses ne acaba cocugumun ikina ikina.cildirmanin esigindeyim

Bi tanesi yarildi o yuzden onu sagiyorum. Sagma emzirme gibi olmuyo. Bi biberon bi meme perisan olduk.
Bide psikolojimde iyi degil o da etkiliyo.
Amaann sabirla bekliyorum bakalim

Sen isi bilmiyorsun bi vaadde bulun ogluna bi tablet olur bi telefon olur :) karpuz suyu da cok cezbedici bak bence
Aaaaa bak hiç o aklıma gelmemişti kızzz dur Bi kandırmaya çalışıyım oğluşu çok mantıklı vallahi kız daha önce söyleseydin keşkee karpuz çekici gelmiyo artık ona önceden yediğimde yerinde duramıyordu şimdi kılını kıpırdatmıyo

Aaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzz boşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤

Her seyin daha iyiye gitmesine cok sevindim canim. Kendi haline dusup bizleri unutmadigin icin tesekkur ederim
Ben oglumu aldim kucagima.12günlük olduk. Sukur bugüne diyoruz... Allah evlatlarimizi bize bbağislasin. Rana prensesi öpüyoruz

Aaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzz boşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤

canımm benim iyi olmanıza herşeyin yolunda gitmesine sevindimm inşallah her zaman da böyle olur güzelce büyür kocaman kız olur ranamız :)
bizde iyiyiz yuvarlancak kıvama geldik :) heycanla gün sayıyoruz :)

tommbik .!.:
nerelerdesin kız sennn. hadi şimdilik bişey demiyom ama denizin biraz büyüsün alıcam ifadeni özledikkk. sağlıkla büyüsün güzel
DraconianX i de çağır onu da merak ettik

Senin Deniz'in de sağlıkla büyüsün inşallah Tommbik İfade vercem bi ara tamam

DraconianX a gelince, beni duyuyorsan ses ver burdan telefonum bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…