2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
alıştık canım ama annelik çook zormuş. annelerimizin ellerini ayaklarını öpsek sırtımızda taşısak haklarını asla ödeyemeyiz. allah başımızdan ekaik etmesin.
Deniz kızım 27 günlük oldu ben şimdiden zorlanıyorum annem 27 yıldır canını dişine taktı bana baktı... ay çok duygusal oldum. kızımın çok gazı var bu ara. gece uyurken bile inliyo yavrum. bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyo o acı çektikçe içimiz acıyo :KK43:
Ben de bu gazdan bıktım artık uykusuzluktan mala döndüm bi de dünden beri kakasını yapmıyor gaz için damla kullandık o mu yaptı acaba ?

Göğüs uçlarım çok yara oldu kızlar:110: lansinoh da fayda etmedi. Acaba sürekli yaralı meme ucuyla bebişi emzirmek kötü olur mu ki bebek için?
Bu arada benim lohusa üzüntüm lohusa depresyonuna doğru gidiyor. Gece gündüz ağlıyorum. Ne yapmam lazım bana bir çare söyleyin
Ben de dün Bebek'le beraber oturup hüngür hüngür ağladım dayanamıyorum ya çok kötüyüm

Göğüs uçlarım çok yara oldu kızlar:110: lansinoh da fayda etmedi. Acaba sürekli yaralı meme ucuyla bebişi emzirmek kötü olur mu ki bebek için?
Bu arada benim lohusa üzüntüm lohusa depresyonuna doğru gidiyor. Gece gündüz ağlıyorum. Ne yapmam lazım bana bir çare söyleyin
Kac gunluksunuz canim? Ilk 2 hafta bende oyleydim.Allahim herseye aglayasim geliyodu.ben nasil bakicam bebege hep boyle mi olacak vs vs bir suru sey dusunup agliyodum

Geçenlerde birilerine akıl veren insanbul muydu?:110:
Lohusa sendromuyla iliskimiz cok iyi bu aralar :KK70: aynaya bakasım yok. İki çocukla bi hastaneye gitmek şu ara stres sebebim. Buyuk oglum ben ufakligi emzirirken bir sey istediginde hemen yapamadigim icin agliyorum felan... Kv nin gittigine sevinemez oldum o derece:deli:

Offf bu doktorların bazı şeyleri diretmesi yok mu insanı deli ediyor. Allah yardımcın olsun , eşini bişekilde ikna etmeye bako_O hiç mi halini görmüyor . Dinlenmezsen sütün olmaz, ben doktora falan sormadan aldım mamayı biliyorum çünkü emzir sürekli diyecek ama çocuk emdikten sonra bile beni yiyecek bilmiyor:KK53:
Sutu arttiriyo dedikleri herseyi yapiyorum.
Birinin ucu yarildi onu sagip veriyorum ama emmesi kadar etkili olmuyo sanirim dolmuyo cunku hissediyorum ben eskisi gibi degil :KK43:
O doktoruda allah bildigi gibi yapsin. Ac degildir o diyo nerden anladin diyo.gazi var diyorum yoktur o daha cok kucuk diyo. Cikardigi buyuk ses ne acaba cocugumun ikina ikina.cildirmanin esigindeyim

Emzirdikce sut cogaliyo gercekten. Ama kendini de ihmal etmemen lazim.
Benimki de memeyi gun boyu birakmazdi. Ac oldugunu da biliyodum. Benim yaptigim yanlis suydu. Sadece bi gogsumu 1-2 saat emmesine izin veriyodum. Oysaki bi gogsu en fazla 20 dk vermek lazim. Ondan sonra doymadiysa digerine geciyorum. Sonra doyuyo cok sukur.
Kuruyemisler ozellikle kuru incir bnde sut yapiyo. Ayrica cok su icmeni tavsiye ederim
Bi tanesi yarildi o yuzden onu sagiyorum. Sagma emzirme gibi olmuyo. Bi biberon bi meme perisan olduk.
Bide psikolojimde iyi degil o da etkiliyo.
Amaann sabirla bekliyorum bakalim:işsiz:

Sen isi bilmiyorsun bi vaadde bulun ogluna bi tablet olur bi telefon olur :) karpuz suyu da cok cezbedici bak bence :KK70:
Aaaaa bak hiç o aklıma gelmemişti kızzz dur Bi kandırmaya çalışıyım oğluşu çok mantıklı vallahi :KK70: kız daha önce söyleseydin keşkee :KK66: :KK70: :KK70: karpuz çekici gelmiyo artık ona önceden yediğimde yerinde duramıyordu şimdi kılını kıpırdatmıyo :KK70:

Lohusa sendromuyla iliskimiz cok iyi bu aralar :KK70: aynaya bakasım yok. İki çocukla bi hastaneye gitmek şu ara stres sebebim. Buyuk oglum ben ufakligi emzirirken bir sey istediginde hemen yapamadigim icin agliyorum felan... Kv nin gittigine sevinemez oldum o derece:deli:
Aaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzz :KK70: :KK70: boşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , @HejaR12 , @idilduam , @gvn1907 , @kayacan, interiorarchitect interiorarchitect , @misam , @primavera77 , @Daisymom , insanbuL insanbuL , Super_anne1411 Super_anne1411 , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi DraconianX DraconianX ve Jellyfish_ Jellyfish_ ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Her seyin daha iyiye gitmesine cok sevindim canim. Kendi haline dusup bizleri unutmadigin icin tesekkur ederim :KK66:
Ben oglumu aldim kucagima.12günlük olduk. Sukur bugüne diyoruz... Allah evlatlarimizi bize bbağislasin. Rana prensesi öpüyoruz:KK15:

Aaaa insan kv gidince sevinmez mi kııızzz :KK70: :KK70: boşver sendromu falan bak rahatlamışındır işte azcık zaman sonra iki yavruna da yetersin Allahın izniyle ❤

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , @HejaR12 , @idilduam , @gvn1907 , @kayacan, interiorarchitect interiorarchitect , @misam , @primavera77 , @Daisymom , insanbuL insanbuL , Super_anne1411 Super_anne1411 , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi DraconianX DraconianX ve Jellyfish_ Jellyfish_ ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
canımm benim iyi olmanıza herşeyin yolunda gitmesine sevindimm inşallah her zaman da böyle olur güzelce büyür kocaman kız olur ranamız :)
bizde iyiyiz yuvarlancak kıvama geldik :) heycanla gün sayıyoruz :)

tommbik .!.:
nerelerdesin kız sennn. hadi şimdilik bişey demiyom ama denizin biraz büyüsün alıcam ifadeni özledikkk. sağlıkla büyüsün güzel
DraconianX DraconianX i de çağır onu da merak ettik

Senin Deniz'in de sağlıkla büyüsün inşallah Tommbik :anne: İfade vercem bi ara tamam :KK33:

DraconianX DraconianX a gelince, beni duyuyorsan ses ver burdan telefonum bozuldu :KK70:

X