- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.841
canım artık eskisi gibi öyle boydan boya kesmiyolar baş parmağınla işaret parmağının arası kadar bi uzunlukta kesiyolar bebeği ordan çıkarıyorlar. daha az dikiş oluyor.aaa öyle bişey mi var hiç bilmiyordum sezeryan meşburimiydi yoksa sen istedin
Anladım canım RABBİM şafi ismin hürmetine şifa versin INŞALLAHcanım artık eskisi gibi öyle boydan boya kesmiyolar baş parmağınla işaret parmağının arası kadar bi uzunlukta kesiyolar bebeği ordan çıkarıyorlar. daha az dikiş oluyor.
benim sezeryan işi karışık biraz. kızımın akciğerinde kist olduğu için sezeryan oldum ben. hem normal doğumda sıkıntı olabilir diye hem de doğduktan sonra ameliyat olabilir diye cerrahın olduğu zamana denk getirdim
kimyonu ben yiyorum da bebeğe vermeye cesaret edemedim. gaz damlası veriyorum bazen.Kimyon kaynatıp suyunu bi kaşık verince iyi gelir diye biliyorum. Sen de iç sütle de geçer. Analık kolay diil tabi. Siz yaşamaya başladı biz. İnşallah ben de görürüm o günleri.
amin canom allah razı olsunAnladım canım RABBİM şafi ismin hürmetine şifa versin INŞALLAH
Amin yavrum opuyorum seni ve minik kızını :))kimyonu ben yiyorum da bebeğe vermeye cesaret edemedim. gaz damlası veriyorum bazen.
görürsün inşallah canım geçmişi atalım geleceğe bakalım. bundan sonra denizinle beraber hep iyi günler görürsünüz inşallah
Sonrasında dogum gerceklestımı acılmamı yapmısBende de çatı muayenesinden sonra kahverengi leke gelmişti bir iki gün canım
Nerdee tik Yok artık sabirsizlanmaya başladım hayırlısı artık sende durumlar nasılBalkupumm canım sende durumlar nasıl varmı sancı falan
Suda gelmzse kuru kuru suni sancı almaya degermı bılmıyorm yarın hamama gıdıcem belkı sancı baslatır bıraz acılma olur cok gerıldım artıkCan'ım kahverengi leke gelebilir çatı muayenesinden dolayı
Tarif ettiğin durum tam bana göre
Perşembe ya da cuma suni ya da sezeryanında denenecek..
Arkadaşımın suyu gelmişti sancı yoktu ; hastaneye gitti ; açılma yoktu suni verdiler doğum yaptı Epidural normal doğum
Karbinatli su ile sil cnmGöğüs uçlarım çok yara oldu kızlarlansinoh da fayda etmedi. Acaba sürekli yaralı meme ucuyla bebişi emzirmek kötü olur mu ki bebek için?
Bu arada benim lohusa üzüntüm lohusa depresyonuna doğru gidiyor. Gece gündüz ağlıyorum. Ne yapmam lazım bana bir çare söyleyin
Lansinoh bana da fayda etmedi, garmastan aldım o bir nebze daha iyi uçlarının kenarları yarılmıştı benim onları sadece o kapatabildi. Zeytinyağı, sarı kantaron yağı, lansinoh ne denediysem fayda etmediGöğüs uçlarım çok yara oldu kızlarlansinoh da fayda etmedi. Acaba sürekli yaralı meme ucuyla bebişi emzirmek kötü olur mu ki bebek için?
Bu arada benim lohusa üzüntüm lohusa depresyonuna doğru gidiyor. Gece gündüz ağlıyorum. Ne yapmam lazım bana bir çare söyleyin
Sonrasında dogum gerceklestımı acılmamı yapmıs
Canim ben sabah aksam rezene kimyon karisimi cay veriyorum cok etkili.gece emdikten sonrada bir iki pit pitliyorum sirtini cikarmazsa cok ugrasmiyorum koyuyorum uykusuna devam ediyo.gece kendisi zorlaninca uykusunda bacaklarini kaldiriyo zorlaniyo falan sonra gazini cikariyo kaldigi yerden devam ediyoGaz icin bi ilac filan mi verdin. Bu isin sirrini bize de soyle
Sorma ya kizim butun gece uyudu ama ben karin agrisindan uyuyamadim saka gibi :) olsun o uyudugu zaman ben daha huzurlu oluyorum bu da birseyAy maşaallah Can'ım uyusun güzelce büyüsün annesi de dinlensin işine gücüne baksın inşaallah
Tatlış tatlış
Bende de hiçbir hareketlilik yok kuzumm bebek daha aşağıya da inmedi hiçbir belirti yok anlayacağınNerdee tik Yok artık sabirsizlanmaya başladım hayırlısı artık sende durumlar nasıl
Yok canim nisan degil o.benjm cati muayenemden sonraki nerdeyse 3 gun lekelenmem oldu.kahverengi gibiydi.nisan pembemsiymis onu anlarsin mutlakaArkadaslar 39+6 oldum sancı acılma yok doktormn cuma almak zorundayım ya suni sancıyla ya sezeryanla dedı dun catı muaynesı oldm bıraz kasıldm eve geldıgmde kahverengı bır lekelenme oldu bu sabahta aynı sekılde buna nişan diyebilirmıyz yoksa kurcaladgndanmı boyle bır leke geldı tecrubelıler bı aydınlatsa bı se acılma yoksa suni sabncıyla dogum zor olur mu