2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay insanoğlu 37. Hafta dolmadan doğmasalar erken doğum olmasa derdik dua ederdik şimdide hayırlısı ile gelsinler diye dua eder olduk
Aynen öyle canım :) onların geleceği vakit saat yazılıda işte biz kendimizi strese sokuyoruz bide ben erken başladım galiba beklemeye şimdi kafaları yiyorum

Arkadaslar 39+6 oldum sancı acılma yok doktormn cuma almak zorundayım ya suni sancıyla ya sezeryanla dedı dun catı muaynesı oldm bıraz kasıldm eve geldıgmde kahverengı bır lekelenme oldu bu sabahta aynı sekılde buna nişan diyebilirmıyz yoksa kurcaladgndanmı boyle bır leke geldı tecrubelıler bı aydınlatsa bı se acılma yoksa suni sabncıyla dogum zor olur mu

Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bi sekilde büyütmeyi RABBİM nasip etsin INŞALLAH sezeryan zaten cikartmiyorlarmi niye bastirdilar ki
amin canım cünlemize inşallah.
sezeryanda küçük kesik yapmışlar normal doğumun biraz yukardan olanı gibi oldu benimki :))

Bende de çatı muayenesinden sonra kahverengi leke gelmişti bir iki gün canım

Ahh cnm pc bozyk crpten girmek zor geliyor.

Cnm kolikle ugtaşıyorum.pc booluyorrten ddezor oluyorr iyiyiz şğkür sen ve bebeğin nsl çsınız ?
iyiyiz canım benim. biz de gazla uğraşıyoruz uyumuyor kerata kıvranıp duruyor. allah yardımcımız olsun. yavruş düzelsin pc de yapılsın biran önce sahalara geri dönrrsin inşallah:)

gözün aydın canım çok sevindim.
minik erkekin sağlıkla gelsin inşallah. benim deniz kızım da selam söylüyor adaşına :))

canım benim çook iyi olun inşallah
ben oraları kaçırmışım nörolog ve fizik tedaviye ne için gidiyosunuz anlayamadım bilmediğim bi sıkıntı mı var?
benim kızım da iyi çok şükür. Ameliyat olcak ama 3-6 aylık arası olcakmış. şimdilik bizim korkumuz haricinde bir sorunu yok. biz baya evhamlıyız bir saniye yalnız bırakmıyoruz gece de yarım uyuyorum en ufak seninde fırlıyorum. bir de sürekli kalkıp nefes alıyor mu diye kontrol esip geri yatıyorum. hamilelikten alışkınım gerçi hamileyken de sürekli yaşıyor mu hala diye evhamla uyanırdım geceleri.
rana mız nasıl kocaman kız olmuştur fıstık :) kaç günlük kaç kg oldu ?

Aynen öyle canım :) onların geleceği vakit saat yazılıda işte biz kendimizi strese sokuyoruz bide ben erken başladım galiba beklemeye şimdi kafaları yiyorum
Ya aslında erken değil ya da geç ama herkes doğum yapınca temmuz annelerinde bir de çevreden sürekli mesaj arAma geliyor .
İfrit olduğum cümle ise "hala doğurmadın mı?"

Ay doğurdum saklıyorum tamam mı

nerelerdesin kız sennn. hadi şimdilik bişey demiyom ama denizin biraz büyüsün alıcam ifadeni özledikkk. sağlıkla büyüsün güzel
DraconianX i de çağır onu da merak ettik

Canim aklımda idiniz ama derdime dusmusum geceden bu yana sancı çekiyorum gelmedi benim sipacik daha iyi olmaniza çok sevindim rabbim daha güzel günler nasip etsin çok öpüyorum rana prensesi de seni de ❤

Can'ım kahverengi leke gelebilir çatı muayenesinden dolayı

Tarif ettiğin durum tam bana göre
Perşembe ya da cuma suni ya da sezeryanında denenecek..

Arkadaşımın suyu gelmişti sancı yoktu ; hastaneye gitti ; açılma yoktu suni verdiler doğum yaptı Epidural normal doğum

A.s canim benim. Nasil gidiyor annelik? Alistiniz mi Denizkiziyla birbirinize?
alıştık canım ama annelik çook zormuş. annelerimizin ellerini ayaklarını öpsek sırtımızda taşısak haklarını asla ödeyemeyiz. allah başımızdan ekaik etmesin.
Deniz kızım 27 günlük oldu ben şimdiden zorlanıyorum annem 27 yıldır canını dişine taktı bana baktı... ay çok duygusal oldum. kızımın çok gazı var bu ara. gece uyurken bile inliyo yavrum. bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyo o acı çektikçe içimiz acıyo

canım karnım da indi diyodun geliyor doruk paşa. bakarsın gece suyun gelir sabah sağ salim Kavuştuk yazarsın bize. hayırlısı neyse o olsun dinlen bol bol. son dinlenmeler olcak

Ya aslında erken değil ya da geç ama herkes doğum yapınca temmuz annelerinde bir de çevreden sürekli mesaj arAma geliyor .
İfrit olduğum cümle ise "hala doğurmadın mı?"

Ay doğurdum saklıyorum tamam mı
Al benden de o kadar hergun kaç kişi soruyor doğurmadım mı diye bide diyorum doğurmadım ooo o zaman sen gununu bilmiyorsun fala filan sanki doğcakvzaman günü gününe belli oluyor

Amin canım benim aminn ❤ hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardımcın olsun kolaycaccık al yavrunu inşallah kucağına :) dualarımız seninle dayan güzel anne dayann ❤

Kimyon kaynatıp suyunu bi kaşık verince iyi gelir diye biliyorum. Sen de iç sütle de geçer. Analık kolay diil tabi. Siz yaşamaya başladı biz. İnşallah ben de görürüm o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…