- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.821
Aynen öyle canım :) onların geleceği vakit saat yazılıda işte biz kendimizi strese sokuyoruz bide ben erken başladım galiba beklemeye şimdi kafaları yiyorumAy insanoğlu 37. Hafta dolmadan doğmasalar erken doğum olmasa derdik dua ederdik şimdide hayırlısı ile gelsinler diye dua eder olduk
amin canım cünlemize inşallah.Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bi sekilde büyütmeyi RABBİM nasip etsin INŞALLAH sezeryan zaten cikartmiyorlarmi niye bastirdilar ki
Arkadaslar 39+6 oldum sancı acılma yok doktormn cuma almak zorundayım ya suni sancıyla ya sezeryanla dedı dun catı muaynesı oldm bıraz kasıldm eve geldıgmde kahverengı bır lekelenme oldu bu sabahta aynı sekılde buna nişan diyebilirmıyz yoksa kurcaladgndanmı boyle bır leke geldı tecrubelıler bı aydınlatsa bı se acılma yoksa suni sabncıyla dogum zor olur mu
iyiyiz canım benim. biz de gazla uğraşıyoruz uyumuyor kerata kıvranıp duruyor. allah yardımcımız olsun. yavruş düzelsin pc de yapılsın biran önce sahalara geri dönrrsin inşallah:)Ahh cnm pc bozyk crpten girmek zor geliyor.
Cnm kolikle ugtaşıyorum.pc booluyorrten ddezor oluyorr iyiyiz şğkür sen ve bebeğin nsl çsınız ?
gözün aydın canım çok sevindim.Sevgili Temmuz anneleri. Patir patir dogurdunuz ne guzel seviniyorum sizi okudukça. Cok öğrendim sizden hala da öğreniyorum.
Amniyosentez sonucu sağlıklı geldi Deniz'imin cok sukur. Ve teyzoslar Deniz erkek. Oğlum okucak nasipse :))) cok mutluyum. Bebeklerinizle guzel zaman gecirin insallah. Opuldunuz :)))
canım benim çook iyi olun inşallahS.a Güzel Anneler,
Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan.matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?
@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.
@batideniz , @HejaR12 , @idilduam ,1cicek3bocek , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , @Daisymom , @insanbuL , @Aylnalpr , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?
@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?
Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.
Bizim biDraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Ya aslında erken değil ya da geç ama herkes doğum yapınca temmuz annelerinde bir de çevreden sürekli mesaj arAma geliyor .Aynen öyle canım :) onların geleceği vakit saat yazılıda işte biz kendimizi strese sokuyoruz bide ben erken başladım galiba beklemeye şimdi kafaları yiyorum
nerelerdesin kız sennn. hadi şimdilik bişey demiyom ama denizin biraz büyüsün alıcam ifadeni özledikkk. sağlıkla büyüsün güzelBana seslenmişsin işte geldim burdayım :))
Uzuuuun bir aradan sonra herkese selam kızlar :) Tek tek isim yazamam sanırım, doğum yapan tümmm anneleri kutlarımAllah yavrularımıza sağlıklı uzun güzel ömürer versin inşallah.
Ben de 13 Temmuz'da Deniz kızımı kucağıma aldımÖnceleri derdim anne olan insanlar başlardı anlatmaya dünyanın en güzel şeyi vay efendim şimdiye kadar neden yapmamısım cocuk falan diye abartıyorlar diye düşünürdüm ama gerçekten öyleymiş Günler yoğun, geceler gündüzler bir geçiyor bizde de. Burayı da olabildiğince takip etmeye calısıyorum Melda'nın seslendiğini görünce bir ses vereyim dedim :)
Henüz doğum yapamamış hamileler tez zamanda kolaylıkla bebelerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
Canim aklımda idiniz ama derdime dusmusum geceden bu yana sancı çekiyorum gelmedi benim sipacik daha iyi olmaniza çok sevindim rabbim daha güzel günler nasip etsin çok öpüyorum rana prensesi de seni de ❤S.a Güzel Anneler,
Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan.matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?
@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.
@batideniz , @HejaR12 , @idilduam ,1cicek3bocek , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , @Daisymom , @insanbuL , @Aylnalpr , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?
@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?
Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.
Bizim biDraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Arkadaslar 39+6 oldum sancı acılma yok doktormn cuma almak zorundayım ya suni sancıyla ya sezeryanla dedı dun catı muaynesı oldm bıraz kasıldm eve geldıgmde kahverengı bır lekelenme oldu bu sabahta aynı sekılde buna nişan diyebilirmıyz yoksa kurcaladgndanmı boyle bır leke geldı tecrubelıler bı aydınlatsa bı se acılma yoksa suni sabncıyla dogum zor olur mu
alıştık canım ama annelik çook zormuş. annelerimizin ellerini ayaklarını öpsek sırtımızda taşısak haklarını asla ödeyemeyiz. allah başımızdan ekaik etmesin.A.s canim benim. Nasil gidiyor annelik? Alistiniz mi Denizkiziyla birbirinize?
canım karnım da indi diyodun geliyor doruk paşa. bakarsın gece suyun gelir sabah sağ salim Kavuştuk yazarsın bize. hayırlısı neyse o olsun dinlen bol bol. son dinlenmeler olcakSahihuban Littlestar gundaslar ben bugün yarın dogururum sancim çok ama düzensiz doktor düzenli olmasını bekle dedi bu g3c3 yada sabah giderim belki başlatır doğumu çok kotuyum bacaklarim taşımıyor artık beni sabaha kadar uyumadim allah kurtarsın bizi ya
Al benden de o kadar hergun kaç kişi soruyor doğurmadım mı diye bide diyorum doğurmadım ooo o zaman sen gununu bilmiyorsun fala filan sanki doğcakvzaman günü gününe belli oluyorYa aslında erken değil ya da geç ama herkes doğum yapınca temmuz annelerinde bir de çevreden sürekli mesaj arAma geliyor .
İfrit olduğum cümle ise "hala doğurmadın mı?"
Ay doğurdum saklıyorum tamam mı
aaa öyle bişey mi var hiç bilmiyordum sezeryan meşburimiydi yoksa sen istedinamin canım cünlemize inşallah.
sezeryanda küçük kesik yapmışlar normal doğumun biraz yukardan olanı gibi oldu benimki :))
Amin canım benim aminn ❤ hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardımcın olsun kolaycaccık al yavrunu inşallah kucağına :) dualarımız seninle dayan güzel anne dayann ❤Sahihuban Littlestar gundaslar ben bugün yarın dogururum sancim çok ama düzensiz doktor düzenli olmasını bekle dedi bu g3c3 yada sabah giderim belki başlatır doğumu çok kotuyum bacaklarim taşımıyor artık beni sabaha kadar uyumadim allah kurtarsın bizi ya
Kimyon kaynatıp suyunu bi kaşık verince iyi gelir diye biliyorum. Sen de iç sütle de geçer. Analık kolay diil tabi. Siz yaşamaya başladı biz. İnşallah ben de görürüm o günleri.alıştık canım ama annelik çook zormuş. annelerimizin ellerini ayaklarını öpsek sırtımızda taşısak haklarını asla ödeyemeyiz. allah başımızdan ekaik etmesin.
Deniz kızım 27 günlük oldu ben şimdiden zorlanıyorum annem 27 yıldır canını dişine taktı bana baktı... ay çok duygusal oldum. kızımın çok gazı var bu ara. gece uyurken bile inliyo yavrum. bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyo o acı çektikçe içimiz acıyo