- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.281
Kızlaaaaar kına gecesine gittim bu akşam doktum kurtlarımı belki oğluşum gelir diye am yok yokkkgelemedi bizim oğlan
![]()
Allah senii oynaytak dogarak oglan
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaar kına gecesine gittim bu akşam doktum kurtlarımı belki oğluşum gelir diye am yok yokkkgelemedi bizim oğlan
![]()
Sma Can'ım şeker içermiyor ve en eski en bilindik mama, ben bile 36 yıl önce onunla beslenmişim :) ben de oğluma günde 1-2 defa sma ile takviye yapıyorum mecburen doymuyor sütüm az maalesef![]()
Biz 16 gunluguz simdi. Ayini doldurunxa oyle mi oluyo ay insallah benimki de senin prenses gibi uyurken emer :) bizde de sarilik var hala tam olarak gecmedi.bugun cok sık kusuyo. Doktor tum yedigini bi kerde cikarirsa sorun vardir ama ara ara cikariyosa fazlasini atiyodur dedi. Dun gittiegim hemsire 40 dakika emziriceksin dedi. Siz kac dakika emziriyosunuz? 40 cok degil mi? Bide d vitamini verdi kullandiniz mi siz?ay birsuru sordum hakkini helal et :)Canim ilk zamanlar bizde sarilik oldugu icin uyandirmak icin baya ugrasiyodum.ama simdi 36 gunluguz uyanik oldugu her firsatta emziriyorum.bazen 2 bucuk saatte.bazen yarim saatte.gece uyudugu zamanda uykulu emziriyorum.suan seninki daha kucuk tahminimce.uyurken emmez simdi o iyice ayilmasi lazim.yeni dogduklarinda cok uyuyolar cunku.dun gece emzrime zamanimjz geldiginde uyandim kizim uyuyodu hala.altida temizdi hic uyadirmadan koydum mememe emdi.sonra koydum yerine uyumaya devam etti
@kayacans kizlar selam ben doğum yaptim spinal sezeryanla bebisim 3700gram yaklasik 4kg demislerdi Şükürler olsun rabbime ikimizde iyiyiz darisî bekleyenlerin basinaNasılsıniz bebekle iyisinizdir umarım
Canim ben resmen atlet donla gezdiriyorum cocugu cok sicak ayaklarinada corap giydiriryorum gecw tabi kollu bacakli giydiriyorum
Canim duzene giriyo emin ol.bizim sariligimizda tam anlamiyla gecmedi.yuksekti bizimki fototerapi falan gormustuk.uyurken de su sekilde emiyo;aciktigini biliyorum kipirdanmaya basliyo gozu kapali o sekilde verdimmi aliyo.kusma bizdede oldu ve oluyo hala.40 dk bence cok.bir mememi 15 20 dk emiyo.zaten ac olursa birakmak istemez ama tok olunca gayet memnun birakiyo ve guzel uyuyo.sen anlarsin zaten bebeginin emme dk.sini.d vitamininede bugun basladim.gec kaldim biraz ben.sen basla simdi 15.gunden baslaniyomus cunkuBiz 16 gunluguz simdi. Ayini doldurunxa oyle mi oluyo ay insallah benimki de senin prenses gibi uyurken emer :) bizde de sarilik var hala tam olarak gecmedi.bugun cok sık kusuyo. Doktor tum yedigini bi kerde cikarirsa sorun vardir ama ara ara cikariyosa fazlasini atiyodur dedi. Dun gittiegim hemsire 40 dakika emziriceksin dedi. Siz kac dakika emziriyosunuz? 40 cok degil mi? Bide d vitamini verdi kullandiniz mi siz?ay birsuru sordum hakkini helal et :)
Gözünaydın canımmm Allah analı babalı büyütsünKızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmaktaonun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Bi tek ben uzun kollu giydiriyorum galiba ya :/
Bide patikli tayt içine çorap giydiriyorum. Sanırım sıcaktan çükü düşçek oğlumun :))))
Nasıl azaltsam kıyafetlerini bilmiyorm ya offff
oo maşllh son gune kadar dolduruyosunuz, ne guzel.. Bende normal doğum bekliodum ama rahimde açılmalarım olmuyodu bi turlu. Son anda sezeryana alındım. Şuan hala zor oturup kalkıyorum canm.
Cok tesekkur ederim canim baslayayim ben de oyleyse :)Canim duzene giriyo emin ol.bizim sariligimizda tam anlamiyla gecmedi.yuksekti bizimki fototerapi falan gormustuk.uyurken de su sekilde emiyo;aciktigini biliyorum kipirdanmaya basliyo gozu kapali o sekilde verdimmi aliyo.kusma bizdede oldu ve oluyo hala.40 dk bence cok.bir mememi 15 20 dk emiyo.zaten ac olursa birakmak istemez ama tok olunca gayet memnun birakiyo ve guzel uyuyo.sen anlarsin zaten bebeginin emme dk.sini.d vitamininede bugun basladim.gec kaldim biraz ben.sen basla simdi 15.gunden baslaniyomus cunku
Benimki 6 haftalık yeni oturdu. Sabırlı ol canım. Bol bol emzir.Kizlar bu emzirme duzeni ne zaman oturuyor? Bugun 1 haftalik olduk besleyemiyorum mu diye uzuluyorum agliyirum...
Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmaktaonun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Can'ım arkadaş mama tavsiyesi istemiş SMA mamayı tavsiye ettim :)Hangi mama canim kacirdim
Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, acısını göstermesin inşallah :)Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmaktaonun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah