2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar an itibariyle bitmiş durumdayım bebeğim akşam 8 buçuktan beri gaz ve de anlayamadığım sebeplerden dolayı uyumadı ağladı ne yapacağını şaşırdım artık çok yoruldum şimdi yenice uyudu ben de bittim ama... Yoğun bit is tempom, arkadaşlarımla toplantılarım, gezmelerim vardı.. Şimdi evde hapis gibiyim balkon da havalandırma boşluğum...galiba bunalıma giriyorum ben.. Bebek uyandı yine...
Ayni durudayiz :) tek ciktiğim yer doktor:) evde mama meme alt acma uyutma kisir dongusu icindeyiz bi bakmisiz gece yarisi olmus ve biz hala ayakta ama onkarin kokusunu alinca değer diyoruz

Canım buyuyunce daha zor olmazmi 1.5 5.5 yaş arası önerilmio mus. Psikolojisi acisindan bide genel anestesi oluo buyudukce şimdi lokal anestesi ile oldu Allaha Şükür atlattik hayirlisiyla yaptır bence eşini ikna et

Bnde senle aynı fikirdryim eşim çok katı bu konuda tekrar konuşucam bakalım. Geçmiş olsun tekrar. Damatlığınıda görmek nasip olsu inşallh

Kızlar benim sütüm akıyo resmen ben de yettiğini düşünydm ama benim iştah baya azaldı hatta hiç yok hiç bişey yiyemyrm acaba ondan mı bugün bebeğin aç olduğunu anladım göğüslerim sutten ağrıyo resmne pompayla sağyrm ama doyurucu mu değil anlamadım ki böyle olma ihtimali var mı yoksa nie doymasın mamayı verince uyudu

insanbuL insanbuL ben sana tebrik mesajı yazdım mı hatırlmayrm hayırlı uğurlu olsun malum ilk annelik biraz da depresyondaym pek giremyrm.iyi doğurdun maşallah bi dahakine ben de epidural istycm valla. Çok canım çekti.:KK70::KK70: öyle güzel anlatmışsın ki. Allah hayırlı evlat etsin size. :nazar::nazar::KK200:

Günaydıın:KK76:
Günlerimiz cok yoğun yorucu geciyo hatta bazen öyle bi oluyo ki minicik melegimize bile dayanma gücümüz olmuyo kendimizi yeter nolur aglama uyu artık diyip bi an once yatıp dinlenebilmek icin onun gozunun icine bakarken buluyoruz.
Onlar uyudugu zaman da bakmalara doyamıyoruz uyan da bi seveyim diyoruz.
Bu sabah ilk isimiz meleklerimizi kocamaan öpüp koklamak olsun ki güne enerjik baslayalım.
Bide esler var tabi. Su lohusalık döneminde zaman zaman yaptıkları bize batsa da onlar bizim ailemiz.kırgın kızgında olsak meleklerden sonra birde babalarına kocaman sarılalım.herkese herseye ragmen
Yepyeni guzel enerjik bi gün olsun:KK68:
Tüm anneleri ve meleklerini öpüyoruz:KK15:

Kızlar benim sütüm akıyo resmen ben de yettiğini düşünydm ama benim iştah baya azaldı hatta hiç yok hiç bişey yiyemyrm acaba ondan mı bugün bebeğin aç olduğunu anladım göğüslerim sutten ağrıyo resmne pompayla sağyrm ama doyurucu mu değil anlamadım ki böyle olma ihtimali var mı yoksa nie doymasın mamayı verince uyudu

Canim ben ek mamada verdigim icin biberona alisti memeyi cok zorlamiyo biraz emiyo sonra ya uyuyo ya agliyo bende senin gibi gibi sutum akiyo doydu saniyodum sagip vermeye basladim baktim iciyo bir aylik 4200 kilosu baya istahli madallah benimki

Günaydıın:KK76:
Günlerimiz cok yoğun yorucu geciyo hatta bazen öyle bi oluyo ki minicik melegimize bile dayanma gücümüz olmuyo kendimizi yeter nolur aglama uyu artık diyip bi an once yatıp dinlenebilmek icin onun gozunun icine bakarken buluyoruz.
Onlar uyudugu zaman da bakmalara doyamıyoruz uyan da bi seveyim diyoruz.
Bu sabah ilk isimiz meleklerimizi kocamaan öpüp koklamak olsun ki güne enerjik baslayalım.
Bide esler var tabi. Su lohusalık döneminde zaman zaman yaptıkları bize batsa da onlar bizim ailemiz.kırgın kızgında olsak meleklerden sonra birde babalarına kocaman sarılalım.herkese herseye ragmen
Yepyeni guzel enerjik bi gün olsun:KK68:
Tüm anneleri ve meleklerini öpüyoruz:KK15:

Bizim babamiz istanbulda biz balikesirde anneanneisnin yaninsayiz cok ozledim kocami yaa gerci yanimdayken bogmak istiyodun ama olcak okadar

Günaydın kızlarrr
idilduam idilduam ipekm84 ipekm84 maşallah sünnet olmuş küçük adamlar :) geçmiş olsun darısı bize olsun :)

Bugün bizim babyshower (başıma iş açtım) partim var dua edin güzel geçsin :)

Kolay gelsin canim ben hic girmedim o islere ya ugrasamam dedim sana kolay gelsin cok keyifli gecsin insallah

Günaydınlar arkadaşlarım :anneadayı:

Hayırlı sabahlar

Doğum yapıp Melek'lerine kavuşan arkadaşlarım kokularını bizim için de içinize Çek'in.yumuk ellerini bizim için de öpün güzel yüzlerini bizim için de seyredin inşaallah:KK200:

Şafak 6 gibi görünüyor yavrucak isterse daha erken tabi :KK46:

Bu arada bizim Ertuğrul babacı olacak sanırım. Ne zaman babasına dokunsa karnım ya da me Zaman babası olşasa karnımı hemen tepki veriyor hareket ediyor.. Eşim Benden sonra sanırım Ertuğrul ü da kendine aşık edecek:KK200::anneadayı::KK46:

Musmutlu huzurlu bol kahkahalı Bi gün olsun inşaallah

G. Ü. N. A. Y. D. I. N.

Iyi geceler 1 aylik olan anneler kac kilo aldiniz kac kilo verdiniz diyete basladiniz mi

Canim sut icin diyet yapmak cok dogru degil ama hamir isi tatli pilav makarna yemiyorum bol su icmeye calisiyorum bebegim 4200 ben 71 kiloyum 55 e kadar dusmem lazim sezeryan olduguncin yeninhareket etmeye basladim

Arkadaşlar an itibariyle bitmiş durumdayım bebeğim akşam 8 buçuktan beri gaz ve de anlayamadığım sebeplerden dolayı uyumadı ağladı ne yapacağını şaşırdım artık çok yoruldum şimdi yenice uyudu ben de bittim ama... Yoğun bit is tempom, arkadaşlarımla toplantılarım, gezmelerim vardı.. Şimdi evde hapis gibiyim balkon da havalandırma boşluğum...galiba bunalıma giriyorum ben.. Bebek uyandı yine...

Tekmisin canim yaninda kimse yokmu ben annem geceleri baktigi halde mahvoluyorum bu aralar bizdede cok fena gaz var yetiskinler gibi ikiniyo yavrum ses cikariyo ayaklarini topluyo dontora giturduk gaz damlasi verdik biraz daha iyi simdi ne zormus benek bakmak annem
Olmasa bakamazdim sanirim ben

Günaydınlar arkadaşlarım :anneadayı:

Hayırlı sabahlar

Doğum yapıp Melek'lerine kavuşan arkadaşlarım kokularını bizim için de içinize Çek'in.yumuk ellerini bizim için de öpün güzel yüzlerini bizim için de seyredin inşaallah:KK200:

Şafak 6 gibi görünüyor yavrucak isterse daha erken tabi :KK46:

Bu arada bizim Ertuğrul babacı olacak sanırım. Ne zaman babasına dokunsa karnım ya da me Zaman babası olşasa karnımı hemen tepki veriyor hareket ediyor.. Eşim Benden sonra sanırım Ertuğrul ü da kendine aşık edecek:KK200::anneadayı::KK46:

Musmutlu huzurlu bol kahkahalı Bi gün olsun inşaallah

G. Ü. N. A. Y. D. I. N.

Gunaydin canim hadi bakalim senide bekliyoruz uykusuz gecelere simdi bol bol uyu

Back