2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
3 gun boyunca sadece bebek emziriyosun :) yaninda yardimci olacak biri oluyo.sen emzirip yardimci olacak kisiye veriyosun o gazini cikarip altini aliyo.sen bu arada uyuyosun.yapacagin tek sey yemek yeyip bebek emzirip uyumak.saate dakikaya bakmaksizin emziriyosun.emzirme kampinin kurali "bebek gak dese emziriyosun guk dese emziriyosun" :) bu 3 gunun sonunda sut asiri bollasiyomus. Ben kurallarina tamamen uyamam.evime donunce tek olucam.yemegimi 3 gunluk yapicam.yaticam yataga emzirip gazini cikarip altini degisicem.bebegim uyuyunca bende uyucam.bu da etkili olur.ama tam kuraliyla uygulamak daha iyi

Aaa ilk kez duydum vallahi sut artiyosa cok iyi :) ama zor ayni zamanda

Hayirli olsunbizde bgn sunnet olduk kara kara dusunuyorum pansuman olayini nasil yapicaz neyseki snnem yanimda fitili bile ben koyanadim esim koydu yaa bize sali banyo yapabilir dedi
Canım bize plastik bi halka takarak yaptı pasuman demedi merhem verdi fitil için ateşi olursa koyarsin dedi bende her bez almak için açınca içim acio valla ama mecbur yapiorum ben kimseye yaptiramam kendim yaparım içim yansada mecbur.iyi yaptık ama oldu bitti çok şükür buyuyunce zor olucakti psikolojik olarak

Canım son zamanlar yeri daraldığı için çokta hareket etmezler zaten, arada sertleşir bırakır hissettirir kendini. Bence başka doktora gidipte kafanı karıştırma 2 gün daha dayan :)
Hepinizin cevapları için teşekkürler çok sağolun

Oyyyy maaşalah kuzulara :)
Sünnet işini eşimi ikna edemediğim için yaptırmıyoruz. :KK43: büyüyünce yapıcakmışız :KK43:
Canım buyuyunce daha zor olmazmi 1.5 5.5 yaş arası önerilmio mus. Psikolojisi acisindan bide genel anestesi oluo buyudukce şimdi lokal anestesi ile oldu Allaha Şükür atlattik hayirlisiyla yaptır bence eşini ikna et

ankarada olan hamişlerimiz hangi doktora gidiyo bana yardımcı olun lütfen
hamilelik öncesi konrole gitmek istiyorum
ama hangi doktor seçemedim
önerilerinizi bekliyorum..

Sünnet için bende doktora sordum ya 1 yaşına kadar yapın yada 6 yaşından sonra dedi. Bebekken yapılmasını tavsiye ederim dedi.

Hepinizin cevapları için teşekkürler çok sağolun
Canim anneler bir terslik olduğunu kesinlikle hisseder. Ben hamile kaldığımdan beri bunu öğrendim. Eğer sana anormal gelen bir durum varsa bahane düşünmeden hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Gidersen hiç bir sorun yoksa ne kaybedersin? Gitmezsen ve bir sorun varsa ne kaybedersin? Bunu düşün...

Canim son gunleri ihmal etmemeni tavsiye ederim bence baska bir dra git ve rahat et. Gun geçtikce su azalması,bebegin sıkıntıya girmesi,kakasını yemesi gibi riskler var.

Canım son zamanlar yeri daraldığı için çokta hareket etmezler zaten, arada sertleşir bırakır hissettirir kendini. Bence başka doktora gidipte kafanı karıştırma 2 gün daha dayan :)

Kaç haftaliksin canım hareket düzenini sen saha iyi bilirsin şu problemin varsa git başka doktora derim ben

Canım bize plastik bi halka takarak yaptı pasuman demedi merhem verdi fitil için ateşi olursa koyarsin dedi bende her bez almak için açınca içim acio valla ama mecbur yapiorum ben kimseye yaptiramam kendim yaparım içim yansada mecbur.iyi yaptık ama oldu bitti çok şükür buyuyunce zor olucakti psikolojik olarak
bu geceyi rahat atlatiriz onsallah cnm bize batikon verdi birde agri kesici krem pipisini bezlerkende kopuk bardagi kesip koyduk ki pipisi bezle temas etmesin diye

Bizimkide nazlı maalesef. Dünden beri hafiflettim kıyafetlerini bakalım ne olacak :)
Boynu filan isilik olmaya başladı. Bi aylık filan olsalar biraz daha rahatlarız sanki. Ne zormuş ya :)

yok canım rahat ol benimki 1 aylık oldu bile :) eğer içine sinmezse şunu da yapabilirsin ben kısa kollu giydirip battaniyeye koyuyorum üşürse zaten battaniyenin altında oluyor :)

ankarada olan hamişlerimiz hangi doktora gidiyo bana yardımcı olun lütfen
hamilelik öncesi konrole gitmek istiyorum
ama hangi doktor seçemedim
önerilerinizi bekliyorum..

canım bütçen varsa memorial de Meltem Aksu'yu kesinlikle öneririm hem çok pozitif hem de çok rahat... Koru'da riskli gebeliklerde Funda Hoca iyi, Funda hoca aynı zamanda öveçlerde Ankara Cerrahi Tıp Merkezinde de daha uygun fiyata bakıyor... Ben medicana'da Seda Tamsoy 'da doğum yaptım çok memnun kaldım Meltem Aksu Memorial'a geçtiği için 7.aydan itibaren Seda Hoca'ya geçtim. Yine medicana'da Yusuf Üstün çok ilgili bir doktor gerçekten....

Arkadaşlar an itibariyle bitmiş durumdayım bebeğim akşam 8 buçuktan beri gaz ve de anlayamadığım sebeplerden dolayı uyumadı ağladı ne yapacağını şaşırdım artık çok yoruldum şimdi yenice uyudu ben de bittim ama... Yoğun bit is tempom, arkadaşlarımla toplantılarım, gezmelerim vardı.. Şimdi evde hapis gibiyim balkon da havalandırma boşluğum...galiba bunalıma giriyorum ben.. Bebek uyandı yine...

İnş öyledir canım ya eşimin arkadaşının esi 2 gun once doğum yapti ertesi gün ise cagirdilar o yüzden xanim sıkıldı benimde :/
ilk başlarda 45 dk sürüyordu canım çok yoruluyordu yarısında dinleniylr uyukluyordu şimdi göğsüm çok doluysa 15 dk da boşaltıyor ama ben en az 20 dk dursun diye uğraşıyorum. bazen 5-10 dk emiyo ama o zaman 1 saate acıkıyo huysuz oluyor. sen aktif emmenin 20 dk dan az olmamasını hedefle ilk süt sulu sonraki süt yağlı o yüzden yağlı sütten vermeye çalış
Çok teşekkür ederim canım

Back