Merhaba ben de 18 Temmuz pazartesi günü 40+0 da doğum yaptım. Günü dolmasına rağmen bebek hala kanala inmeyince, sanci da olmayınca dr'um doğum için çağırdı. Bebek her zaman önden gidiyordu ve iriydi, ultrasonda 4020 gr ölçtü ve kanala yine inmemisti, yine de suni sancıyla normal doğum yapmak istedim, yaklaşık 5 saat sancı çektikten sonra açılmam 4 cm oldu ama bebek aşağıya inmediği için mecburen spinal sezeryanle 4070 gr 51 cm olarak bebeğimi kucağıma aldım. Hic korktuğum gibi olmadı, neredeyse ağrım hic olmadı diyebilirim. Tek derdimiz süt ama o da yavaş yavaş gelmeye başladı ama bebek emmek istemiyor, meme savaşına kim galip gelecek bakalım :) mama veriyoruz sagdığım sütü de kaşıkla vermeye çalışıyorum. Neyse ki sarılık vs. olmadı.
Bende ayni durumdayım ilk 2 gün sut gelmediği halde memeyi çekiyordu, simdi ağzina bile sokmuyor. Sagip kaşıkla veriyorum o da 10 cl anca cikiyor, sonra mama veriyorum. Ama çok canımı sıkıyor bu durum. Hic emmeyecek gibi geliyor üzülüyorum resmen savaş halimdeyiz. Bir de anne karnında yüzü rahim duvarına yaslanmış burnu tıkalı hep, ağladığında tıkanıyor zorlayamıyorum o yuzden. İnşallah düzelir dua ediyorum sadece