2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bi tek ben uzun kollu giydiriyorum galiba ya :/
Bide patikli tayt içine çorap giydiriyorum. Sanırım sıcaktan çükü düşçek oğlumun :))))
Nasıl azaltsam kıyafetlerini bilmiyorm ya offff
Ben klimalı oda da uzun kollu ve patikli giydiriyorum. Ama içine çorap giydirmiyorum, terletir diye. Bebeğin terlemesi üşümesinden daha kötü bana göre, ter soğudunda hemen hasta eder

Kızlarrr Slm. Benim oğluş cuma saat tam 12:15 te spinal sezeryanla gözlerini dünyayaa merakla açmış bulunmakta :KK66: onun için kolay benim için zor olan dogumun ardından bakışıp duruyoruz şimdi. Rabbim ne güzel yaratmış elhamdülillah. 3820 kg 52 cm. Doğdu yakışıklım. Ben sezeryanda iken durmadan ögurüp durdum titremekten yatağa çarpıp duruyordum. Tansiyonum ignelerle 5 é çıktı. Ama sonunda dünyalar tatlısı yakışıklım oldu maşallah subhanallah
Oy maşallah bir kişi daha kurtuldu canım gözün aydın olsun allah bağışlasın tosun pasayi :)

Gunaydin canim hadi bakalim senide bekliyoruz uykusuz gecelere simdi bol bol uyu

Evet bu öneriye uyup bol bol uyuyorum :anneadayı:
İnsanoğlu sabırsızlansa da hayırlısı diyorum artık
Bekliyoruz paşayı

oo maşllh son gune kadar dolduruyosunuz, ne guzel.. Bende normal doğum bekliodum ama rahimde açılmalarım olmuyodu bi turlu. Son anda sezeryana alındım. Şuan hala zor oturup kalkıyorum canm.

Ah Can'ım net değil ki hiç Bi şey
Normal diye bekliyoruz ancak Bi bakmışsın sezeryan olmak zorunda kalmışız
Her şey kısmet
Önceden belli olmuyor
Allah kolaylık versin size de tez Zaman'da geçsin ağrı ve acıların
Siz ne kadarlık oldunuz peki :anne:

Bi tek ben uzun kollu giydiriyorum galiba ya :/
Bide patikli tayt içine çorap giydiriyorum. Sanırım sıcaktan çükü düşçek oğlumun :))))
Nasıl azaltsam kıyafetlerini bilmiyorm ya offff

Ay cok guldum ilahio anneme deim kisin ne giydircek peki dedi tatlim cok bunaltma cocugu ruzhardam koru yeter

Kızlar benim psikolojim iyice bitti lohusalıkmış dikişlermiş bel ağrısıymış hiç umrumda olamadı 3 gün süt gelmedi süt gelmeden mememi veriyordumm bağırıyo almıyordu bebeğim sür yok ondan diyordum şimdi sütten göğsüm sızlıyo sütüm damlıyo akıyo ama yine aynı.. Sağıp verince ancak içiyor uç çıkarıyorm yarım saat uğraşıyorum tutmuyo azıcık tutup ya ağlıyor ya da uyuyor hemen bi kez iki kez çekiyor...
Mama vermek zorunda kalıyorm çünkü sürümü sağmayla ancak 20 ml falan çekiyorum çok ağrıyor çatlıyor ve doymuyor bebeğim yardım edin bana bi yolu yokmu
ayni durumdayiz.23 gundur memeyi tam olarak 1 kere aldi o da 10dk.sakin anlarinda agzina aliyor ole bekliyor ya da 2 3 cekip birakio.cok ac olup mizmizsa eger gobegi catliyor aglamaktan almiyor asla memeyi.biberonun bolluguna alistigi icin tum bunlar.artik nasil vazgecircez bilmiyorum.sabirla sakin anlarinda agzinda tutuyorum ben memeyi.sagip biberonla veriyoruz.mama takviyesi de yapiyoruz gunde max 3 kere.elektrikli sagma makinan var mi?ben onunla gunde 4 5 kere sagiyorum onu verioz gun icinde.her sagimda 120cc civari cikio
genelde de yetio 2 ogun.yetmediyse anliyorum zaten hemen 1 olcek mama takviye ediyorum.ben artik kafama takmiyorum.sut sagmak buyuk amelelik ama emmiyorsa da boyle idare edicem.her sagmdan sonra nemli bezle gogsumu silip lansinoh kremsuruyorum.ped koymuyorum haba almio cunku

biz mama olarak evolvia kullaniyoruz.gaz ve kaka sorunumuz cok sukur olmadi.1 haftada 300gr aldi kizim.

Ben klimalı oda da uzun kollu ve patikli giydiriyorum. Ama içine çorap giydirmiyorum, terletir diye. Bebeğin terlemesi üşümesinden daha kötü bana göre, ter soğudunda hemen hasta eder

Doktorda üşümesin terlesin demişti kafam allak bullak hasta olcak diye ödüm patlıyo valla ya

seni en iyi ben anlarım çünkü kimseden yüzüm gülmedi ne gebelik bildim ne loğusalık bıktım yemin ederim bugün doktora gittim dikişlerim atmış biliyomusun canlı canlı kesti hepsini adam mahvoldum bir doğum daha yaptım sanki öyle canım yandı neşter değdi sonuçta antibiyotik verdi olan yine bana ve çocuklarıma oldu..kaçıp gidesim var
kıyamam canım benimkiler de iltihap kaptı kendine çok dikkat et ki kimseye muhtaç olmayasın

Back