- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.261
Ayni durudayiz :) tek ciktiğim yer doktor:) evde mama meme alt acma uyutma kisir dongusu icindeyiz bi bakmisiz gece yarisi olmus ve biz hala ayakta ama onkarin kokusunu alinca değer diyoruzArkadaşlar an itibariyle bitmiş durumdayım bebeğim akşam 8 buçuktan beri gaz ve de anlayamadığım sebeplerden dolayı uyumadı ağladı ne yapacağını şaşırdım artık çok yoruldum şimdi yenice uyudu ben de bittim ama... Yoğun bit is tempom, arkadaşlarımla toplantılarım, gezmelerim vardı.. Şimdi evde hapis gibiyim balkon da havalandırma boşluğum...galiba bunalıma giriyorum ben.. Bebek uyandı yine...
Evvettt biz daha beklemedeyiz gelmedi bizim kyzulaar
yok canım rahat ol benimki 1 aylık oldu bile :) eğer içine sinmezse şunu da yapabilirsin ben kısa kollu giydirip battaniyeye koyuyorum üşürse zaten battaniyenin altında oluyor :)
Canım buyuyunce daha zor olmazmi 1.5 5.5 yaş arası önerilmio mus. Psikolojisi acisindan bide genel anestesi oluo buyudukce şimdi lokal anestesi ile oldu Allaha Şükür atlattik hayirlisiyla yaptır bence eşini ikna et
Kızzz maşallah tosunuma.resmen kestiler teyzelerim acımadan der gibi çıkmış resim dematsiyahoje insanbuL @gvn1907 sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
Kızlar benim sütüm akıyo resmen ben de yettiğini düşünydm ama benim iştah baya azaldı hatta hiç yok hiç bişey yiyemyrm acaba ondan mı bugün bebeğin aç olduğunu anladım göğüslerim sutten ağrıyo resmne pompayla sağyrm ama doyurucu mu değil anlamadım ki böyle olma ihtimali var mı yoksa nie doymasın mamayı verince uyudu
Günaydıın
Günlerimiz cok yoğun yorucu geciyo hatta bazen öyle bi oluyo ki minicik melegimize bile dayanma gücümüz olmuyo kendimizi yeter nolur aglama uyu artık diyip bi an once yatıp dinlenebilmek icin onun gozunun icine bakarken buluyoruz.
Onlar uyudugu zaman da bakmalara doyamıyoruz uyan da bi seveyim diyoruz.
Bu sabah ilk isimiz meleklerimizi kocamaan öpüp koklamak olsun ki güne enerjik baslayalım.
Bide esler var tabi. Su lohusalık döneminde zaman zaman yaptıkları bize batsa da onlar bizim ailemiz.kırgın kızgında olsak meleklerden sonra birde babalarına kocaman sarılalım.herkese herseye ragmen
Yepyeni guzel enerjik bi gün olsun
Tüm anneleri ve meleklerini öpüyoruz
Iyi geceler 1 aylik olan anneler kac kilo aldiniz kac kilo verdiniz diyete basladiniz mi
Arkadaşlar an itibariyle bitmiş durumdayım bebeğim akşam 8 buçuktan beri gaz ve de anlayamadığım sebeplerden dolayı uyumadı ağladı ne yapacağını şaşırdım artık çok yoruldum şimdi yenice uyudu ben de bittim ama... Yoğun bit is tempom, arkadaşlarımla toplantılarım, gezmelerim vardı.. Şimdi evde hapis gibiyim balkon da havalandırma boşluğum...galiba bunalıma giriyorum ben.. Bebek uyandı yine...
Günaydınlar arkadaşlarım
Hayırlı sabahlar
Doğum yapıp Melek'lerine kavuşan arkadaşlarım kokularını bizim için de içinize Çek'in.yumuk ellerini bizim için de öpün güzel yüzlerini bizim için de seyredin inşaallah
Şafak 6 gibi görünüyor yavrucak isterse daha erken tabi
Bu arada bizim Ertuğrul babacı olacak sanırım. Ne zaman babasına dokunsa karnım ya da me Zaman babası olşasa karnımı hemen tepki veriyor hareket ediyor.. Eşim Benden sonra sanırım Ertuğrul ü da kendine aşık edecek
Musmutlu huzurlu bol kahkahalı Bi gün olsun inşaallah
G. Ü. N. A. Y. D. I. N.
O şekilde bi Deniyim cnm çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?