2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar benim psikolojim iyice bitti lohusalıkmış dikişlermiş bel ağrısıymış hiç umrumda olamadı 3 gün süt gelmedi süt gelmeden mememi veriyordumm bağırıyo almıyordu bebeğim sür yok ondan diyordum şimdi sütten göğsüm sızlıyo sütüm damlıyo akıyo ama yine aynı.. Sağıp verince ancak içiyor uç çıkarıyorm yarım saat uğraşıyorum tutmuyo azıcık tutup ya ağlıyor ya da uyuyor hemen bi kez iki kez çekiyor...
Mama vermek zorunda kalıyorm çünkü sürümü sağmayla ancak 20 ml falan çekiyorum çok ağrıyor çatlıyor ve doymuyor bebeğim yardım edin bana bi yolu yokmu
Canim dusa gir ilik suyla iyice masaj yap.daha sonra sag.moralini bozma memeni tutabilmesi bile cok guzel.bir iki de cekse tut memeni dursun.buyuduce kuvvetlenecek cenesi ve emecek emin ol :)

D vitaminine başlamadm daha yarın başlıcam. Doktor devit d3 verdi bakalım sizdeki etkiler bizde olacak mı? Su dışında birşey içmiyorm çay çorba filan :) ama her emzirme 1-1,5 lt su içmem demek. Ben şu üşütme üzerinde durayım o zaman. Belki bebek değilde ben üşütmüş olabilirim emzirirken su içinde kalıyorm sonra üzerimde kuruyo ondan olabilir.
Annelik mükemmel birşey ama bir onkadarda zormuş gerçekten :)
sorma canım gerçekten çok zormuş annelik.
günde 3-3,5 lt su yeterliymiş canım fazlası sendeki mineralleri atarmış

Kizlar oğlumu 23.gununde sunnet ettirdik yaaa kiyamam bizide iceri aldi doktor annesi senin sesinle iğne vurulurken sakinlesir diye bakmadim hic ama icim gitti neyseki cok ağlamadi ama insallah etkisi gecincedexağlamaz

Memede uyuyan ve yatirinca uyanan bebislerin anneleri bir oneride bulunacagim simdilik ben deniyorum basarili gidiyor...
Memede uyuyunca meme agzindan düsene kadar yani kendi birakana kadar cekmeyin. Yarim saat 45 dk ne kadarsa artik dayanin emzirin. Sonrasinda yatirinca iyice dalmis oluyor.
doğru yapıyomuşum demek ki canım gerçi bazen işlemiyor o sistem :)

Çok teşekkür ederim canım ben de de öyle oluyor biz de 3 günlüğüz bir emzirme ne kadar suruyor aşağı yukarı
ilk başlarda 45 dk sürüyordu canım çok yoruluyordu yarısında dinleniylr uyukluyordu şimdi göğsüm çok doluysa 15 dk da boşaltıyor ama ben en az 20 dk dursun diye uğraşıyorum. bazen 5-10 dk emiyo ama o zaman 1 saate acıkıyo huysuz oluyor. sen aktif emmenin 20 dk dan az olmamasını hedefle ilk süt sulu sonraki süt yağlı o yüzden yağlı sütten vermeye çalış

Himm doktorun ne diyo peki? Mama takviyesi onerdimi? Kasikla mama ver istersen biraz kilo almasi icin.Allahtan 4 kilonun ustunde dogmus canim sikma canini.emzirmeye calis surekli
Herkes farklı şey söylüyo bi doktorum da yok şu an çocuk için doğum yaptığım hastanedeki mama ver dedi yattığı hastanedeki emzir dedi sağlık ocağında ki emzir dedi ne yapacağımı ben de bilemedim

uzak olsunlar herkes uzak olsun ben ne eşimi ne kv kp i ne anne babamı kimseyi istemiyorum yanımda artık. ağlattılar yine beni bıktım usandım artık uzak olsunlar ya biz kendimize yeteriz çok doldum durduramıyorım ağlamamı artık
seni en iyi ben anlarım çünkü kimseden yüzüm gülmedi ne gebelik bildim ne loğusalık bıktım yemin ederim bugün doktora gittim dikişlerim atmış biliyomusun canlı canlı kesti hepsini adam mahvoldum bir doğum daha yaptım sanki öyle canım yandı neşter değdi sonuçta antibiyotik verdi olan yine bana ve çocuklarıma oldu..kaçıp gidesim var

Kizlar oğlumu 23.gununde sunnet ettirdik yaaa kiyamam bizide iceri aldi doktor annesi senin sesinle iğne vurulurken sakinlesir diye bakmadim hic ama icim gitti neyseki cok ağlamadi ama insallah etkisi gecincedexağlamaz

Ay sünnet de olmuş Paşa maşaallah size
İniaallah acısı olmaz kuzum

seni en iyi ben anlarım çünkü kimseden yüzüm gülmedi ne gebelik bildim ne loğusalık bıktım yemin ederim bugün doktora gittim dikişlerim atmış biliyomusun canlı canlı kesti hepsini adam mahvoldum bir doğum daha yaptım sanki öyle canım yandı neşter değdi sonuçta antibiyotik verdi olan yine bana ve çocuklarıma oldu..kaçıp gidesim var

Can'ım sabret be yavrum
İniaallah geçecek bu zor günler
Ve sen daha Mutlu olacaksın ki çocukların da Mutlu plsunlar

Cnm bi sakin ol. Bu stresin bebeğini de etkiliyor. Boşver ne halleri varsa görsünler. Şu anda önemli olan bebegine iyi bakabilmek. Gelen gelsin giden gitsin takılma sonra sakinleşince halledersin. Allah güç kuvvet versin
öyle diyosunda bu adam kız istemesinde sürekli göğüslerime kalçalarıma bakan(başkalarının dikkatini çekmiş)sonrasında evlenip boşandım diye beni istemeyen daha sonra düğün takılarımı ve paralarımı çalan ilk kızımı eşimden olmadığını ima eden bir adam sen olsan alırmıydın eve ayrıca 5 yıldır beni bir kere bile aramadı işi düşünce aramış bende duymadım açmamış oldum iyiki açmamışım

Eklentiler

• IMG-20160713-WA0020.jpg
    IMG-20160713-WA0020.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 101
matsiyahoje matsiyahoje insanbuL insanbuL @gvn1907 sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
Hayirli olsunbizde bgn sunnet olduk kara kara dusunuyorum pansuman olayini nasil yapicaz neyseki snnem yanimda fitili bile ben koyanadim esim koydu yaa bize sali banyo yapabilir dedi

sorma canım gerçekten çok zormuş annelik.
günde 3-3,5 lt su yeterliymiş canım fazlası sendeki mineralleri atarmış

Ama dilim damağım kuruyo, sanki çölde kalmışım gibi oluyorum. Şekerimi ölçtüm normal. Normalde hiç su içmem ama emzirmeye bŞladığımdan beri deli gibi sadece su içiyorum. Vücudumuzda ayarsızlaştı iyice :)

Back