2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizdede çoğu zaman sarı, 3 gündür 2-3 kakalı bezde denk geldim yeşile aklıma takıldı ama sanırım muamma. En iyisi sağlık ocağına yada doktora sormak.

Gazdan hepimiz muzdaripmişiz. Neyse huzurlu olup uyusunlarda sorun yok. Ben gazlı yatırıyorm bi sakıncası varmı acaba diye sormak istedim. Ama çoğumuz aynı durumdaysak sorun yok :KK66:

Sevgiler

canım bana da annem devamlı üşüdü bu çocuk diyordu ama doktorumuz üşümez bu havada yediklerinle alakalıdır takip et dedi, gerçekten humana içtiğim gün eğer çok tüketirsem tabi kakası yeşile dönüyor sonra yine sarı oluyor... Gazı rahatsız etmiyorsa bırak uyusun inat etme çıksın diye... Benimkide aynı uyuyor kaldırmıyorum zaten gaz rahatsız edince uyanıyor çıkartıyoruz

canum görmeden yorum yapmıyım d vitamini de yapıyomuş yeşil kaka hunana çay da yapıyomuş. üşütünce komple yeşil oluyomuş.
yakmayayım çocuğunu :))

D vitaminine başlamadm daha yarın başlıcam. Doktor devit d3 verdi bakalım sizdeki etkiler bizde olacak mı? Su dışında birşey içmiyorm çay çorba filan :) ama her emzirme 1-1,5 lt su içmem demek. Ben şu üşütme üzerinde durayım o zaman. Belki bebek değilde ben üşütmüş olabilirim emzirirken su içinde kalıyorm sonra üzerimde kuruyo ondan olabilir.
Annelik mükemmel birşey ama bir onkadarda zormuş gerçekten :)

canım bana da annem devamlı üşüdü bu çocuk diyordu ama doktorumuz üşümez bu havada yediklerinle alakalıdır takip et dedi, gerçekten humana içtiğim gün eğer çok tüketirsem tabi kakası yeşile dönüyor sonra yine sarı oluyor... Gazı rahatsız etmiyorsa bırak uyusun inat etme çıksın diye... Benimkide aynı uyuyor kaldırmıyorum zaten gaz rahatsız edince uyanıyor çıkartıyoruz

Bi iki gün yeşillik çok yedim. Semiz otu, kıvırcık, salatlık bide dere otu. Bide yazmayı unutmuşum bu arada bana bişey dokundu bacaklarım kollarım dışarı verdi. Belkide bundan dolayı oldu.

Üşütme üzerine hiç durmak istemiyorum çünkü yavaş yavaş inceltmeye başlıyorm kıyAfetlerini.
Dün ilk kez kısa kollu body ile durdu :)

canım son haftaların diyedir bir de sıcaklar, Allah kolaylık versin... Ben 36'dan sonra pert olmuştum ki haziran başıydı düşün sıcak bile değildi Ankara sadece yatmak istiyordum hiç sıcak çekmedim şükür haziran 21nde doğum yaptım ama o 2 hafta 36-38 hafta arası inan geçmek bilmedi
Evet sıvalar bunaltıyor
Serin yerde bile terliyorum çokça
Sabır bakalım bebişler için değer dı mı ama

Selam anneler bende hayla tik yok bisey sorcaktim doktorum bebegin hareketlerini takip et dedi sanki çok azaldı gibi geliyor sadece kendini sertleştiriyor oynamıyor normalmi doktorum pazartesiye kadar yok başka bi doktora gitmek istemiyorum suyu az olduğu içinde korkuyorum sizce gidiyim gitmiyim kararsız kaldim
kizlar aşk olsun kimse cevap yazmiyor

kizlar aşk olsun kimse cevap yazmiyor

Canim anneler bir terslik olduğunu kesinlikle hisseder. Ben hamile kaldığımdan beri bunu öğrendim. Eğer sana anormal gelen bir durum varsa bahane düşünmeden hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Gidersen hiç bir sorun yoksa ne kaybedersin? Gitmezsen ve bir sorun varsa ne kaybedersin? Bunu düşün...

Bi iki gün yeşillik çok yedim. Semiz otu, kıvırcık, salatlık bide dere otu. Bide yazmayı unutmuşum bu arada bana bişey dokundu bacaklarım kollarım dışarı verdi. Belkide bundan dolayı oldu.

Üşütme üzerine hiç durmak istemiyorum çünkü yavaş yavaş inceltmeye başlıyorm kıyAfetlerini.
Dün ilk kez kısa kollu body ile durdu :)

canım ben Ankara'dayım biz de yeni başladık, inan çevremde herkes ay ben çocuğuma hiç birşey giydirmedim, yok benimki kış bebeği bu kadar giydirmedim falan gerdiler beni ama sen anlarsın çocuğun üşüyüp üşümediğini bizimki çok nazlı hemen elleri ayakları kafası buz gibi oluyor... Doktorumda sen kendin anlarsın terlemesin önemli olan o dedi... İnan biz hala uzun kolluyuz, gündüz çok sıcak olursa kısa kollu giyiyor....

Normal dogum yapan ve dikişleri olan anneler bir sorum olacak. Dogumdan sonra dikis kontrolu icin drunuz cagirdi mi? Cagirdiysa ne kadar sure sonra cagirdi ?

Memede uyuyan ve yatirinca uyanan bebislerin anneleri bir oneride bulunacagim simdilik ben deniyorum basarili gidiyor...
Memede uyuyunca meme agzindan düsene kadar yani kendi birakana kadar cekmeyin. Yarim saat 45 dk ne kadarsa artik dayanin emzirin. Sonrasinda yatirinca iyice dalmis oluyor.

Allah anali babali buyutsun.. Gecmis olsun.. Saglikla buyutun insaAllah kuzucugu.
Bir solukta okudum yazdiklarinizi..
Kendi ilk dogumumu hatirladim..
Epiduralden sonraki o muthis raharlamayi.. Ve sonradan gelisen seyleri bir bir.. Gercekten cok buyuk bir rahatlik. Bunu cikarandan Allah razi olsun diyorum.. O siddetli sancilardan sonraki buyuk rahatlama.. Insan nasil da rahatliyor.
Vee mutlu son.. Bebisle ilk bakisma anlari.. Heyecanladim.. :)

Hayirli dogumlar diliyorum henuz dogum yapmamis olan arkadaslara..
Dogum yapan tum arkadaslar da saglikla buyutsun bebislerini insaAllah..
Amin insallah hepimiz :)
Ben bu dogumumdan sonra 3. Bebise sıcak bakar oldum o derece :D
Dilerim herkes saglikla kavusur evlatlarina

Ah çok güzel
Hayırlı olsun şimdiden
Minikken sünnet olmak hem daha sağlıklı hem daha kolay iyileşiyor imiş
Mantıklı yapmışsınız

Ay maşaallah
Su gibi
4 kg çocuk doğurmuşsun maşaallah
Darısı bize diyorum Can'ım
Kaçıncı hafa ve gününde doğum yapmıştın

Duygusallık hat safhada
Onlara bedenimizde öyle çok alıştık ki
Yavrunu sağlıkla al kucağına en önemlisi bu
Huzurlu hayırlı sağlıklı ömürleriniz olsun inşaallah
Kolay Bi doğun olaun
Cok sağol canim. Darisi sizlere insallah... Homic stres yapmayin bebek gelecegi vakti biliyor.kimsenin icinde kalmiyor :)
39+0 da dogum yaptim.

Oyh :) allahim heyecanlandım kiz maşallah bu arada iyi ki normali secmissin 4 kg çıkıyor yani takılmıyor bebek dimi. Beni korkuttu doktor 3.5 kg görünce haftasını geçerse normal dogum risk edemem dedi omuzları takılır dedi oksijensiz kalır dedi korktum benimde cuma denenecek inşallah bende normal dogururum yada yarın falan sancilanirim artık su dogum şekli kafami bozuyor. Seni tebrik ederim tekrardan tontis pasayi da opuyorum mis gibidir şimdi sağlıkla buyut kuzum :)
Benimde tek korkum bebege bisey olmasiydi. Belki de risk aldim bilmiyorum.cunku dr uyardi o gun istersen sezaryen yapalim diye. Dedim benim şeyimin kvden neyi eksik :D saka bir yana Allah yardim ediyor. Bir de ilk bebegi bu kiloya yakin olanlarin ikinci dogumlari daha kolay oluyormus onu da dusunursek takilmiyor bebek insallah canim. Bi de ben devlette dogum yaptim dr normale daha destek verdi. 4,5 kg bebek dogurttum ben. Olmayacak bisey degil dedi. Son anda bile ameltiyathane hazir olur hemen sezaryene alirim korkma dedi. Devlette ebeler dogum yaptirirken dr benim dogumumum her asamasinda yani basımdaydı. Kucaklayip indirip kaldiran bile kendiydi. O yuzden korkularimi azaltti.bu sozu verdi. Ebeler yaptiracak olsaydi sezaryeni isteyebilirdim ne yalan soyleyim. İnsallah sen de hic sorunsuz dogurursun sana guveniyorum ben :) sen benden daha cesaretlisin. Cuma derken bugün.mu? Ne yaptin peki merak ettim bak simdi canim

idilduam idilduam sagol canim amin hepimiz insallah :) minik erkek sünnet oldu mu :) ben de dusunuyorum yaptirmayi ama abisine haksizLik olur mu bilemedim :)

Oo canim sen benim ilk 2 hafta cektiklerimi gorseydin :) memeye alistirana kadar ne cektik neler.buyudukce daha iyi emiyolar.yeterki zorlada olsa emsin
İnşallah canım ya devamli tutturmaya çalışıyorum ikimizde direniyoruz bakalım kim kazanacak. Bu arada bebek ne kadar süre kakasını yapmasa problem olur her gün 2 3 kere yapardı bugün hiç yapmadı da çok da sancısı var naspam li

Normal dogum yapan ve dikişleri olan anneler bir sorum olacak. Dogumdan sonra dikis kontrolu icin drunuz cagirdi mi? Cagirdiysa ne kadar sure sonra cagirdi ?
Canim dogumdan sonra odaya cikarken gelip bi kontrol etti.dort gun sonra gel dedi.gittim muayenemi oldum.20 inde birde 40 in cikinca gelirsin dedi.20sinde gidemedim.4 gun sonra kirkimiz cikacak o zaman gidicem.gerekte varmi bilmiyorum ya bi sikinto yasamiyorum dikis acisindan

Benimde tek korkum bebege bisey olmasiydi. Belki de risk aldim bilmiyorum.cunku dr uyardi o gun istersen sezaryen yapalim diye. Dedim benim şeyimin kvden neyi eksik :KK70: saka bir yana Allah yardim ediyor. Bir de ilk bebegi bu kiloya yakin olanlarin ikinci dogumlari daha kolay oluyormus onu da dusunursek takilmiyor bebek insallah canim. Bi de ben devlette dogum yaptim dr normale daha destek verdi. 4,5 kg bebek dogurttum ben. Olmayacak bisey degil dedi. Son anda bile ameltiyathane hazir olur hemen sezaryene alirim korkma dedi. Devlette ebeler dogum yaptirirken dr benim dogumumum her asamasinda yani basımdaydı. Kucaklayip indirip kaldiran bile kendiydi. O yuzden korkularimi azaltti.bu sozu verdi. Ebeler yaptiracak olsaydi sezaryeni isteyebilirdim ne yalan soyleyim. İnsallah sen de hic sorunsuz dogurursun sana guveniyorum ben :) sen benden daha cesaretlisin. Cuma derken bugün.mu? Ne yaptin peki merak ettim bak simdi canim
Bu arada dogum hikayene bayildim canim :) ne guzel devlette yapmissin birde dogumunu.iste en onemlisi iyi insanlarla karsilasmak

Ben zaten çok su içmekten yemek yiyemyrm günlük en az 4 litre.her emzirdikten sonra 2 bardak su içiyrm şeker mi var diye düşünyrm bazen. Iyi bari
Öyle düşünme sonuçta vücut bi anda degisiklik yaşadı 9 ay boyunca bi canlıya alıştı şimdi eskiye pat diye döndü çok su istemesi normal bence vücudun ben de sürekli içiyorum bu kadar susayan biri değildim aslında. Bol bol süt olsun ictiklerin yediklerin:) ama aklında kalmasın bi sabah git sağlık ocağında falan olctur

Back