• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sağolasın canım benim.bebiş iyi canım çok şükür ama başında nöbet tutuyoruz solunum sıkıntısı olursa acile getirin dediler. bayramdan sonra kontrol var inşallah sonuçlar iyi çıkar
Ay inşallah canım benim dualarım sizinle. ameliyatla ilgili fln herahgi bişey belli oldu mu

Masallah ablacim sutun bolmus demekki :) ben sagma ihtiyaci duymuyorum cunku agrim olmuyo.asiri bol degil demekki.Ama yetiyo diye dusuyorum.cunku 20 dk emdigi zaman gogsumu sikip kontrol ediyorum sut geliyomu diye.geliyo demekki yetiyo:KK70:biryerde oyle okumustum cunku

Can'ım sadece dolu göğüsler için değil boşken de sağarsan süt üretimin artar; benim geçen hafta çok azdı sütüm bir kaç şeyi takmıştım kafama bir de Bebek emmiyordu bende 2 saate bir sağıyordum baya etkiledi

Teşekkürler bana ikisi de çok benzer görünmüştü zaten herhangi birini alsam sorun olmaz herhalde.

Canım alırken bakarsın 2 si Arasında fark ne bilmiyorum; şimdi en ufak aparatı farklı diye dünya para alıyorlar. Ben inan bakmadım çünkü zaten arabamız var gittiğimiz yerde de kaç kere kullanacağız bilmiyorum

Evet cnm rahime ulaşamadı kadın muayne esnasında kasıldığımdan. Epidural normal düşünüyoruz 4 cm e kadar doktorum yapacak çatı muaynesini. Sıksık yapmayacak. Sonra epidural alınca pek acı hissedilmiyor zaten. Kasamadığın için kendini.
ne güzel planınızı yapmışsınız siz doktorunla birlikte inşallah herşey yolunda gider hayal ettiğimiz gibi bir doğum olur :KK66:

Canim haftasiyla ilgisi var kesinlikle.bak birkacguhe dahada guzel emecek.bizde oyle oldu

Bence de o yüzden hiç strese girmedim canım ne yapayım sadece benim bebeğim değil ki mama alan; Allah korusun hasta olsam ne yapacaktım sadece mama alacaktı belki çok şükür anne sütü ağırlıklı besleniyor yine sağsam da

Kızlar sizler doğum şekli konuştukça ben de araştırmalara devam ediyorum

Normal doğum yapan arkadaşlar kesi yapılırken felan Can'ınız yanıyor mu

SANcı dışında ne Zaman ağrı acınız oldu???

Canım alırken bakarsın 2 si Arasında fark ne bilmiyorum; şimdi en ufak aparatı farklı diye dünya para alıyorlar. Ben inan bakmadım çünkü zaten arabamız var gittiğimiz yerde de kaç kere kullanacağız bilmiyorum
Doğru diyorsun aslında ne kadar kullanacağımız bile belli değil. fazla detaylara takılmamak mantıklı.

Kızlar sizler doğum şekli konuştukça ben de araştırmalara devam ediyorum

Normal doğum yapan arkadaşlar kesi yapılırken felan Can'ınız yanıyor mu

SANcı dışında ne Zaman ağrı acınız oldu???
O cektigin sancılar ile kesi falan atıldığını anlamiyorsun canım merak etme :) sancıları çekebilmek mesele 9,10 cm açılma tamamlansin gerisi kolay doğurmak 10 dk

Doğru diyorsun aslında ne kadar kullanacağımız bile belli değil. fazla detaylara takılmamak mantıklı.

Alan kişi 4 sene önce almıştı; onlarında arabaları vardı heryere araba ile gidiyorlardı zaten çocuk olunca eşyanda artıyor eğer yakınlarda park vs yoksa hadi çocuğu alıp yürüyeyim diyemiyorsun egzoz dumanı içinde; 1 yaşında yürüyüncede hep yürümek istiyor durmuyor anca uyutmak için kullanıyorsun demişti. Bu yüzden sadece evde kullanmış, yepyeni hala. Biz de şuan evde kullanıyoruz pratik oluyor evim geniş çünkü

Gözünün beyaz kısmından anlarsın güzelim gözlerine bak bebeğin

ALTINIM ALTINIM canım yüzünden bende hiç anlamamıştım ilk önce yüzden başlıyormuş, elini yüzüne koy anlarsın elleri daha beyaz oluyor ilk zamanlar sonra kollara bacaklara vücuda geçiyor, en son gün göz akı sarı oluyor sonra geçiyor. Belki seninki de bizimki gibi hafif geçirmiştir ben de anlamamıştım çünkü. İlk doktor kontrolümüz 4.gündü, doğumdan 2 gün sonra başladı sarılığı o kadar hafifti ki doktor ölçmedi bile zaten kilo kontrolü için 7.günü tekrar çağırdığında geçiyor artık Dedi ve bitti

Ya kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar

:KK6:
Ya kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar

Hahahaha kız yandaş mı arıyorsun :KK48: son haftalarda zor geliyor ya herşey; ben 30.haftada hazırlamıştım herşeyi ama ağda olayında tam bir fiyasko son günlere bıraktım göremediğim için jiletle alayım derken alamadım sonrada aman kaç kere gitçem oradakiler kim bilir neler görmüştür deyip öyle girdim ameliyata:KK70:

Teyzoşlar rampalarin ustasıyız biz :-)

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-07-22-31-59.png
    Screenshot_2016-07-07-22-31-59.png
    266 KB · Görüntüleme: 84
Ben annem gelecek dedim ki gelecek zaten sonra kötü olursan gelir dedi eşim de kötü de olsam istemem :KK70:

Benimki doğumdan sonra kaçar gibi gitti; zaten misafir gibi geldiler doğumda hastane odasında bile yarım saat durmadan biz bi hava alalım deyip çıktılar,sonra da eve geçince annem yedirdi içirdi onlar da evlerine geri döndüler...Şuan Bebek bakımına alışmaya çalışıyorum ilk fırsatta annemi gönderip bir 10 gün çağıracağım gelip baksın diye, anneme de günah felçli ayağı ile hem bize hem bebeğe yetmeye çalışıyor.Giderken oğluna sarılıp sarılıp annem ihtiyaç duyduğunuzda çağırın dedi intikamım acı olacak :KK48:

:KK6:

Hahahaha kız yandaş mı arıyorsun :KK48: son haftalarda zor geliyor ya herşey; ben 30.haftada hazırlamıştım herşeyi ama ağda olayında tam bir fiyasko son günlere bıraktım göremediğim için jiletle alayım derken alamadım sonrada aman kaç kere gitçem oradakiler kim bilir neler görmüştür deyip öyle girdim ameliyata:KK70:
En çok korkutan killi tüylü yakalanmak oglanda 2 gün önce ağda yaptırmıştımdoğuma girdim çok şanslıydım yani :D inşallah yakalanmam ne diim :D

Back