• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Haftaya çarşamba canım yapıldı tahlil EKG çekildi fln 13 temmuz günümüz nasipse

Hadi hayırlısı canım inşallah çok rahat bir doğum olur doğumdan önce etiketle beni mutlaka sayfalar çok hızlı ilerliyor bebiş de olduktan sonra eskisi gibi sık takip edemiyorum

Sağ kasigima ince bi şey saplaniyo duruyo 5 10 dk sonra yine saplaniyo yani anlık uzun süren bi saplantı değil bu doğum sancısı olamaz di mi?:eek:

HejaR12 HejaR12 canim ben lansinoh lanolin kullandim oglumda bana fayda etmemisti. Kisiden kisiye degisiyor demek ki ya da yan etkenler sonucu degistiriyor sanirim. Yine de cok sagol dusunup yazdigin icin cok tesekkur ederim canim benim.

Kizlar surekli rahim agzinda igne batar gibi bi aci var yurumekte zorlaniyorum. Birde sadece geceleri baslayip sabahlari biten cok siddetli kasilmalarim var 1 dakika bile uyumadim 2 gecedir. boyle birsey yasayaniniz varmi dogum yakinmi

Çıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.

Sende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir

Sende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir

Ben sezeryan olacagim icin çatı muayenesi yapilmadi vajinismusum var normal doğum imkansiz benim icin:( benim 28. Haftadan beri rahim agzi uzunlugu kisalmisti 2.2 cm. Doktorlar hep erken doğum olacak diyorlardi cok sukur bugunlere geldik de 2 gecedir cok fena agrilarim var belime vuruyor

canım yumuşama oldyktan tahmini ne kadar sure sonra doğum olur. Bndede yumuşama başlamış.

kizlaar elbette gezmeye gidersiniz bebekle.ama bence kalabalik yerlerden bir sure uzak durmak gerekiyor.kanamaya gelince 2 ay kanamasi olan arkadaslarim bile oldu.40 gun enfeksiyon kapma riskimiz cok cok yuksek.o sebeple bence deniz ve havuzdan uzak kalinmali

Back