2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
diyetisyen bi akrabamız tavsiye etmişti bana. hamilelik düşündüğümü bilmiyordu ama kansızlık için söylemişti. gayet iyi diye biliyorum ben. fiyatı da çok değilmiş.
Çok sevindim.Cunku doktora sorarak almadım. Ama bende bildim bileli kansızlık var.ayrica d vitaminim de düşük. Ama önceki hamileligimde eczacı baya sormuştu demek iyisini vermiş. Bunu alırken ki eczacı folik asit ne ki der gibi bir ifadesi vardı.:-)Ben bunu gördüm de şunu verin eskiden de onu kullanmıştım diyerek aldım:KK45:

inan
Annisler naber? Benim hala belirtim yok sanırım buraya son yazislarim sizleri cok sevdim bugün icimden surekli aglamak geldi goguslerimi elleyip olmadığını düşündüm ama geç olsun güç olmasın dedim arada size bakarım yine olmaz mı hangi ay olirsa olsun gelir yazarim bazi arkadaslara çok isindim çünkü tabi kirmizi kartıda görürsem mutlaka yazarım ama bu sefer cok aglayacagim sanırım çünkü düşündükçe aglayasim geliyor birdahada hamis olmadan onceden gidip bir topige yazmam buda bana ders olsun gitmesi zor olacak belli en can alıcı noktada ne biliyor musunuz tüm gercekliklere ve kötü düşüncelere rağmen umud dimdik ayakta direniyor ve zaten benide ayakta bu tutuyor bir iki gun daha belkide diyebilmek için test bile bakmiyorum
İnan öyle düşünme .hersey olması gerektiği vakitte güzel. bebeğimi kaybetmeseydim bubay kucağında olacaktı . ama şimdi gerçekten bunun bana tecrübe kattığı ni biliyorum. kinayacaksiniz belki ama iyi ki de böyle oldu bile diyorum artık daha farklı bakıyorum olaylara farklı Bi olgunluk verdi bana bence.

Kızlar ben bi de coraspin kullanıyorum dusukten bikaç ay sonra riskli gebelik uzmanına gitmistim hamilelik düşünmeye başlayınca coraspin ve folik asit kullan demisti

Yalnız sayfamız da çok hızlı ilerlemeye başladı gibiii. yetisememekten korkuyorum bu hizla giderse
ne güzel işte :) yetişirsin merak etme. 2015 temmuz annelerine baktım nerdeyse 7000 sayfa olmuş. çok erken ama bişey dicem. bizim hamileliğin son ayları ve bebeğimizin ilk ayları hep sıcaklara geliyor. çok sıkıntı çekmeyiz di mi?

ne güzel işte :) yetişirsin merak etme. 2015 temmuz annelerine baktım nerdeyse 7000 sayfa olmuş. çok erken ama bişey dicem. bizim hamileliğin son ayları ve bebeğimizin ilk ayları hep sıcaklara geliyor. çok sıkıntı çekmeyiz di mi?
valla ben coknusuyen biri olduğum için yeter ki sicak olsun şimdi bile Üşüyorum kazak hırka giyorum kalorifer açık

Canim sayimizda ve ileri harekkette sorun yoktu.ameliyattan sonra sperm sayimiz 58 milyondan 60 milyona yukseldi.ileri harektliligimizde %55 ti sanirim.Morfolojimizde 2den 3 e yukseldi.esim ilac kullandi.sabahlari kecoboynuzu ozu icti 2 kasik.birde keciboynuzu kurune baslamistik 3 hafta sonra hamileligimi ogrendim
masalhhh cnm darısı bize olur inşşş bende bi hamile olsaydım hayırlısı ile :KK70:

Kızlar bebisleriniz hayirli olsun sağlıkla alın kucaklariniza ben 2015 temmuz annesiyim çok çabuk geçmiş zaman şimdi yavrum 3,5 aylık bakmaya doyamiyorum bugünlerin kıymetini bilin kendinizi uykusuz gecelere hazirlayin:KK70:

Kızlar bebisleriniz hayirli olsun sağlıkla alın kucaklariniza ben 2015 temmuz annesiyim çok çabuk geçmiş zaman şimdi yavrum 3,5 aylık bakmaya doyamiyorum bugünlerin kıymetini bilin kendinizi uykusuz gecelere hazirlayin:KK70:
ayy iyi ki geldin. bişey sorcam :) hamileliğin son ayları ve bebeğimizin ilk ayları hep sıcaklara geliyor. çok sıkıntı çekmeyiz di mi? şimdiden düşünmeye başladım :KK48:

bu arada heyecandan yazmamışım Allah uzun ömürler versin güzel yavruna. Analı babalı büyüsün inşallah

cnm bi olsunda bebegim ben uyumam yani razıyım :KK70: hayırlı saglıklı olsun yeter :21:

Bence daha iyi bile olabilir bebeklerin yazın gelmesi en azından hava soğuk olmaz bebekler de kolay hastalanmaz bu yönden düşününce benim için güzel bi zamanla oldu :)

Ne güzell maşallah size biz de bunları yaşatız inşallah bebişler gelsin de uykusuzluğa razıyız :))

günaydın arkadaşlar. sabah test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı. kimyasal falan mı ? hamile miyim acaba?
Cnm silik ikinci çizgi herzaman pozitiftir. Hayırlı olsun :nazar:

Bayanlarr benim bir ayı geçti ama mide bulantım hiç yok bi sıkıntı olmaz demi
9 ay boyunca bulanmayabilir böyle çok tanıdığım var merak etme bünye ile ilgili bir de biraz Nazlı olan kişilerin daha çok bulaniyormus.
Folik asit kullanıyor musunuz arkadaşlar
Evet cnm 0.4 mg ve B12 li olandan
Benimde çok küçük tü canım 5+5 kanama başladı öyle oldu sonrasında dün gebelik testi yaptım 1 saat içinde silik 2. Çizgi çıktı bugün negatif anlamadım kafam karıştı bundan dolayı sana sormak istedim..
Senin beta hcg hala dusmemıştir ondan pozitif gormussundur. Kürtaj sonrası değerin sıfıra inmesi zaman alıyor.
Annisler naber? Benim hala belirtim yok sanırım buraya son yazislarim sizleri cok sevdim bugün icimden surekli aglamak geldi goguslerimi elleyip olmadığını düşündüm ama geç olsun güç olmasın dedim arada size bakarım yine olmaz mı hangi ay olirsa olsun gelir yazarim bazi arkadaslara çok isindim çünkü tabi kirmizi kartıda görürsem mutlaka yazarım ama bu sefer cok aglayacagim sanırım çünkü düşündükçe aglayasim geliyor birdahada hamis olmadan onceden gidip bir topige yazmam buda bana ders olsun gitmesi zor olacak belli en can alıcı noktada ne biliyor musunuz tüm gercekliklere ve kötü düşüncelere rağmen umud dimdik ayakta direniyor ve zaten benide ayakta bu tutuyor bir iki gun daha belkide diyebilmek için test bile bakmiyorum
Canim benim hayırlısı olacak inşallah umarım adet olmazsın ben de sende adet olmak istemeyen tüm arkadaşlar adet olmazlar da bebişlerimıze kavuşuruz.
Ben de 1 Eylül de başladım kullanmaya.2 ay oldu...Benim ki FOLIC trio...Eczaneden aldım.Oglumda da onu kullanmıştım ... Çok iyi dediginiz folik asit var mı?
Evet cnm doğru tercih yapmışsın. Bazıları folbiol kullanıyor ama o sakıncalı çünkü 5 mg folik asit iceriyor. Ben B12 plus içiyorum 36 tl fiyati. Folik+b12+biotin

9 ay boyunca bulanmayabilir böyle çok tanıdığım var merak etme bünye ile ilgili bir de biraz Nazlı olan kişilerin daha çok bulaniyormus.

Senin beta hcg hala dusmemıştir ondan pozitif gormussundur. Kürtaj sonrası değerin sıfıra inmesi zaman alıyor.

Canim benim hayırlısı olacak inşallah umarım adet olmazsın ben de sende adet olmak istemeyen tüm arkadaşlar adet olmazlar da bebişlerimıze kavuşuruz.

Evet cnm doğru tercih yapmışsın. Bazıları folbiol kullanıyor ama o sakıncalı çünkü 5 mg folik asit iceriyor. Ben B12 plus içiyorum 36 tl fiyati. Folik+b12+biotin
sağol canım. folbiol niye sakıncalı anlamadım?

gi

gittiğim perinatolog folibol yazdı
sakıncalı olsa yazmazdi diye düşünüyorum

arch2401, post: 43266037, member: 150927"]Cnm silik ikinci çizgi herzaman pozitiftir. Hayırlı olsun :nazar:

Evet cnm doğru tercih yapmışsın. Bazıları folbiol kullanıyor ama o sakıncalı çünkü 5 mg folik asit iceriyor. Ben B12 plus içiyorum 36 tl fiyati. Folik+b12+biotin[/QUOTE]
arch2401 arch2401 Insallah canim ya keşke negatif görmemek icin test bile bakmiyorum normalde catlatma ignesinden 14 15 gün sonra test bakalım demişti bugün yani ama ben adet olursam diye gitmedim bekleyeceğim

anladım canım Allah senden razı olsun. idrar testi koyulaşmadı diye kendimi bitirirdim ben :) sağolasın canım ya. eşimle bi konuşayım da ilk müsait zamanda kan testi yaptıralım olmadı. sağol tekrardan. beni öyle büyük bi dertten kurtardın anlatamam
O yuzden sakin idrarda koyulasmamis diye kendini uzme tamam mi :) ne demek burda birbirimize tecrubelerimizle yardimci oluyoruz :)

sağol canım. folbiol niye sakıncalı anlamadım?
5 mg çok yüksek doz ve ileride bebekte otizm görülme olasılığını arttırıyor. Bizim 400 Micro gram yani 0.4 mg olandan almamız lazım. Artı folik asit Tekbaşina bir ise yaramadığını için b12 ile beraber kullanılması lazım o da ikisi bir arada yada 3 ü bir arada haplarının almamız lazım teacher arkadaşımızın kullandığı gibi vitaminli olanlar gebelik için uygun asagida benim doktorum un konuyla ilgili videosu var bir izle istersen

X