2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Zaten erkeklere kızıyoz ediyoz ama ınanki onların anlayışı olmazsa zor atlatiriz böyle donemleri:) rabbim eslerimize sabır versin :)

hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin bi hamilelik takvimi görelim nasıl öğrendin

Yapamadım ki bi türlü hamilelik takvimi... Dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu sabah idrar tesiti yaptım pozitif çıktı sonra da kan tahlili sonuç 253 bhcg :)) seninle heralde bat aynı gündü

Canim insallah olacaktir merak etme.Kafana takma stres yapma diyemicem cunku anliyorum istesekte yapamiyoruz.Gonulden dua et Rabbim zamanini bekliyodur

Buarada bayanlar hergün Meryem süresini okuyun veya sizin için sizi niyet ederek anneniz veya bi yakınını z okusun .ben de kk da öğrendim bebek isteyenlere tavsiye etmişlerdi.
Canim ben 10 aydir istiyorum.Bu ay meryem suresine basladim cok icten ve inanarak okumak gerekiyomus.3hafta olmustu okuyali hamile oldugumu ogrendim carsamba gunu.Lutfen firsatiniz varsa okuyun kizlar cunku faydasi cok

Kızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))
Mrb canim kac haftaliksin kan tahlili yaptirdin mi?Ben 4+3 gunlugum bugun :)

Canim insallah olacaktir merak etme.Kafana takma stres yapma diyemicem cunku anliyorum istesekte yapamiyoruz.Gonulden dua et Rabbim zamanini bekliyodur
Inanki o kafaya takma olayını o kadar yaptimki artık tükettim onu.. çok dua ediyorum ama kendimi kaptirmiyorum artık.. bakalım hayırlısı :)

Yapamadım ki bi türlü hamilelik takvimi... Dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu sabah idrar tesiti yaptım pozitif çıktı sonra da kan tahlili sonuç 253 bhcg :)) seninle heralde bat aynı gündü
Benim de dün olmam gerekiyordu tahminen senin takvimin benimki yle aynii

Slmmm temmuz annelerı bende geldim aranıza tahminı dogum 4 temmuz 3 cu bebegim ınsallah nasip olursa adetıme 3 gun var ama hamile olduma baya eminim 2haftadir sitdetti mide bulantisi bel karin agrisi kokuya hassasiyet yanliz bu gebeligimde uyku sorunum yok fazla normal de gozumu acamaz dim insallah bu 9 ay gibi bir zamanda faydali konular paylasiriz hepinizi opuyorum

hoşgeldin canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine :)

su8692 Hayırlı olsun canim ne güzel hamisler çoğalıyor belirtin var mi peki varmiydi benim bat a da son 3 gün ama hiç belirtim yok E="su8692, post: 43215256, member: 669166"]Yapamadım ki bi türlü hamilelik takvimi... Dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu sabah idrar tesiti yaptım pozitif çıktı sonra da kan tahlili sonuç 253 bhcg :)) seninle heralde bat aynı gündü[/QUOTE]
Hayir

Mrb canim kac haftaliksin kan tahlili yaptirdin mi?Ben 4+3 gunlugum bugun :)

Canım dün yaptık kan tahlili 253 çıktı :) hesaplarıma göre 5. Haftaya girmiş olmamız lazım bakalım doktorumuz ne dicek :)) sen çok beklemiş miydin canım

Aminn inşallah bu ay güzel haberler alıcaz gerçekten inanmak ve allahtan ısrarla istemek lazım allah senin de bu çabalarını boşa çıkarmıcaktır canım merak etme :)
İnşallah canım, Rabbim görsün duysun inşallah, ilk kez yapınca epey canımı acıttım sanırım Hala ağrıyor bacağım, inşallah ters bir şey yoktur Bu ay bu topik uğurlu gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…