- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Zaten erkeklere kızıyoz ediyoz ama ınanki onların anlayışı olmazsa zor atlatiriz böyle donemleri:) rabbim eslerimize sabır versin :)gece horul horul uyuyan ben wc için bi kere uyanmaya basladim .zaten test yaptırmadan önce de uyanmistim ondan şüphelenip test yaptırdım. bi de bugünkü halim hamileliktense çekilecek gibi değilim Allah eşime kolaylık versin ben kendimden bıktım ne dengesizlik
hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin bi hamilelik takvimi görelimnasıl öğrendin
Canim insallah olacaktir merak etme.Kafana takma stres yapma diyemicem cunku anliyorum istesekte yapamiyoruz.Gonulden dua et Rabbim zamanini bekliyodurdoktor tamamen sebepsiz diyor.. 3 klomen atlattım bu ay da hsg çektirdim.. arkuat uterus varmış ama doktor bu gebeliğe mani değil dedi bakalım bekliyoruz.. inşallah gelir bebeğim gelmezse önümüzdeki ay aşılamaya başlanacak.. ama garip sekilde olumluyum bu ay :) hiç olmadığım kadar..
Canim ben 10 aydir istiyorum.Bu ay meryem suresine basladim cok icten ve inanarak okumak gerekiyomus.3hafta olmustu okuyali hamile oldugumu ogrendim carsamba gunu.Lutfen firsatiniz varsa okuyun kizlar cunku faydasi cokBuarada bayanlar hergün Meryem süresini okuyun veya sizin için sizi niyet ederek anneniz veya bi yakınını z okusun .ben de kk da öğrendim bebek isteyenlere tavsiye etmişlerdi.
Mrb canim kac haftaliksin kan tahlili yaptirdin mi?Ben 4+3 gunlugum bugun :)Kızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))
Inanki o kafaya takma olayını o kadar yaptimki artık tükettim onu.. çok dua ediyorum ama kendimi kaptirmiyorum artık.. bakalım hayırlısı :)Canim insallah olacaktir merak etme.Kafana takma stres yapma diyemicem cunku anliyorum istesekte yapamiyoruz.Gonulden dua et Rabbim zamanini bekliyodur
E="arch2401, post: 43207277, member: 150927"]Aman Allahım maraton koşusu gibi resmen... ben okurken yoruldum vallainşallah fırsat buldukça yaptıgınız çalışmalar tutmuştur canım
Benim de dün olmam gerekiyordu tahminen senin takvimin benimki yle ayniiYapamadım ki bi türlü hamilelik takvimi... Dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu sabah idrar tesiti yaptım pozitif çıktı sonra da kan tahlili sonuç 253 bhcg :)) seninle heralde bat aynı gündü
Hayırlı olsun canımKızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))
hoşgeldin canım hayırlı olsunSlmmm temmuz annelerı bende geldim aranıza tahminı dogum 4 temmuz 3 cu bebegim ınsallah nasip olursa adetıme 3 gun var ama hamile olduma baya eminim 2haftadir sitdetti mide bulantisi bel karin agrisi kokuya hassasiyet yanliz bu gebeligimde uyku sorunum yok fazla normal de gozumu acamaz dim insallah bu 9 ay gibi bir zamanda faydali konular paylasiriz hepinizi opuyorum
Tesekkur ederim canimm tam okuyamadim yavas yavas taniycam hepinizi kocaman bi aile oluruz insallahhoşgeldin canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine :)Slmmm temmuz annelerı bende geldim aranıza tahminı dogum 4 temmuz 3 cu bebegim ınsallah nasip olursa adetıme 3 gun var ama hamile olduma baya eminim 2haftadir sitdetti mide bulantisi bel karin agrisi kokuya hassasiyet yanliz bu gebeligimde uyku sorunum yok fazla normal de gozumu acamaz dim insallah bu 9 ay gibi bir zamanda faydali konular paylasiriz hepinizi opuyorum
tesekkur ederim canim guzel dileklerin icinHayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine :)
inşallah canımTesekkur ederim canimm tam okuyamadim yavas yavas taniycam hepinizi kocaman bi aile oluruz insallah
Günaydın canım inşallah :)gunaydinlar herkeseee
güzel bir gün bizi bekliyoooorrrr
Mrb canim kac haftaliksin kan tahlili yaptirdin mi?Ben 4+3 gunlugum bugun :)
İnşallah canım, Rabbim görsün duysun inşallah, ilk kez yapınca epey canımı acıttım sanırımAminn inşallah bu ay güzel haberler alıcaz gerçekten inanmak ve allahtan ısrarla istemek lazım allah senin de bu çabalarını boşa çıkarmıcaktır canım merak etme :)