2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
[QUOTEhergün emSultan, post: 43209211, member: 11247"]Günaydın ,
Tedavi kapsamında kendime iğne yapıyorum düşündümde iğneden deli gibi korkan ben bacağımdan iğne yaptım kendime ampulü hazırladım ve yaptım. Korka korka video izledim internetten Nasıl yapılıyor diye :KK43: Rabbim nasip etsin inşallah bu çektiklerimiz don bulsun inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin bu ay çok umutluyum inşallah hepimize nasip olur
Bende hergun gobekten igne vuruyorum kendimemosmor simdiden ama onan umrumda degil hersey bebis için:KK200: insallah Rabbim bu ay saglikli bir gebelik nasip ederde bunlar umrumuzda bile olmaz Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah[/QUOTE]
Göbekten iğne bende yapıyorum gerçi şimdi başlamadım daha yumurtlama dönemi sonrasında başlıyor Dr um. Hayırlısı artık bu normal iğne bildiğin ampulü karıştırıp yaptım ama yeniden yapar mısın desen hiç sanmıyorum :KK43:

Hayırlı olsun canım :nazar:darısı bizlerin başina

İnşallah canım, Rabbim görsün duysun inşallah, ilk kez yapınca epey canımı acıttım sanırım :KK43: Hala ağrıyor bacağım, inşallah ters bir şey yoktur :KK43: Bu ay bu topik uğurlu gelir inşallah...

İlk kez yaptığın için biraz zorlanmış olabilirsin tabi ama bütün bu sıkıntıların sonunda çok güzel mutluluklar yaşıcağını düşün sıkma canını :)

Slmmm temmuz annelerı bende geldim aranıza tahminı dogum 4 temmuz 3 cu bebegim ınsallah nasip olursa adetıme 3 gun var ama hamile olduma baya eminim 2haftadir sitdetti mide bulantisi bel karin agrisi kokuya hassasiyet yanliz bu gebeligimde uyku sorunum yok fazla normal de gozumu acamaz dim insallah bu 9 ay gibi bir zamanda faydali konular paylasiriz hepinizi opuyorum

O zamam sen bu konuda tecrübelisin senden tavsiyeler alıcağımız kesin :))

su8692 su8692 Hayırlı olsun canim ne güzel hamisler çoğalıyor belirtin var mi peki varmiydi benim bat a da son 3 gün ama hiç belirtim yok E="su8692, post: 43215256, member: 669166"]Yapamadım ki bi türlü hamilelik takvimi... Dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu sabah idrar tesiti yaptım pozitif çıktı sonra da kan tahlili sonuç 253 bhcg :)) seninle heralde bat aynı gündü
Hayir[/QUOTE]
Evet canım belırtım cok bvar yumurtlama gunune denk geldı 24 saat sonra belırtılerım basladı asırı mide bulantım var bel karın agrım hıc bisey yapmadım daha 28 adet gunum bu hafta ıcı yaparım yumurtlama hesabına gore 2 haftalım adet hesabına gore 5 haftalık olucak canım en yakın zmnda ulturasonla tam ogrenınım

Benim gıbı mide bulantısıyla uyuyup tekrar mide bulantısıyla uyanan var mi bu arada kızla tam gunu ulturasonla hesaplıyolar adet gununu baz alıyolar dr ama adet den hemen sonra hamile olmuyoruz kisiye gore 1 2 gun deyısıyor ben 12 gunde yumurtluyorum 24 36 saat arası olusuyor dıye bılıyorum yanı kan testınden sonra dr la ulurasana yonlendırcektır kesın

Canım dün yaptık kan tahlili 253 çıktı :) hesaplarıma göre 5. Haftaya girmiş olmamız lazım bakalım doktorumuz ne dicek :)) sen çok beklemiş miydin canım
masalhhh cnm hayırlı olsun inşş keseyide götrür kalp atışlarınıda dinlersiniz rabim kucagınıza almayı nasip etsin
darısı bana olur inşşş rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş

"kucukmeleklerim, post: 43221731, member: 454586"]Hayir[/QUOTE]
Evet canım belırtım cok bvar yumurtlama gunune denk geldı 24 saat sonra belırtılerım basladı asırı mide bulantım var bel karın agrım hıc bisey yapmadım daha 28 adet gunum bu hafta ıcı yaparım yumurtlama hesabına gore 2 haftalım adet hesabına gore 5 haftalık olucak canım en yakın zmnda ulturasonla tam ogrenınım[/QUOTE]
Anladim canim insan farkediyor haklısın sanırım bu ay tutturamadim ben belli ki hic belirtim yok dunden beride kasiklarim agriyor zaten adet belirtisi besbelli yinede bu topigi cok sevdim sanitim kirmizi karti yiyene ksdar yazacagim sonra vedalasiriz keske bu topige 9ay yazabilsem iste hep umut dünyası

masalhhh cnm hayırlı olsun inşş keseyide götrür kalp atışlarınıda dinlersiniz rabim kucagınıza almayı nasip etsin
darısı bana olur inşşş rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşşş

Aminn canım çok teşekkür ederim kalp atışını duymadan içim rahat etmicek galiba şimdi de onun stresi var :)) aminn inşallah allah isteyen herkese nasipt etsin :)

Kizlar 9 gun var adet gunume ama hic belirti hissetmiyorum acaba tutmadimi yoksa daha erken mi
Benimde son 3 gün ve belirtim yok sabah esime sordum ve sağlık olsun sıkma canını zamanı vardır dedi Allah varya bu ay cok istedim hala bi yandan olmadı diyorum bi yandan umut ediyorum.Vesvese seytandan umut etmek Allah tan mış bekleyelim canım olmazlar bize var Rabbimizin oldemesine bakar bak kırmızı kartı gorene kadar umudu kesmek yok

Benimde son 3 gün ve belirtim yok sabah esime sordum ve sağlık olsun sıkma canını zamanı vardır dedi Allah varya bu ay cok istedim hala bi yandan olmadı diyorum bi yandan umut ediyorum.Vesvese seytandan umut etmek Allah tan mış bekleyelim canım olmazlar bize var Rabbimizin oldemesine bakar bak kırmızı kartı gorene kadar umudu kesmek yok
Tabki kesmk yok insani yasatan umuttur guzel dusunlim guzel olsun kan testi yaptrdinmi canm senin az kalmis

X