- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- Konu Sahibi matsiyahoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahım maraton koşusu gibi resmen... ben okurken yoruldum valla inşallah fırsat buldukça yaptıgınız çalışmalar tutmuştur canımSalı günü gorumcemin sancisi tuttu bos gecmesin diye esim hastaneye bırakıp beni almaya geldiginde görüştüm sonra duş alıp hastaneye yetistim bu ay tedavi alayim dedim inanir misin gelen giden vs yatılı doğum hic eksik olmadı hep kacak gocek görüştüm esimle ayagini uzat yat falan diyorlar ya nerdeeee bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur. Annem geldi dogum oldu daha biraz önce gorumcemi eve biraktik geldik yarin ankaradan yatili misafirim geliyor sali gün babaannemin memlekette isi varmış beraber gidelim mi dedi oraya gidecegim donuste yine yatili misafirim var haftaya pazar günü bosa çıkıyoruz ama zaten o zamana adet günüm geliyor inşallah olmam
masallahin var bu tempoya yetisebiliyorsan .Salı günü gorumcemin sancisi tuttu bos gecmesin diye esim hastaneye bırakıp beni almaya geldiginde görüştüm sonra duş alıp hastaneye yetistim bu ay tedavi alayim dedim inanir misin gelen giden vs yatılı doğum hic eksik olmadı hep kacak gocek görüştüm esimle ayagini uzat yat falan diyorlar ya nerdeeee bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur. Annem geldi dogum oldu daha biraz önce gorumcemi eve biraktik geldik yarin ankaradan yatili misafirim geliyor sali gün babaannemin memlekette isi varmış beraber gidelim mi dedi oraya gidecegim donuste yine yatili misafirim var haftaya pazar günü bosa çıkıyoruz ama zaten o zamana adet günüm geliyor inşallah olmam
Günaydın ,
Tedavi kapsamında kendime iğne yapıyorum düşündümde iğneden deli gibi korkan ben bacağımdan iğne yaptım kendime ampulü hazırladım ve yaptım. Korka korka video izledim internetten Nasıl yapılıyor diye Rabbim nasip etsin inşallah bu çektiklerimiz don bulsun inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin bu ay çok umutluyum inşallah hepimize nasip olur
Haklisin canım ama Hayır diyebilen biriyim normalde ne var ki eeteleyebilecegim bir durum sozkonusu olmadı dogum cok once olacakti bebek nerdeyse 42 hafta dogdu yani normalde tedavime denk gelmeyecekti o yuzden ben kalirim basinda demistim ve söz verdiysem caymam katiyen.Ee annem aradi köye gecmeden kışlık hazırlamış bi dunya onlari getirdi birakacagim diye ki annem iyiki gelmis cok yardimcida oldu.Ankara dan gelecek misafirim desen candostum aylardır firsat kolluyorduk hatta ben gidecektim normalde geri kaldı geleyimmi musait misin diyede sordu baskada izni yok izin kullandilar esiyle gelme diyemezdim.Anlayacagin hersey ust uste geldi.Biliyor musun eger gebe kalirsam bu ay uzun süre kendimi çekeceğim zaten cevremdeki herkesede bunu isledim kimsede gelmez.Diyorum ki bu son yorgunluklar bebisim bi gelsin hergunumuz sessiz sakin onu bekleyerek gececek insallah teyzesi sende dahil cok güzel fikir alisverisi ve sevecen arkadaslar var gercekten bu topikte dogurmak istiyorum yaa :)).[/QUOTE]virtue, post: 43208541, member: 436531"]masallahin var bu tempoya yetisebiliyorsan .
yanlış anlama beni iyi niyetimle söylüyorum bazen Hayır demek de gerekiyor .kendi önceliklerini unutma.
bebisin gelecegi varsa zaten bi kerede de oluyor .Allah hayırlısıni bilir
kendimce yorum yaptım ama detaylari da bilmek gerekiyormuş :)inşallah bu ayda buluşur yolumuza devam ederiz[/QUOTE]virtue .!.:Haklisin canım ama Hayır diyebilen biriyim normalde ne var ki eeteleyebilecegim bir durum sozkonusu olmadı dogum cok once olacakti bebek nerdeyse 42 hafta dogdu yani normalde tedavime denk gelmeyecekti o yuzden ben kalirim basinda demistim ve söz verdiysem caymam katiyen.Ee annem aradi köye gecmeden kışlık hazırlamış bi dunya onlari getirdi birakacagim diye ki annem iyiki gelmis cok yardimcida oldu.Ankara dan gelecek misafirim desen candostum aylardır firsat kolluyorduk hatta ben gidecektim normalde geri kaldı geleyimmi musait misin diyede sordu baskada izni yok izin kullandilar esiyle gelme diyemezdim.Anlayacagin hersey ust uste geldi.Biliyor musun eger gebe kalirsam bu ay uzun süre kendimi çekeceğim zaten cevremdeki herkesede bunu isledim kimsede gelmez.Diyorum ki bu son yorgunluklar bebisim bi gelsin hergunumuz sessiz sakin onu bekleyerek gececek insallah teyzesi sende dahil cok güzel fikir alisverisi ve sevecen arkadaslar var gercekten bu topikte dogurmak istiyorum yaa :)).
Depresyon değildir canım hamilelikte bu tarz duygu değişimleri normalmis :) neticede hormonlar tavan yapmış durumda :)hiçbir sebep yok ama ruh durumum çökmüş durumda. bağırıp çağırmak ağlamak istiyorum.depresyon mu kapimi çalıyor ne. buraya yazıp azıcık rahatlıyim dedim.
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun :)Kızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))
gece horul horul uyuyan ben wc için bi kere uyanmaya basladim .zaten test yaptırmadan önce de uyanmistim ondan şüphelenip test yaptırdım. bi de bugünkü halim hamileliktense çekilecek gibi değilim Allah eşime kolaylık versin ben kendimden bıktım ne dengesizlikTopigimizin anneleri belirtileriniz başladı mı :) ne belirtileriniz var
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kavustursun :)
hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin bi hamilelik takvimi görelim nasıl öğrendinKızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))