2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
E="arch2401, post: 43204341, member: 150927"] miami007
Aferin sana[/QUOTE]
arch2401 Bütün engellere ragmen bu ay sadece 3 günü bos gevirdim simdilik bakalım hayırlısı ama o vakitleri zor buldum hersey bebis icin

Aman Allahım maraton koşusu gibi resmen... ben okurken yoruldum valla inşallah fırsat buldukça yaptıgınız çalışmalar tutmuştur canım

E="arch2401, post: 43207277, member: 150927"]Aman Allahım maraton koşusu gibi resmen... ben okurken yoruldum valla inşallah fırsat buldukça yaptıgınız çalışmalar tutmuştur canım[/QUOTE]
Bahh keşkeeee simfi adetim gelse en cokta bu topikte olamadım diye üzülürüm o kadar isindim ki icimde kaliyor diye yazdim oylesine sizlerle tanisinca hikayeleri okuyunca en cokta bu topikte dogurmayi isterim diye düşündüm

masallahin var bu tempoya yetisebiliyorsan .
yanlış anlama beni iyi niyetimle söylüyorum bazen Hayır demek de gerekiyor .kendi önceliklerini unutma.
bebisin gelecegi varsa zaten bi kerede de oluyor .Allah hayırlısıni bilir

Günaydın ,
Tedavi kapsamında kendime iğne yapıyorum düşündümde iğneden deli gibi korkan ben bacağımdan iğne yaptım kendime ampulü hazırladım ve yaptım. Korka korka video izledim internetten Nasıl yapılıyor diye Rabbim nasip etsin inşallah bu çektiklerimiz don bulsun inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin bu ay çok umutluyum inşallah hepimize nasip olur

virtue, post: 43208541, member: 436531"]masallahin var bu tempoya yetisebiliyorsan .
yanlış anlama beni iyi niyetimle söylüyorum bazen Hayır demek de gerekiyor .kendi önceliklerini unutma.
bebisin gelecegi varsa zaten bi kerede de oluyor .Allah hayırlısıni bilir[/QUOTE]
Haklisin canım ama Hayır diyebilen biriyim normalde ne var ki eeteleyebilecegim bir durum sozkonusu olmadı dogum cok once olacakti bebek nerdeyse 42 hafta dogdu yani normalde tedavime denk gelmeyecekti o yuzden ben kalirim basinda demistim ve söz verdiysem caymam katiyen.Ee annem aradi köye gecmeden kışlık hazırlamış bi dunya onlari getirdi birakacagim diye ki annem iyiki gelmis cok yardimcida oldu.Ankara dan gelecek misafirim desen candostum aylardır firsat kolluyorduk hatta ben gidecektim normalde geri kaldı geleyimmi musait misin diyede sordu baskada izni yok izin kullandilar esiyle gelme diyemezdim.Anlayacagin hersey ust uste geldi.Biliyor musun eger gebe kalirsam bu ay uzun süre kendimi çekeceğim zaten cevremdeki herkesede bunu isledim kimsede gelmez.Diyorum ki bu son yorgunluklar bebisim bi gelsin hergunumuz sessiz sakin onu bekleyerek gececek insallah teyzesi sende dahil cok güzel fikir alisverisi ve sevecen arkadaslar var gercekten bu topikte dogurmak istiyorum yaa :)).

Aminn inşallah bu ay güzel haberler alıcaz gerçekten inanmak ve allahtan ısrarla istemek lazım allah senin de bu çabalarını boşa çıkarmıcaktır canım merak etme :)

Haklisin canım ama Hayır diyebilen biriyim normalde ne var ki eeteleyebilecegim bir durum sozkonusu olmadı dogum cok once olacakti bebek nerdeyse 42 hafta dogdu yani normalde tedavime denk gelmeyecekti o yuzden ben kalirim basinda demistim ve söz verdiysem caymam katiyen.Ee annem aradi köye gecmeden kışlık hazırlamış bi dunya onlari getirdi birakacagim diye ki annem iyiki gelmis cok yardimcida oldu.Ankara dan gelecek misafirim desen candostum aylardır firsat kolluyorduk hatta ben gidecektim normalde geri kaldı geleyimmi musait misin diyede sordu baskada izni yok izin kullandilar esiyle gelme diyemezdim.Anlayacagin hersey ust uste geldi.Biliyor musun eger gebe kalirsam bu ay uzun süre kendimi çekeceğim zaten cevremdeki herkesede bunu isledim kimsede gelmez.Diyorum ki bu son yorgunluklar bebisim bi gelsin hergunumuz sessiz sakin onu bekleyerek gececek insallah teyzesi sende dahil cok güzel fikir alisverisi ve sevecen arkadaslar var gercekten bu topikte dogurmak istiyorum yaa :)).[/QUOTE]
kendimce yorum yaptım ama detaylari da bilmek gerekiyormuş :)inşallah bu ayda buluşur yolumuza devam ederiz

kendimce yorum yaptım ama detaylari da bilmek gerekiyormuş :)inşallah bu ayda buluşur yolumuza devam ederiz[/QUOTE]
Insallahhh bat a 3 gun var olsa belirtim olmaz miydi bende hic belirti yok malesef gebe kaldigimda goguslerimden anlarim hep normalde dun biraz sizliyor gibiydi ama bugun pek bisey yok gonlum istiyor ama fixiksel olarak yorabilecegim hicbisey olmadi henuz yaa keske olsa da heveslensem heveslenemedim bile

[QUOTEhergün emSultan, post: 43209211, member: 11247"]Günaydın ,
Tedavi kapsamında kendime iğne yapıyorum düşündümde iğneden deli gibi korkan ben bacağımdan iğne yaptım kendime ampulü hazırladım ve yaptım. Korka korka video izledim internetten Nasıl yapılıyor diye Rabbim nasip etsin inşallah bu çektiklerimiz don bulsun inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin bu ay çok umutluyum inşallah hepimize nasip olur[/QUOTE]
Bende hergun gobekten igne vuruyorum kendimemosmor simdiden ama onan umrumda degil hersey bebis için insallah Rabbim bu ay saglikli bir gebelik nasip ederde bunlar umrumuzda bile olmaz Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah

ufff canım çok sıkılıyor zaman geçmiyor başım ağrıyor kisacasi dirdir modundayimmm

hiçbir sebep yok ama ruh durumum çökmüş durumda. bağırıp çağırmak ağlamak istiyorum.depresyon mu kapimi çalıyor ne. buraya yazıp azıcık rahatlıyim dedim.

Buarada bayanlar hergün Meryem süresini okuyun veya sizin için sizi niyet ederek anneniz veya bi yakınını z okusun .ben de kk da öğrendim bebek isteyenlere tavsiye etmişlerdi.

hiçbir sebep yok ama ruh durumum çökmüş durumda. bağırıp çağırmak ağlamak istiyorum.depresyon mu kapimi çalıyor ne. buraya yazıp azıcık rahatlıyim dedim.
Depresyon değildir canım hamilelikte bu tarz duygu değişimleri normalmis :) neticede hormonlar tavan yapmış durumda :)

Topigimizin anneleri belirtileriniz başladı mı :) ne belirtileriniz var
gece horul horul uyuyan ben wc için bi kere uyanmaya basladim .zaten test yaptırmadan önce de uyanmistim ondan şüphelenip test yaptırdım. bi de bugünkü halim hamileliktense çekilecek gibi değilim Allah eşime kolaylık versin ben kendimden bıktım ne dengesizlik

Kızlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim :)) çok mutluyum gerçekten allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tabi hala gerçek gibi gelmiyor ama neysee :)))
hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin bi hamilelik takvimi görelim nasıl öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…