- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Gozn aydin canim hayirli olsun darisi basimiza :)Mrb herkese bende kismet olursa temmuz annesiyim.Doktorumuz 1 temmuz dedi :) 10.ayimda hamile kaldim cok sukur
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavusursun yavruna :) benimde 11 ay bitti bu 12. Ay:) insallah bende alırım bu güzel haberi :)Mrb herkese bende kismet olursa temmuz annesiyim.Doktorumuz 1 temmuz dedi :) 10.ayimda hamile kaldim cok sukur
Umutsuzluk yok canımınsallah herkesten güzel haberler duyariz en kisa zamanda. ben kendi adıma kalp atışını duymadan kendimi hamile moduna sokmak istemiyorum. gerçi kalp attıktan sonra da Allah bilir ya. düşük olunca ister istemez etkileniyor insan hele de mol gebelik olunca. Allahım hayirlisini nasip et
Ayy inşallah evet umutlu olmak lazım ama kendini kaptırmadan :) ben kendimi iki ay önce çok feci kaptirmistim sonu çok kötü oldu aglaya aglaya helak olmuştum .. Eşim zor sakinlestirmisti beniEvet totem yapıyorum kızlar bu sayfaya yazan herkes bu ay hamiş kalacak :) rabbimin izniyle O bebişler bu göbişlere gelecek o kadar
elbette canım hayırlısı ne ise o olur tevekkül sart :)Ayy inşallah evet umutlu olmak lazım ama kendini kaptırmadan :) ben kendimi iki ay önce çok feci kaptirmistim sonu çok kötü oldu aglaya aglaya helak olmuştum .. Eşim zor sakinlestirmisti beni
böyle yıpratma kendini canım .. böyle umutsuzlukla ve uzmekle olanda tutmaz bak.. moralini yuksek tut ve dua et..Bu topige o kadar isindim ki düşük yasayan arkadaslar var ikinci bebegi ivin ugrasanlar var empati yapabiliyoruz birbirimize ayni hisleri duyuyoruz diğer arkafaslarda sanki omceden taniyormusum gibi gercekten temmuz annelerine cok yazmak istiyorum yaa daha oncekilerde hic yazmamistim yazsamda boyle hissetmemistim keske calismalari dizenli yapabilseydik ihtimalim düştü malesef sabah cok sinirli uyandim esime kızdımzaten
inşallah canım :)Herkese günaydınnn benimde beklenen adetim bugün çok istiyorum bu ay olmasını çok dua ettim bi yandan çok umutluyum bi yandan da olmıcakmış gibi eğer bugün adet olmazsam yarın test yapıcam inşallah artık pozitifi görürüm bu topikteki herkes görür ve 9 ayımızı birlikte geçiririz
İnşallah o yönde kendimi motive ediyorum ilk doktor randevumu aldım 7 Kasım geç değildir herhaldeUmutsuzluk yok canımolumsuz şeyleri at kafandan inşallah bu sefer çok güzel olacak. kese görünecek sonra kalp atışı sonra ikili test sonra cinsiyet derken bir bakmışsın 4 aylık hamissin :)
adet gününden 3 4 gün önce kan testinde çıkar tahminimceBiz erken dawrandik biraz :) Bat gecmeden kanda cikiyo diyolar ama ne zaman yaptrmaliyiz ki
İnşallah ama benim moralim cok bozuk çünkü gorumcem dogum yapti onun basinda kaldim simdide bizde bakmaya devam ediyorum ve en son calisma salı yapabildik 3 gündür boş geciyor ustelik karindan igneler vuruyorum bosu bosuna gitti tedavi falan önceki calismalardan tutmustur inşallah yaaaİnşallah arch2401, post: 43193449, member: 150927"]Evet totem yapıyorum kızlar bu sayfaya yazan herkes bu ay hamiş kalacak :) rabbimin izniyle O bebişler bu göbişlere gelecek o kadar
Canim o kadar güzel bir konuya deginmissinki ben bundan önce geçen ay haziran anneleri topuk ine göz atıyordum.Bu topige o kadar isindim ki düşük yasayan arkadaslar var ikinci bebegi ivin ugrasanlar var empati yapabiliyoruz birbirimize ayni hisleri duyuyoruz diğer arkafaslarda sanki omceden taniyormusum gibi gercekten temmuz annelerine cok yazmak istiyorum yaa daha oncekilerde hic yazmamistim yazsamda boyle hissetmemistim keske calismalari dizenli yapabilseydik ihtimalim düştü malesef sabah cok sinirli uyandim esime kızdımzaten