2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkese günaydınnn benimde beklenen adetim bugün çok istiyorum bu ay olmasını çok dua ettim bi yandan çok umutluyum bi yandan da olmıcakmış gibi eğer bugün adet olmazsam yarın test yapıcam inşallah artık pozitifi görürüm bu topikteki herkes görür ve 9 ayımızı birlikte geçiririz
Inşallah canım

Ikinci bebisi bekleyen arkadaslar yardimci oluun bizee ne zman ogrendniz nasl belrternz vardi benim bat a 1o gun falan var psikljik blirtler yasiyrum gliba :)
Canim bat a 5 gün kala kandan öğrenebilirsin ama en sağlıklı olanı bat i beklemen bir de 3 gün sonra çamaşır suyu testi yap ordan çıkıyor. Ben kaybettiğim bebişimi ilk çamaşır suyu testiyle öğrenmiştim. Bazıları çıkmıyor dese de tutan çok.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavusursun yavruna :) benimde 11 ay bitti bu 12. Ay:) insallah bende alırım bu güzel haberi :)
Insallah canim.Beklemenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.Gonulden dua ediyorum sizlere guzel haberleri alin insallah.Doktora gittiniz mi peki bilinen bi probleminiz varmi

Insallah canim.Beklemenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.Gonulden dua ediyorum sizlere guzel haberleri alin insallah.Doktora gittiniz mi peki bilinen bi probleminiz varmi
doktor tamamen sebepsiz diyor.. 3 klomen atlattım bu ay da hsg çektirdim.. arkuat uterus varmış ama doktor bu gebeliğe mani değil dedi bakalım bekliyoruz.. inşallah gelir bebeğim gelmezse önümüzdeki ay aşılamaya başlanacak.. ama garip sekilde olumluyum bu ay :) hiç olmadığım kadar..

Canim o kadar güzel bir konuya deginmissinki ben bundan önce geçen ay haziran anneleri topuk ine göz atıyordum.
Ama düşük durumundan pek ayrıntılı bahsetmemistim sadece bir kaybım var bu ay çalışmalara başladık şeklinde yazmıştım
Geçenkı bir denemeyle olduğu için hemen tutabilir diye düşünmüştüm ama tutmadı oraya yazarken de bu kadar topicte içim ısınmamisti. Yani genel bir soğukluk vardı içimde neyse oraya bazı arkadaşlar yaşadıkları olumsuzlukları yazdığında tepki aldılar mesela kimyasal gebelik kalp durması fln gibi ve hatta bir bayan arkadaş 9 aylık ölü doğum yapmış sıkıntısını belirtmiş o kadar büyük bir tepki aldı ki şaşırdim kaldım. Yok biz buraya mutlu olmak için giriyoruz yok sizin yazdıklarınız benim moralimi bozuyor şeklinde hatta iki üye birbirine girdi nerdeyse... ben bir yorumda bulunmadım. Ama evlat acısını bilmeyen insanlar çok Gaddar yorumlarda bulunabiliyor. Empati kurmadan yaşıyorlar. Ama bu topikte ki arkadaşlar çok tatlı benim 2015 ağustos topigindeki kızlar da çok tatliydi. Yani o zamanda içim ısınmiştı o topicte hamile kaldım. Bu da umarım böyle olur. Burada bizler acı tatlı herseyimizi paylaşmak soru sormak için varız diye düşünüyorum.
o nasıl bi tepki yaa resmen bencillik yapmışlar.. bazı insanlar çok gaddar olabiliyolar :KK43:

[QUOTE="MrvEfe, post: 43180723, member: 2günümü bekliyoru]Hanımlar merhaba,
Ben bu ay tedaviye başladım klomen + çatlatma iğnesi olucam.. Nedense içimden bir ses bu ay olacak temmuz annesi olacaksın diyor.. Belki de bu ay tedaviye başladığımdandır..
Ama çok heyecanlıyım.. İnşallah yavrularımız bizi bekletmezler..
Merhaba bende bu ay ayni tedaviden aldim günümü bekliyorum şimdi sende ikinci cocuk için ugrasiyorsun sanırım benim gibi insallah bu topikte 9 ay geciriroz beraber hosgeldin[/QUOTE]

Merhabaa.. Evet 2. çocuk için uğraşıyorum bende klomenim bitti bugün 10. günüm dr. gittim bir tane yumurtan var dedi o da küçük dedi.. 11 miş şuanda :KK43: Çarşamba 14. günümde tekrar çağırdı hayırlısı artık ..
Sen ne aşamadasın şuanda ?

Canim bat a 5 gün kala kandan öğrenebilirsin ama en sağlıklı olanı bat i beklemen bir de 3 gün sonra çamaşır suyu testi yap ordan çıkıyor. Ben kaybettiğim bebişimi ilk çamaşır suyu testiyle öğrenmiştim. Bazıları çıkmıyor dese de tutan çok.
Tam anlamiyla nasl yapiliyo bilmiyorum suanda yapsam cikarmi ki of mraktan npcagmi sasrdim

Vallahi ben de şok oldum. Efendim bu tür dertleri o düşükle ilgili topiklerde yazacaklarmış mış mış ta mış miş...
rabbim vicdan versin.. sanki bu tarz seyler insanın elinde olan birşey mi rabbimin vergisi.. veren de o alan da o kulla ne oluyorsa böyle gaddarlık yapıyolar.. rabbimin merhameti sonsuz ama kullarında merhamet kalmamış :KK43:

MrvEfest: 43200934 .!.:
Merhaba bende bu ay ayni tedaviden aldim günümü bekliyorum şimdi sende ikinci cocuk için ugrasiyorsun sanırım benim gibi insallah bu topikte 9 ay geciriroz beraber hosgeldin

Merhabaa.. Evet 2. çocuk için uğraşıyorum bende klomenim bitti bugün 10. günüm dr. gittim bir tane yumurtan var dedi o da küçük dedi.. 11 miş şuanda :KK43: Çarşamba 14. günümde tekrar çağırdı hayırlısı artık ..
Sen ne aşamadasın şuanda ?[/QUOTE]
Canim benimde 10.gun gittigimde 3 yumurtam vardi solda biri 10 mm idi dr muhtemelen soldan buyur dedi sagda bisey yoktu kucuk degilmi diye sormustum cok hizli buyumesini istemeyiz xaten demisti oda iyi degilmis 12.Gun gittigimde bu sefer onlar kaybolmus sagda 15 mm yumurtam vardi 19 mm yeterli bixim icin 2 gün sonra catlatma ignesi vurul dedi vurulduktan 2 gün sonra gittigimdede yumurtanin catladigini söyledi ve tedavi başarılı oldu bekleyecegiz artik dedi catlatma ignesinden 15 gün kanda bakalim eger adetin gelmezse dedi. Yani uzulecek birsey yok gayet iyi gidiyorsun insallah bu ay hamis oluruz bende olumsuzdum sabahtam doktorum kızdı. Rabbim inşallah nasip etsin :anneadayı:.Tedavimizi olduk elimizden geleni yaptık tevekkul zamani bunlar bahane Rabbimizden istiyoruz inşallah

arc post: 43199794 .!.:
İnşallah ama benim moralim cok bozuk çünkü gorumcem dogum yapti onun basinda kaldim simdide bizde bakmaya devam ediyorum ve en son calisma salı yapabildik 3 gündür boş geciyor ustelik karindan igneler vuruyorum bosu bosuna gitti tedavi falan önceki calismalardan tutmustur inşallah yaaa:KK43:

Canim spermler 72 saat hatta daha uzun bile yaşıyor ama bu akşamı boş geçmeyin moralini bozma inşallah olacak[/QUOTE]
Valla gupe gündüz cektim odaya atladım üstüne bugün:KK48: herşey bebis için:KK200:

Salı günü gorumcemin sancisi tuttu bos gecmesin diye esim hastaneye bırakıp beni almaya geldiginde görüştüm sonra duş alıp hastaneye yetistim bu ay tedavi alayim dedim inanir misin gelen giden vs yatılı doğum hic eksik olmadı hep kacak gocek görüştüm esimle ayagini uzat yat falan diyorlar ya nerdeeee bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur. Annem geldi dogum oldu daha biraz önce gorumcemi eve biraktik geldik yarin ankaradan yatili misafirim geliyor sali gün babaannemin memlekette isi varmış beraber gidelim mi dedi oraya gidecegim donuste yine yatili misafirim var haftaya pazar günü bosa çıkıyoruz ama zaten o zamana adet günüm geliyor inşallah olmam

X