- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 40
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.461
cnm benim gecen hafta 850yidi bir hafta sonra yani dün tekrar kan tahlili istemedi karından baktı göremeyince alttan bakmamız gerek dedi o şekilde kese göründü ilk korrktum progestan yazdı kanama riskine karşı.birde 2 hatfa ilişki yasak dedikeseyimi gördün canım ama daha önce hiç bakmadı deme alttan gerek duymadı yani hcg kaçtı canım dün gördüğünde
canım hersey iyi olsunda 5 ay olmasın:) ya doktor hersey yolunda diyo ama bu iki şey kafamı karıştırıyoCanim ihmal etme belki ufak bir kanama alanı falan görmüş ise o yüzden söylemiştir. 2 hafta ara ver
Her şey yolunda dediyse yolundadir.stres bebeği çok etkiliyor o yüzden çok düşünme.cnm benim gecen hafta 850yidi bir hafta sonra yani dün tekrar kan tahlili istemedi karından baktı göremeyince alttan bakmamız gerek dedi o şekilde kese göründü ilk korrktum progestan yazdı kanama riskine karşı.birde 2 hatfa ilişki yasak dedi
canım hersey iyi olsunda 5 ay olmasın:) ya doktor hersey yolunda diyo ama bu iki şey kafamı karıştırıyo
Evet aynı zamandaydık.benim felaket baş ağrım varCanim biz senle ayniydik galiba.dikkat ediyorum hemen hemen belirtiler de bir gidiyo gibi.benimde 2 3 gundur basim agiriyo normal galiba
Sen ne zman gtcen nasipse canim ben pazartesi gidicem inşallah keseyi goruruz
Türkan soraya benzetirler gözlerim iri çok uzunda kirpiklerim var herkes çok begeniyo ama uyuz oluyorum gözüme kaçınca :)[/QUOTE
]tuyoyu senden aldık masallahbize de düşen hemen ayva alıp yemek
teşekkür ederim canım :) kısmetse cuma da doktor kontrolümüz var belki keseyi görücek :)Gozun aydin canım
Canim o testlerin hepsini devlet yapmiyomus.yaptiklarini yaptirdim 2 3 tanesi kaldi.saglik ocagina sordum onlarda yapmiyomus ozelde yaptirmak gerek dedi.kalan testlerimi de yarin sabah ozelde yaptiricamİns heyecan çok var ins gorruz .birde bu rutin tahlilleri aranızda sağlık ocağında yaptrn varmı kansızlık vitaminsizlik falan bunlara bkcz dedi Dr ama sağlık ocağı ücretsiz hastanede paralı olduğu için nerlerede yaptrrsnz.
Canim gebeligin basinda rutin istenen tahliller var baya bi.sen kontrolune git mutlaka muhtemelen kalp atislarini duyarsin.hemde yaptiracagin tahlilleri verir doktor sana.negatif psikolojiden cik mutlakacanım benim ya çok teşekkür ederim inş bi an evvel geçer
hala kendimi gebe gibi hissetmiyorum heyecan yok ruh yok belki kalp atışını duyduktan snr düzelirim ne tür tahlil istedi dr bende gidip yaptırsam mı..? folikasite yeni başladım ben 1 haftadır falan içiyorum
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Canim cok cok belirtiler yasamadim.klasik adet belirtilerim vardi.sadece gunune 2 gun kala aksam karnimda cok degisik bir agri olmustu.nasil anlatsam bilemedim simdi.simdiyr kadar hic olmamisti ve bu ne boyle dedim.sonra acaba mi falan dedim ve ertesi aksam test yapmistim :) cok zor bu isler ama biliyorum beynin sana tum belirtileri yasatiyo resmentest var evde ama yapmaya korkuyorum :) cuma yaparim egerki cikmazsa kadin doktoruna gidicem zaten. insallah cizgiyi görürm bu ay ne zormus beklemek. belirtilerin varmiydi? testden önce?
Kalp atisini duyana kadar yasak diyorlar genelde.bana da oyle dedi doktorum :)kızlar size bişey sorucam utanarak biz 5. haftadayız doktor 2 hafta ilişki yasak dedi bu normal mi
estf. canım benim tabikide sorucaz burası birbirimize hem destek hem de bilgi paylaşımında bulunduğumuz yer :)bizim sat 1 gün farkla ;değerlerimiz de yakın..benim adet gecikmesinden 3 gün sonraki değerim;129.55 pazartesi günkü 2. değerim;277.99 bakalım bugün kaç çıkıcak sen adet gecikmesinden kaç gün sonra ilk tahlili yaptırmıştın ve kaçtı ilk değer ?..çok sordum ama özür dilerim
bebeği görmeden eklemek istemiyorum bi bebişimide göreyim ondan sonra :)aaaa gözün aydın canımmmm çok iyi. artık takvim eklersin :)
aminn canım cuma günü gidicez bakalım :)Canim gozun aydinnn darisi keseyee
canım gözün aydın :) çok sevindim rabbim daim etsin inşallah :)655.33 cookk sukurrrrr
ayy koptum akşam akşam yabebek kıllı olmaz mı ayva yenirse?? bide işkembe kelle paça vs de kıl tüy yaparmış kv yemiş de ordan biliyorumzaten sakatat yasak hamileyken.
@Pisipisi05 kıllı mısın diye sorucam ayıp olucaknasıl sorulur ki bu
aminn cnm inşallahh...benim de bat 2 yada 3 kasımdı..bat günü negatifti. gün sonra tamamaen çizgim belirgindi.hayırlısı inşallah hepimiz için.ama dr konusunda kararsızım dç idtiyordum ama hem hastaneye hem de dr a ekstra para vermek çokk pahalıya malolucakcanım gözün aydın :) çok sevindim rabbim daim etsin inşallah :)
Canim gebeligin basinda rutin istenen tahliller var baya bi.sen kontrolune git mutlaka muhtemelen kalp atislarini duyarsin.hemde yaptiracagin tahlilleri verir doktor sana.negatif psikolojiden cik mutlaka
anladım canım dr un dediklerini uygula canm güzel gebelikler dilerimcnm benim gecen hafta 850yidi bir hafta sonra yani dün tekrar kan tahlili istemedi karından baktı göremeyince alttan bakmamız gerek dedi o şekilde kese göründü ilk korrktum progestan yazdı kanama riskine karşı.birde 2 hatfa ilişki yasak dedi