2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar toplaşın buraya gelin burda yaptırın tahlillerinizi muayenenizi bak burası sudan ucuz gelin kız

Medical parka gidiyodum kız orası çok pahalı yaptiklari da aynı şey gerçi . Ama daha tövbe gitmem .. Yarın başka testlerde isticekler ozaman hiç çıkamam ordan medicana ya gidicem daha önce gitmisligi olan varmi

kimliğini bırakır çıkarsın burda ucuz valla

kimliğini bırakır çıkarsın burda ucuz valla

Haha aynen :) bikere isim yapmış ya ondan aliyolarda alıyorlar ben yakın diye tercih etmiştim ama yakında medicanada varmış napalim oraya gidicem perşembe cagirdiydi doktor olmadi Bu gorunurum gider sonrada medicana ya giderim

Merhaba kızlar bende bugün ikinci kez muayeneye gittim ilk geçen hafta gittim sadece kese vardı bugün minnak bebiside gördüm ama kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktor bu arada bende bir doktor ve hastane arayasindayim central hospital düşünüyorum ama ordaki doktorlar çok yoğun 1 ay sonraya randevu alabiliyor sunuz

Kızlar iyi geceler
Artık aranızda olamayacağım çünkü regl oldum 2 gün erken geldi üstelik Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş

İyi geceler kızlar bende yrn dr a gitcem direk butun kan tahlilllerini yapar ymarm sımdlk bir hast neye gtcm ama asıl dr um baska o ztn tahlilleri isticek diye once hastaneye gideyim dedim umarım tahliller benmde cok tutmaz ve btn tahlilleride gtmsken yaparlar

Bugün hasteneye gittim ama kese görülmedi kan verdim sonuc cıkmadı daha binlerde olması lazım kıst var dedi uffff

Bide minik bişey gözüküyo amaa belli degıl dedi ne oldugu .. ay kafayı yıcem nolur kötğ bişey cıkmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…