- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.481
Canim o testlerin hepsini devlet yapmiyomus.yaptiklarini yaptirdim 2 3 tanesi kaldi.saglik ocagina sordum onlarda yapmiyomus ozelde yaptirmak gerek dedi.kalan testlerimi de yarin sabah ozelde yaptiricam
Evet senin kaç haftalık canm.bnde pzt gtcgmde. O gün yaparz keseyi gorursek dedi ondan sordmCanım senin kaç haftalık..?
Evet senin kaç haftalık canm.bnde pzt gtcgmde. O gün yaparz keseyi gorursek dedi ondan sordm
Evet kese gözükür rutin tahlilleri yaparız dedi canm .regl baslgnci11ekim 4+3 oluyorumNeyi o gün yaparız dedi anlamadım canım tahliller mi..?
Benim 6+3 oldu bugün
Ne demek canim rica ederim :)Ayy inş sağlıklı düşünmeye başlarım bende
Doğru tahlilleri unutmuştum ben gidiyim yaptırıyım teşekkür ederim canım :))
Kacta canim randevun benimde yarin sabah kontrolum varAy bi yarın olsaaa da doktora gitsem aklımdan cikaramiyorum resmen o saate odaklandım
Yarin tam 7+0 olucaz canimCanım senin kaç haftalık..?
özel hastanelerde 30 tl muayene 25 tl tahlil için aldılar benden p.tesi günü ama bugun sadece tahlil için 25 tl aldılaraminn cnm inşallahh...benim de bat 2 yada 3 kasımdı..bat günü negatifti. gün sonra tamamaen çizgim belirgindi.hayırlısı inşallah hepimiz için.ama dr konusunda kararsızım dç idtiyordum ama hem hastaneye hem de dr a ekstra para vermek çokk pahalıya malolucakkararsızım napıcağımı bilmiyorumm
benim daha önce düşüklerim oldu diye doktor bana 3 ay bitene kadar yok dediKalp atisini duyana kadar yasak diyorlar genelde.bana da oyle dedi doktorum :)
bende cuma gidicem bu senin ilk muayenen miAy bi yarın olsaaa da doktora gitsem aklımdan cikaramiyorum resmen o saate odaklandım
yok cnmm...burda pahalıı..en ucuzu 85 tl dr rın.onu da geçtim dr beğenmiyorum.dışrdan muayenehanesine gitsem 150 den kapı açılıyor.bi de üztüne özelde doğurursan 5-6 bin tl off yaaa çookkközel hastanelerde 30 tl muayene 25 tl tahlil için aldılar benden p.tesi günü ama bugun sadece tahlil için 25 tl aldılar
ayrıca burda özelde hatfa içi mesai satlerinde bhcg 35 tl;haftsonu ve mesai saati dışında 3 tl...kavga ettim bi dünya ama nafilee prosedür böyle diorlarr nasıl işseeeözel hastanelerde 30 tl muayene 25 tl tahlil için aldılar benden p.tesi günü ama bugun sadece tahlil için 25 tl aldılar
haftasonu ve mesai dışı 43 tl dicektimayrıca burda özelde hatfa içi mesai satlerinde bhcg 35 tl;haftsonu ve mesai saati dışında 3 tl...kavga ettim bi dünya ama nafilee prosedür böyle diorlarr nasıl işseee
seninle aynı zamandayız :)Evet kese gözükür rutin tahlilleri yaparız dedi canm .regl baslgnci11ekim 4+3 oluyorum
Alemsin nesliibenim daha önce düşüklerim oldu diye doktor bana 3 ay bitene kadar yok dediadam düz duvara çıkıcak yakındır
özel hastanelerde 30 tl muayene 25 tl tahlil için aldılar benden p.tesi günü ama bugun sadece tahlil için 25 tl aldılar
o nasıl bi saçmalık ya bizim burda hafta sonu normalde daha pahalı 50 tl filanayrıca burda özelde hatfa içi mesai satlerinde bhcg 35 tl;haftsonu ve mesai saati dışında 3 tl...kavga ettim bi dünya ama nafilee prosedür böyle diorlarr nasıl işseee
burda dr ücretleri 120 tl özel muayene dersen hastanede muayene 30 tl :S cidden merak ettim yaşadığın yeriyok cnmm...burda pahalıı..en ucuzu 85 tl dr rın.onu da geçtim dr beğenmiyorum.dışrdan muayenehanesine gitsem 150 den kapı açılıyor.bi de üztüne özelde doğurursan 5-6 bin tl off yaaa çookkk
Çok güzel belki yanls hesapliyorumdur bilmiyorum Dr bsey dememsti kendi kendine hesapladmseninle aynı zamandayız :)