- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.421
sağol cnm. zor bir dönem yaşayan bilir derler ya aynı öyle. ben bile düşükten sonra bir doğum yaptığım halde şu an hala tedirginim ya birşey olursa diye.sanırım bu duygu geçmeyecek.
İnşallah beynin yapmıyordur canım, göğüs acıması pek oyun gibi gelmedi banaValla belirtiler var da adet mi bebek mi bilemedim...Belim ağrıyor.goguslerim çok çok acıyor. Sürekli uyumak istiyorum.bazen oturduğum yerde uyukluyor um. Ve canım 2 şey var sürekli onları istiyorTabi tüm bunları beynim bana yapıyor olabilir
Kızlar ben geldim doktordan bende miyom var o yüzden beta 7500 çıktığı halde karından gozukmedi alttan baktı minik kesemizi gördük yolk sak oluşmuş kese dolu gözüküyor dedi. Kalp sesini duyamadi haftaya gel dedi.[/QUOT
yolk sak ne oluyor? bizde dün keseyi görünce alltan baktı ama kese dolu görünüyor demedi yaa korktum şimdii
cnm benim sat 4 ekim yani 5arttı 3 teyiz altn bakıp keseyi gördü bir hafta sonra tekrar çağırdı insallah bir hafta sonra görürürzCanim endişe etme yavaş yavaş oluşuyor. Normalde 5+2 gözüküyordum alttan baktı 5+5 dedi. Bir daha ki randevunda görürsün
ayy en büyük sıkıntı o zaten
tarcınlı süt cok güzel bağırsak çalıştırıyo kilo almıyosun diyette öneriliyo ama şimdi içebiliyo muyuz ki
Aynen canım nasip artık. ..olmazsa denemeye devamİnşallah beynin yapmıyordur canım, göğüs acıması pek oyun gibi gelmedi banabende henüz acımıyor ama ara sıra sızı gibi giriyor gerçi son gebeliğimde 5.haftada acımaya başlamıştı benim için erken zaten son iki gün yarın 1 gün kalmış olacak bende varsa çıkar yoksa da nasip diyeceğiz artık
o zaman guzelsindir de ayva yerse anne bebeği güzel olur derlerBen ayvali ihlamur aldım icebilcegimiz tek bitkiselmis ihlamur ayvadanda bişey olcagini sanmam olsaydı bana olurdu annem çok tüketmiş :)
çok sevindim canımm gözün aydınnnnKızlar ben geldim doktordan bende miyom var o yüzden beta 7500 çıktığı halde karından gozukmedi alttan baktı minik kesemizi gördük yolk sak oluşmuş kese dolu gözüküyor dedi. Kalp sesini duyamadi haftaya gel dedi.
liste için bilgilerini bana yaz canım yaş şehir sat bdtEve tvı
evet bugun gidexktm kaldı yarın inş gideym baktırym hepsine tsk ler
Tskler canım allah herkese nasip etsin anneligiçok sevindim canımm gözün aydınnnn
bebek kıllı olmaz mı ayva yenirse?? bide işkembe kelle paça vs de kıl tüy yaparmış kv yemiş de ordan biliyorumo zaman guzelsindir de ayva yerse anne bebeği güzel olur derler
o zaman guzelsindir de ayva yerse anne bebeği güzel olur derler
bebek kıllı olmaz mı ayva yenirse?? bide işkembe kelle paça vs de kıl tüy yaparmış kv yemiş de ordan biliyorumzaten sakatat yasak hamileyken.
@Pisipisi05 kıllı mısın diye sorucam ayıp olucaknasıl sorulur ki bu
anladım canım bunlar işin şakası tabi :) esmerle beyaz tenlinin tabi farklı oluyor o da kaderin cilvesi.Ben dogdugumda hemşire anneme bu kızın ağda parasına yetisemezsiniz demiş .. ama dökülmüş killimiyim esmerim az çok var bu beyaz tenlinin kimden fazladır :)
Tamam cnm dr a gozkymde net blgyle paylasayım ozmn bn acyıp dayandm ıkıncı boyle oluyr sanrm 10gn gecti hala gtmdm dr aliste için bilgilerini bana yaz canım yaş şehir sat bdt
anladım canım bunlar işin şakası tabi :) esmerle beyaz tenlinin tabi farklı oluyor o da kaderin cilvesi.
:) bizde de babaya çekerse yandık. evde iki kıl yumağı olcak :) ama akıllandım gençliğinde lazere göndercem kız olsun erkek olsun farketmez. benim zamanımda yeni çıkmıştı lazer cesaret edemedim. çok kıllı değilim ama hızlı uzuyor benimkiler. bu arada hamilelikte kıl artışı oluyormuş galibaÖyle tabi ama anasına çekerse bebekligi kıllı olcak cocugum :) babam anlatırdı cim adam gibiydi saçların görünce korkdum derdibakalım babaya çekerse kumral