2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sağol cnm. zor bir dönem yaşayan bilir derler ya aynı öyle. ben bile düşükten sonra bir doğum yaptığım halde şu an hala tedirginim ya birşey olursa diye.sanırım bu duygu geçmeyecek.

Allah bağışlasın diğer evladını benim kalbi durmuştu ve hiç ağrım sancım kanamam falan olmamıştı rutin kontrolümde öğrendim şok oldum o yüzden de etkisinden kurtulamadım belki bi şikayetle gitseydim bu kdr etkilenmezdim neyse bakalım içini karartmıyım güzel olsun herşey inş

İnşallah beynin yapmıyordur canım, göğüs acıması pek oyun gibi gelmedi bana bende henüz acımıyor ama ara sıra sızı gibi giriyor gerçi son gebeliğimde 5.haftada acımaya başlamıştı benim için erken zaten son iki gün yarın 1 gün kalmış olacak bende varsa çıkar yoksa da nasip diyeceğiz artık

Sanki hafif hafif mide bulantısı gelmeye başladı Allahım bubhafiflikte kalır inşallah
yorgunluğa uykusuzluğa raziyim
geçen seferki dusukte beni mide bulantısı çok zorlamiştı

Canim endişe etme yavaş yavaş oluşuyor. Normalde 5+2 gözüküyordum alttan baktı 5+5 dedi. Bir daha ki randevunda görürsün

Canim endişe etme yavaş yavaş oluşuyor. Normalde 5+2 gözüküyordum alttan baktı 5+5 dedi. Bir daha ki randevunda görürsün
cnm benim sat 4 ekim yani 5arttı 3 teyiz altn bakıp keseyi gördü bir hafta sonra tekrar çağırdı insallah bir hafta sonra görürürz

ayy en büyük sıkıntı o zaten
tarcınlı süt cok güzel bağırsak çalıştırıyo kilo almıyosun diyette öneriliyo ama şimdi içebiliyo muyuz ki

Ben ayvali ihlamur aldım icebilcegimiz tek bitkiselmis ihlamur ayvadanda bişey olcagini sanmam olsaydı bana olurdu annem çok tüketmiş :)

Aynen canım nasip artık. ..olmazsa denemeye devam

Ben dogdugumda hemşire anneme bu kızın ağda parasına yetisemezsiniz demiş .. ama dökülmüş killimiyim esmerim az çok var bu beyaz tenlinin kimden fazladır :)

Benimde 4 Kasımda hcg 27, 9 Kasım'da 341 çıktı. Hemen dr aradım sat 12 Ekim olduğu için 18 Kasım'da 5. Haftada gel ki keseyi girebilelim dedi

Öyle tabi ama anasına çekerse bebekligi kıllı olcak cocugum :) babam anlatırdı cim adam gibiydi saçların görünce korkdum derdi bakalım babaya çekerse kumral
:) bizde de babaya çekerse yandık. evde iki kıl yumağı olcak :) ama akıllandım gençliğinde lazere göndercem kız olsun erkek olsun farketmez. benim zamanımda yeni çıkmıştı lazer cesaret edemedim. çok kıllı değilim ama hızlı uzuyor benimkiler. bu arada hamilelikte kıl artışı oluyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…