2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim bende 3+4 de ogrendim idrarda cok cok silik cizgiyle(aksam yaptistim testi) ertesi sabahta tekrarladim daha koyulasmisti :)

test var evde ama yapmaya korkuyorum :) cuma yaparim egerki cikmazsa kadin doktoruna gidicem zaten. insallah cizgiyi görürm bu ay ne zormus beklemek. belirtilerin varmiydi? testden önce?

Gebelikte solunuza yatın genelde kızlar. Çünkü bebeğe kan pompalayan besinleri taşıyan büyük bi damar warmis sağda onun üstüne yatınca besin az gidiom us bebise Dr um söylemişti

Benimde bugün 24.günüm 25,26 günlerde gebelde adet oluyorum merakla bekliyorum bendede kasık ağrıları hala devam ediyor pazar gününe kadar bekleyip adet olmazsam test yapıcam hamileysem aramızda 1gün olucak seninle 24 temmuz sen ne zaman test yapıcan

yani cuma en gec ögrenirsin adetin gelmezse? neden bekliyorsunki ? senin bat 15 kasimmi? yoksa 12. 13. kasimmi? kafam karisti k. bakma ya. benim pazartesi yani 16 kasim batim. ama cumadan gidicem doktora ama öncesinde idrar testi yapicam bakalim hayirlisi artik belirtilerin varmi?

kızlar size bişey sorucam utanarak biz 5. haftadayız doktor 2 hafta ilişki yasak dedi bu normal mi:KK22:

:) bizde de babaya çekerse yandık. evde iki kıl yumağı olcak :) ama akıllandım gençliğinde lazere göndercem kız olsun erkek olsun farketmez. benim zamanımda yeni çıkmıştı lazer cesaret edemedim. çok kıllı değilim ama hızlı uzuyor benimkiler. bu arada hamilelikte kıl artışı oluyormuş galiba :KK43:

Valla bende onu sorcakdim bi alıyorum bi haftada cikiyo anlamadım gitti :KK43:

Valla bende onu sorcakdim bi alıyorum bi haftada cikiyo anlamadım gitti :KK43:
benim ilk çıkmaya başladığından beri hep böyleydi. ayda bir ağda yaptırıyorum bi hafta rahatım ondan sonra gelsin kıllar.
hamilelikte kıl olmayan yerlerden kıl çıkıyormuş göbek çizgisi vs gibi. inşallah çok çıkmaz :110:

bana karından baktı ama vajinalin zararı yok
bilmiyorum ya ben korkuyorum canım acaba herkes vajinadanmı baktırıyo ben gerçi 2-3günde bir baktırmıştım sen nasıl yaptın canım yani ilk hcg kaçtayken baktı daha sonra bidaha nezaman baktı karındanda geç gözüküyor ya

kızlar doktor 2 hafta ilişki yasak dedi bu normal mi ?? yoksa yolunda gitmeyen birseyler mi var

keseyimi gördün canım ama daha önce hiç bakmadı deme alttan gerek duymadı yani hcg kaçtı canım dün gördüğünde
cnm benim gecen hafta 850yidi bir hafta sonra yani dün tekrar kan tahlili istemedi karından baktı göremeyince alttan bakmamız gerek dedi o şekilde kese göründü ilk korrktum progestan yazdı kanama riskine karşı.birde 2 hatfa ilişki yasak dedi

cnm benim gecen hafta 850yidi bir hafta sonra yani dün tekrar kan tahlili istemedi karından baktı göremeyince alttan bakmamız gerek dedi o şekilde kese göründü ilk korrktum progestan yazdı kanama riskine karşı.birde 2 hatfa ilişki yasak dedi
Canim ihmal etme belki ufak bir kanama alanı falan görmüş ise o yüzden söylemiştir. 2 hafta ara ver

benim ilk çıkmaya başladığından beri hep böyleydi. ayda bir ağda yaptırıyorum bi hafta rahatım ondan sonra gelsin kıllar.
hamilelikte kıl olmayan yerlerden kıl çıkıyormuş göbek çizgisi vs gibi. inşallah çok çıkmaz :110:

Benim daha çok canım yanıyor agdadan buara geçen doktora gidicem diye gittim bayilcakdim açıdan ..

X