- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.361
ya ben de çatlıyorum da, şimdi ikizse de küçüktür görünmez belki diye gitmek istemedim erkenden. Gün sayıyoruz resmencalliope canim valla iyi duruyorsun ya meraktan catlamistim ben simdiye geeci mecbur durmasan napcan desene
Bu ikinci tahlil canım 2 gün sonra çıktımaşallahhh cnmmm daısı başıma nollur dua ettt :)bu kaçıncı tahlilindi cnm?hep iki günde mi tekrarladın??
Ben vera hastanesine gidicem canım umutu hiç dusunmedjm iyi şeyler duymadım diye eşim hastanelerle alakali bi iş yapıo onun duyumlari asla yollamadi beni.bende wera yi buldum arastrdi eşim kadınlar Klubünden ve eşimden aldigim referanslarla vera ya gtmeye karar werdim yeliz hanım çok iyi diolar herkes.ben hiç gtmedim daha ama dün aradım kan degerimi sordum Dr a bildirdiler hemen haftaya gelsin görünür demiş ona göre randevumu ayarladim.pazrtesj gtcem fikirlerimi söylerim canım istersenvar sayılırım biraz karışık benim :)
ben umut hast düşünüyorum ama kararsızım sen hangi hast gidiyosun..?
Gozun aydin canımBu ikinci tahlil canım 2 gün sonra çıktı
bizim sat 1 gün farkla ;değerlerimiz de yakın..benim adet gecikmesinden 3 gün sonraki değerim;129.55 pazartesi günkü 2. değerim;277.99 bakalım bugün kaç çıkıcak sen adet gecikmesinden kaç gün sonra ilk tahlili yaptırmıştın ve kaçtı ilk değer ?..çok sordum ama özür dilerimBu ikinci tahlil canım 2 gün sonra çıktı
Canım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)
Canim biz senle ayniydik galiba.dikkat ediyorum hemen hemen belirtiler de bir gidiyo gibi.benimde 2 3 gundur basim agiriyo normal galibaÖldüm baş ağrısından bu nasıl Ağrıişe de gidemedim sabah acilde Ağrı kesici serum Yaptılar kızlar bu haftalarda baş ağrısı normal mi
Canim gozun aydinnn darisi keseyeeCanım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)
Canim bende 3+4 de ogrendim idrarda cok cok silik cizgiyle(aksam yaptistim testi) ertesi sabahta tekrarladim daha koyulasmisti :)bi kac gün sonra doktora gidicem sanirim orda kan tahlili yaptiririm bugün 3+2 deyim 3+4 de kanda yapsam cikarmiki?
evet herkezin ki cok farkli bakalim :) insallah bu ay hepimizin yüzü güler
Canim kaybindan dolayi boyle seyler yasiyosun.sagliksiz seyler yememeye calis.benimde yarin 7 haftam doluyo.kese icin gittim bende.folikasit kullaniyodum zaten.onun disinda rutin tahliller istendi o kadar.yarin kalp atisi icin gidicez.sadece bedenen kendini yormamaya calis.gecicektir emin ol :)kızlar çalışıyorum o yüzden çok fazla katılamıyorum muhabbetlere fırsat buldukça alıntıları cevaplıyorum
kendimi anlatıyım biraz sizlerde bana yardımcı olun
bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 3 aylıkken kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı fazlasıyla etkilendim çok zor günler yaşadım ama nedense bu gebelikte heyecanımı kaybettim 7h olmama rağmen 1 defa dr gittim diğer gebelikteki gibi beslenmeme dikkat edemiyorum sadece sigarayı bıraktım sanki bu gebelikte olumsuz sonuçlanacakmış gibi geliyo bana ve kendimi hiç kasmıyorum iş de yapıyorum koşuyorum da yaptığım doğru değil ama elimde değil işte
dr gidenler en azından basit bilgileri benimle paylaşırlar mı..? Hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına alacağı bebekleri olsun inş
Kızlar mide yanması ve reflü sıkıntısı olan var mı? Neler yapıyorsunuz? Ben dün akşamdan beri perişanım.
Su gebelik takvimini bende soracaktim simdiArkadaşlar gebelik takvimini nasl yapiyorsunuz
Son adet tarihin ne canım?Altı yedi haftalık hamileyim doktor 1.5 aylık dedi.Ama son nadet tarihine bakarsak dokuz haftalık oluyobir de ben de adet düzensizliği olduğu için tam olarak ne kadarlik hamileyim emin olamadim
Bu hesaplamayı anlamis değilim ya regli tarihe gore 4+3bugun ama henüz bsey gremiuoz dedi pzt cagrdi kese anca ozamn gözükür dedi. Sizce bir haftada ne kadar artar pzt 250.6 idi.ne kadar olck merak ediyormAltı yedi haftalık hamileyim doktor 1.5 aylık dedi.Ama son nadet tarihine bakarsak dokuz haftalık oluyobir de ben de adet düzensizliği olduğu için tam olarak ne kadarlik hamileyim emin olamadim
Canım 2 kat artıyo 2 güné birBu hesaplamayı anlamis değilim ya regli tarihe gore 4+3bugun ama henüz bsey gremiuoz dedi pzt cagrdi kese anca ozamn gözükür dedi. Sizce bir haftada ne kadar artar pzt 250.6 idi.ne kadar olck merak ediyorm