2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar arada okuyorum sizi ne yapıyoruz diye :) çoğunuz sigarayı birakamamaktan sikayetcisiniz az evvel bi yazı okudum size hemen yazıyım dedim , fesleğen çiğnemek sigarayı biraktiriyormus :) doktorunuza sorun bi zararı yoksa günde bi kez fesleğen yaprağını çiğneyin yutuladabilirmis isteyen atadabiliyormus :) bi müddet devam edince sigarayı bırakıyormus insanlar :) eğer zararı yoksa deneyin allahın izniyle hem sigaradan tamamiyle kurtulursunuz, hemde bebisiniz zarar görmez insallah :)

var sayılırım biraz karışık benim :)
ben umut hast düşünüyorum ama kararsızım sen hangi hast gidiyosun..?
Ben vera hastanesine gidicem canım umutu hiç dusunmedjm iyi şeyler duymadım diye eşim hastanelerle alakali bi iş yapıo onun duyumlari asla yollamadi beni.bende wera yi buldum arastrdi eşim kadınlar Klubünden ve eşimden aldigim referanslarla vera ya gtmeye karar werdim yeliz hanım çok iyi diolar herkes.ben hiç gtmedim daha ama dün aradım kan degerimi sordum Dr a bildirdiler hemen haftaya gelsin görünür demiş ona göre randevumu ayarladim.pazrtesj gtcem fikirlerimi söylerim canım istersen

Bu ikinci tahlil canım 2 gün sonra çıktı
bizim sat 1 gün farkla ;değerlerimiz de yakın..benim adet gecikmesinden 3 gün sonraki değerim;129.55 pazartesi günkü 2. değerim;277.99 bakalım bugün kaç çıkıcak sen adet gecikmesinden kaç gün sonra ilk tahlili yaptırmıştın ve kaçtı ilk değer ?..çok sordum ama özür dilerim

bi kac gün sonra doktora gidicem sanirim orda kan tahlili yaptiririm bugün 3+2 deyim 3+4 de kanda yapsam cikarmiki?
evet herkezin ki cok farkli bakalim :) insallah bu ay hepimizin yüzü güler
Canim bende 3+4 de ogrendim idrarda cok cok silik cizgiyle(aksam yaptistim testi) ertesi sabahta tekrarladim daha koyulasmisti :)

Eklentiler

• 20151020_193048.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 56
Canim kaybindan dolayi boyle seyler yasiyosun.sagliksiz seyler yememeye calis.benimde yarin 7 haftam doluyo.kese icin gittim bende.folikasit kullaniyodum zaten.onun disinda rutin tahliller istendi o kadar.yarin kalp atisi icin gidicez.sadece bedenen kendini yormamaya calis.gecicektir emin ol :)

Altı yedi haftalık hamileyim doktor 1.5 aylık dedi.Ama son nadet tarihine bakarsak dokuz haftalık oluyobir de ben de adet düzensizliği olduğu için tam olarak ne kadarlik hamileyim emin olamadim

Altı yedi haftalık hamileyim doktor 1.5 aylık dedi.Ama son nadet tarihine bakarsak dokuz haftalık oluyobir de ben de adet düzensizliği olduğu için tam olarak ne kadarlik hamileyim emin olamadim
Bu hesaplamayı anlamis değilim ya regli tarihe gore 4+3bugun ama henüz bsey gremiuoz dedi pzt cagrdi kese anca ozamn gözükür dedi. Sizce bir haftada ne kadar artar pzt 250.6 idi.ne kadar olck merak ediyorm

Bu hesaplamayı anlamis değilim ya regli tarihe gore 4+3bugun ama henüz bsey gremiuoz dedi pzt cagrdi kese anca ozamn gözükür dedi. Sizce bir haftada ne kadar artar pzt 250.6 idi.ne kadar olck merak ediyorm
Canım 2 kat artıyo 2 güné bir
pazartesi görünür doktorunun dediği gibi 2000 ı geçmiş olması gerekiyor görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…