2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayhh çok zorlanıyorum onları yerken ama bende yemeye çalışıyorum hergün olmasada aklıma geldikçe yiyorum :))

yaa neden ki bulantın mı var?
şimdi zorlama ama 3. aydan sonra çok ihtiyacımız olcak canım bebeğin zekası için ceviz çok önemli :KK35:

Bekle bitanem bak görüceksin rabbim hayırlısı ile nasip edicek canım benim üzme kendini bence bat geçince çıkıcak gibi düşünüyorum :KK19::KK68:
Ay inşallah yaaaa bi si dicem ben burdaki yazismalarınızı hep okuyordum ve seni kendime çok yakın buldum niye bilmiyorum şimdi bi de konuşunca daha da yakın hissettimmm ayyy çok şekersin :-) :KK19:

kızlar çalışıyorum o yüzden çok fazla katılamıyorum muhabbetlere fırsat buldukça alıntıları cevaplıyorum
kendimi anlatıyım biraz sizlerde bana yardımcı olun
bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 3 aylıkken kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı fazlasıyla etkilendim çok zor günler yaşadım ama nedense bu gebelikte heyecanımı kaybettim 7h olmama rağmen 1 defa dr gittim diğer gebelikteki gibi beslenmeme dikkat edemiyorum sadece sigarayı bıraktım sanki bu gebelikte olumsuz sonuçlanacakmış gibi geliyo bana ve kendimi hiç kasmıyorum iş de yapıyorum koşuyorum da yaptığım doğru değil ama elimde değil işte :KK43:
dr gidenler en azından basit bilgileri benimle paylaşırlar mı..? Hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına alacağı bebekleri olsun inş :KK68:

yaa neden ki bulantın mı var?
şimdi zorlama ama 3. aydan sonra çok ihtiyacımız olcak canım bebeğin zekası için ceviz çok önemli :KK35:

evet canım ya biliyorum ama uygulayamıyorum içimden gelmiyo canım çok şükür hiç bulantım yok benim öyle tiksinmem falan da ama olmuyo işte :KK43:

kızlar çalışıyorum o yüzden çok fazla katılamıyorum muhabbetlere fırsat buldukça alıntıları cevaplıyorum
kendimi anlatıyım biraz sizlerde bana yardımcı olun
bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 3 aylıkken kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı fazlasıyla etkilendim çok zor günler yaşadım ama nedense bu gebelikte heyecanımı kaybettim 7h olmama rağmen 1 defa dr gittim diğer gebelikteki gibi beslenmeme dikkat edemiyorum sadece sigarayı bıraktım sanki bu gebelikte olumsuz sonuçlanacakmış gibi geliyo bana ve kendimi hiç kasmıyorum iş de yapıyorum koşuyorum da yaptığım doğru değil ama elimde değil işte :KK43:
dr gidenler en azından basit bilgileri benimle paylaşırlar mı..? Hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına alacağı bebekleri olsun inş :KK68:
Canım benzer durumdayız. ben de ilk hamileliğimde kendime çok dikkat ettim hergün ceviz yedim süt içtim haftada iki öğün balık iki öğün et iki öğün sebze bi öğün kuru bakliyar yedim. Öğle yemeklerini işe evden getirdim vs neler neler yaptım. Ama onu 8. haftada kaybettim. Şimdi önüme ne gelitsr onu yiyorum pek dikkat etmiyorum. Duygusal bi bağ oluşmadı bi türlü. Canım sıkılıyor bu duruma.

Ha bu arada haftaiçi yiyemiyorum diye haftasonu kahvaltıda kendimi zorlayıp ikişer yumurta bile yiyodum

X