2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimde bugun dr randevum var kasik agrilarimdan korktum randevu aldim 1 saat sonra bakalim insallah keseyi gorebiliriz. Ikinci hamileligim bu kizimda 9 ay boyunca 1 kere midem bulanmisti bunda malesef var bulantim hafifte olsa rahatsiz ediyor.

canım aç tok farketmiyo aile hekimine gidip söylüyosun gebe olduğunu gerekli tahlilleri onlar yapıyo zaten hadi hayırlı haberlerin olsun

ben aç gitmedim bütün değerlerime baktırdım, şekere de baktırdım şeker için aç gitseymişim daha iyiymiş onun dışındakiler için sorun yok

Bat 15 Kasım...Yarın sabah test yapsam çift çizgi gorurmuyum acaba?Dayanamıyorum artik
Belirtilerin var mı ? Ben 2 gün önce dayanamadım yaptım ve tabii negatif Bat Cuma belki yarın yine yaparım ama hiç belirtim yok ara sıra batma oluyor kasıklarda ve biraz belim ağrıyor o kadar birde akıntı var sadece aslında beyaz ama durunca sarı oluyor. Reglden 1 hafta önce başlar benim bel ağrım son 3 gün kala çok olur. Şimdi var ama çok değil, inşallah negatif pozitife döner ne diyeyim.

ilk gebeliğimde bende düşük yaşadım.tedirginlik yaşaman çok normal. olumlu düşünelim her şey olumlu olsun. :)

ilk gebeliğimde bende düşük yaşadım.tedirginlik yaşaman çok normal. olumlu düşünelim her şey olumlu olsun. :)

Sanada geçmiş olsun canım ben çok zor atlattım o günleri tam 1 sene sürdü etkisi galiba onun etkisiyle bu da olumsuz sonuçlanacak düşüncesi kendimi kaptırmamam gerekiyo gibi düşündürüyo kimseye de söylemedim henüz :)) ya bişey olursa die bekliyorum

Valla belirtiler var da adet mi bebek mi bilemedim...Belim ağrıyor.goguslerim çok çok acıyor. Sürekli uyumak istiyorum.bazen oturduğum yerde uyukluyor um. Ve canım 2 şey var sürekli onları istiyor Tabi tüm bunları beynim bana yapıyor olabilir

Kızlar ben geldim doktordan bende miyom var o yüzden beta 7500 çıktığı halde karından gozukmedi alttan baktı minik kesemizi gördük yolk sak oluşmuş kese dolu gözüküyor dedi. Kalp sesini duyamadi haftaya gel dedi.

Selam bayanlar nasılsınz yine baya yazmssnz sizlere yetişemiyorum calsrkn daha aktıf oluyrmsm onu anladm listeye adımı ekletmek istyrm amaaa kime yazıcam

Eve tvı
selam canım bence bi hcg baktır, 2 gün sonra tekrar baktır. ondan sonra doktora git. benim doktor hcg yi sordu direkt. baktırmamış olsam boşuna gitmiş olcaktım.
evet bugun gidexktm kaldı yarın inş gideym baktırym hepsine tsk ler

sağol cnm. zor bir dönem yaşayan bilir derler ya aynı öyle. ben bile düşükten sonra bir doğum yaptığım halde şu an hala tedirginim ya birşey olursa diye.sanırım bu duygu geçmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…