- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.321
anladım canım sonuçları alınca yaz. artış çok önemliyok dr evhamlı değil sadece net bilgi vermek istiyor 4 ekim sat olunca bu değer daha yüksek olması gerekirdi.
o yüzden sanırım 2 kere daha kan testi yapacak.
Açıkçası o da öyle söyledi geç döllenme çok rastlanan bir durummuş.
anladım canım sonuçları alınca yaz. artış çok önemli
Senin kan değerin kaç çıktı canim
Canım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)neslli noldu tahlil sonucunu ne zaman alıcaksın?...bugün adet gecikmesinin kaçıncı günü ?hayırlısıyla mislerr gii artmıştır inş..değerinn
çok sevindim artışın iyi Maaşallah canımmmCanım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)
Tam 14. Gun yumurtaladim o gün oldu ztn hemen tutmuş demkki.normalde kızım da bu kadar erken ogreneemdim kızım da 5 haftalik ti idrar testi yapiodum hep hiç çıkmadı ama bu KEZ erken öğrendim.bence adet gününe göre yap.cunku Çıkmayadabilir erken diye.ornek ben her hamilelik bir olmuo.iki kat artmasi zaten saglikli oldugunu gösteriyor diye biliyorum. ve erkenden idrarda ögrenmissin yani degerin normalden de yüksek baslamis bence. ben daha hamile olup olmadigimi bilmiyorum cok erken diye düsünüyodum ama seni görünce ilham geldi test yapsammi diye. takvimide kendi kendimi takip edim diye koydum :) yani suan icin bi önemi yok. yumurtlama gününü biliyomusun sen? cünki gercekten baya erken ögrenmissin cok sanslisin
canım ben baskent hastanesindeki çağrı gülümser hocaya gidiyorum cok memnunum tavsiye ederimAnkara da olan arkadaşlar buraya yeni tasindim hic hastahane ler hakkında bilgim yok acaba hangi hastaneler iyi önere bilir misiniz
Gözün aydin darısı keseyi görmen olsunCanım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)
Tam 14. Gun yumurtaladim o gün oldu ztn hemen tutmuş demkki.normalde kızım da bu kadar erken ogreneemdim kızım da 5 haftalik ti idrar testi yapiodum hep hiç çıkmadı ama bu KEZ erken öğrendim.bence adet gününe göre yap.cunku Çıkmayadabilir erken diye.ornek ben her hamilelik bir olmuo.
3+ 3 te çıktı benim idrarda canım.Rabbim kimsryi kucagi bos birakmasin.belirtin warmi.benim mesela test yapma sebebim sağ kasigimdan sağ bacağıma wuran ağrı uyuşma oldu o olmayan bisiydi ondan suphelendim inşallah keseyi de gorurumdebi kac gün sonra doktora gidicem sanirim orda kan tahlili yaptiririm bugün 3+2 deyim 3+4 de kanda yapsam cikarmiki?
evet herkezin ki cok farkli bakalim :) insallah bu ay hepimizin yüzü güler
inşş. cnmmm aminnncanım sonucun çıkar çıkmaz yaz. hayırlısı olsun inşallah
maşallahhh cnmmm daısı başıma nollur dua ettt :)bu kaçıncı tahlilindi cnm?hep iki günde mi tekrarladın??Canım aldım tahlil sonucumu 552.78 çıktı :)
Kızlar günaydın, benim karın ağrım var iki gündür normal mi ki bu
Ben kahve içmeye korkuyorum zararı olur bebisime diye içme sigara nolur günah ona ya
3+ 3 te çıktı benim idrarda canım.Rabbim kimsryi kucagi bos birakmasin.belirtin warmi.benim mesela test yapma sebebim sağ kasigimdan sağ bacağıma wuran ağrı uyuşma oldu o olmayan bisiydi ondan suphelendim inşallah keseyi de gorurumde
4 haftalık canımGünaydın canım nekadarlık gebeşinki bendede hala ara ara karın ağrısı oluyor
Valla ben süt içiyorum kalsiyum a çok ihtiyacımız olucak