2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
anladım canım sonuçları alınca yaz. artış çok önemli

Senin kan değerin kaç çıktı canim

iki kat artmasi zaten saglikli oldugunu gösteriyor diye biliyorum. ve erkenden idrarda ögrenmissin yani degerin normalden de yüksek baslamis bence. ben daha hamile olup olmadigimi bilmiyorum cok erken diye düsünüyodum ama seni görünce ilham geldi test yapsammi diye. takvimide kendi kendimi takip edim diye koydum :) yani suan icin bi önemi yok. yumurtlama gününü biliyomusun sen? cünki gercekten baya erken ögrenmissin cok sanslisin

Tam 14. Gun yumurtaladim o gün oldu ztn hemen tutmuş demkki.normalde kızım da bu kadar erken ogreneemdim kızım da 5 haftalik ti idrar testi yapiodum hep hiç çıkmadı ama bu KEZ erken öğrendim.bence adet gününe göre yap.cunku Çıkmayadabilir erken diye.ornek ben her hamilelik bir olmuo.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

şöyle bir yazı buldum :)

ben 4. hafta içinde olmuş oluyorum gebelik takviminden biraz geri

bi kac gün sonra doktora gidicem sanirim orda kan tahlili yaptiririm bugün 3+2 deyim 3+4 de kanda yapsam cikarmiki?
evet herkezin ki cok farkli bakalim :) insallah bu ay hepimizin yüzü güler

bi kac gün sonra doktora gidicem sanirim orda kan tahlili yaptiririm bugün 3+2 deyim 3+4 de kanda yapsam cikarmiki?
evet herkezin ki cok farkli bakalim :) insallah bu ay hepimizin yüzü güler
3+ 3 te çıktı benim idrarda canım.Rabbim kimsryi kucagi bos birakmasin.belirtin warmi.benim mesela test yapma sebebim sağ kasigimdan sağ bacağıma wuran ağrı uyuşma oldu o olmayan bisiydi ondan suphelendim inşallah keseyi de gorurumde

insallah görürsün canim...bende hic bir belirti yok o yüzdende test yapmadim..sadece kasik batmalari var ara ara geliyo özellikle sol ama onun disinda hic bir sey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…