2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım 2 kat artıyo 2 güné bir
pazartesi görünür doktorunun dediği gibi 2000 ı geçmiş olması gerekiyor görmek için
İns heyecan çok var ins gorruz .birde bu rutin tahlilleri aranızda sağlık ocağında yaptrn varmı kansızlık vitaminsizlik falan bunlara bkcz dedi Dr ama sağlık ocağı ücretsiz hastanede paralı olduğu için nerlerede yaptrrsnz.

İns heyecan çok var ins gorruz .birde bu rutin tahlilleri aranızda sağlık ocağında yaptrn varmı kansızlık vitaminsizlik falan bunlara bkcz dedi Dr ama sağlık ocağı ücretsiz hastanede paralı olduğu için nerlerede yaptrrsnz.
sağlık ocağından istersen bakıyorlar diye biliyorum ama. bir danışın isterseniz. gerçi devlet hastaneleri de bakar.

Merhaba arkadaşlar. Sat 2 ekim benim. Test pozitif çıktı. Doktor kontrolüne ilk defa bugün gidebildim. Sata göre 5+5 olması gerekirken 4+5 gözüküyor dedi doktor. Yalnızca kese görebildi. Kan testi aldı bakalım sonuç 4 ile 5 arası öğreneceğiz bugün. Geç yumurtlama olabilir dedi. Geçmişte boş gebelik yaşadığım için düşük riskin de var dedi. Nasip bakalım. Varmı aramız da geç yumurtlama olan..

Selamm kizlarr napiyosunuzz ben 2.5 kilo almışım yuh dedim kendime yiyorum doğru ama doğuma kadar artık naparim bilmiyorum :)

Ben vera hastanesine gidicem canım umutu hiç dusunmedjm iyi şeyler duymadım diye eşim hastanelerle alakali bi iş yapıo onun duyumlari asla yollamadi beni.bende wera yi buldum arastrdi eşim kadınlar Klubünden ve eşimden aldigim referanslarla vera ya gtmeye karar werdim yeliz hanım çok iyi diolar herkes.ben hiç gtmedim daha ama dün aradım kan degerimi sordum Dr a bildirdiler hemen haftaya gelsin görünür demiş ona göre randevumu ayarladim.pazrtesj gtcem fikirlerimi söylerim canım istersen

aynen senden haber bekliyo olucam aslında bende umut istemiyorum ama başka da alternatif bulamadım :KK43: ücret ne kadar canım..? muayene ve tahliller..?

ben sağlık ocağında yaptırdım ama en güveniliri bence devlet hastanesi
özel hastanelere pek güvenmiyorum testlerde

Merhaba arkadaşlar. Sat 2 ekim benim. Test pozitif çıktı. Doktor kontrolüne ilk defa bugün gidebildim. Sata göre 5+5 olması gerekirken 4+5 gözüküyor dedi doktor. Yalnızca kese görebildi. Kan testi aldı bakalım sonuç 4 ile 5 arası öğreneceğiz bugün. Geç yumurtlama olabilir dedi. Geçmişte boş gebelik yaşadığım için düşük riskin de var dedi. Nasip bakalım. Varmı aramız da geç yumurtlama olan..

benim de geç oldu
adetime 5 gün vardı hamile kalmışım :KK57:

Selamm kizlarr napiyosunuzz ben 2.5 kilo almışım yuh dedim kendime yiyorum doğru ama doğuma kadar artık naparim bilmiyorum :)

ayy en büyük sıkıntı o zaten
tarcınlı süt cok güzel bağırsak çalıştırıyo kilo almıyosun diyette öneriliyo ama şimdi içebiliyo muyuz ki

aynen senden haber bekliyo olucam aslında bende umut istemiyorum ama başka da alternatif bulamadım :KK43: ücret ne kadar canım..? muayene ve tahliller..?
Muayene 45 canjm n doğum 750 Sezeryan 900 tahlil bilmiorum gtmedim hiç ama ben tahlilleri devlete yaptrdim kızım da bunada öyle yapıcam götürüp gosteririm

iki kat artmasi zaten saglikli oldugunu gösteriyor diye biliyorum. ve erkenden idrarda ögrenmissin yani degerin normalden de yüksek baslamis bence. ben daha hamile olup olmadigimi bilmiyorum cok erken diye düsünüyodum ama seni görünce ilham geldi test yapsammi diye. takvimide kendi kendimi takip edim diye koydum :) yani suan icin bi önemi yok. yumurtlama gününü biliyomusun sen? cünki gercekten baya erken ögrenmissin cok sanslisin
insallah görürsün canim...bende hic bir belirti yok o yüzdende test yapmadim..sadece kasik batmalari var ara ara geliyo özellikle sol ama onun disinda hic bir sey yok..
Benimde bugün 24.günüm 25,26 günlerde gebelde adet oluyorum merakla bekliyorum bendede kasık ağrıları hala devam ediyor pazar gününe kadar bekleyip adet olmazsam test yapıcam hamileysem aramızda 1gün olucak seninle 24 temmuz sen ne zaman test yapıcan

benim sat 4 ekim dün ancak alttan bakarak göründü kese

kızlar bende sağlık ocağına gidicem kan testi için sabah mı yaptırdınız aç olmak falan gerekiyor mu acemi biri olarak hemşireler mi yapıyo doktora mı çıktınız kan testi istiyorum diye Nasıl oluyo bi yardımcı olsanız

Canim kaybindan dolayi boyle seyler yasiyosun.sagliksiz seyler yememeye calis.benimde yarin 7 haftam doluyo.kese icin gittim bende.folikasit kullaniyodum zaten.onun disinda rutin tahliller istendi o kadar.yarin kalp atisi icin gidicez.sadece bedenen kendini yormamaya calis.gecicektir emin ol :)

canım benim ya çok teşekkür ederim inş bi an evvel geçer :KK51:
hala kendimi gebe gibi hissetmiyorum heyecan yok ruh yok belki kalp atışını duyduktan snr düzelirim ne tür tahlil istedi dr bende gidip yaptırsam mı..? folikasite yeni başladım ben 1 haftadır falan içiyorum
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :KK33:

X