2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar herkese günaydın :) biz bugun yine tahlile gidicez bakalım değerimiz artmış mı ne alemde onu görücez :) heycan yaptım sabah sabah eşimi işe gönderdikten sonra evdeki gebelik testinden yaptım biraz daha koyu sanki :)

Benimde paketim 3. Gününde bitti yirttim attım icmicem artık kafami duvarlarda vursam icmicem .. olacağı varsa zaten oyle de boylede bişey olur ama sigara içerken olursa kendimi hiç affetmicem sorumsuz anne olmicam bebegimden değerli değil :KK43:
Bende çok fazla direniyorum süt içiyorum :) sakız çiğniyorum su içiyorum :) diren nesli diorum :)

kızlar benimde ayın 5inde yumi çatladı taaa çatlamadan öncede hamileyim bu ay diyodum şimdi daha 5gün oldu off geç yumurtlamakta sıkıntı böyle ya belki regl günümde bile çıkmayacak çizgi çünkü 19.gün yumi çatladı regl günü bile 9.gün olacak belirtilerde geçen gebeliğimdeki gibi sık idrar bacaklarda sızlama sürekli uykulu hal bel ve kasık ağrısı gelgitli sizce varsa nezaman çıkar ötekinde korkudan 4gün gecikince test yapmıştım silik çıkmıştı ama malesef düşükle sonuçlandı :KK43:
Canım hemen telaş etme bat ına var dimi daha

Kızlar herkese günaydın :) biz bugun yine tahlile gidicez bakalım değerimiz artmış mı ne alemde onu görücez :) heycan yaptım sabah sabah eşimi işe gönderdikten sonra evdeki gebelik testinden yaptım biraz daha koyu sanki :)
Bugün ikimiz de doktora gidecekmisiz inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Ben kese görmeye gideceğim ınsallaj senin değerin de 2 kat artar

Günaydın sevgili hamişler
Dün yapılan ısrarlardan ötürü test yaptım
Ve sonuç hüsran sonuç negatif adete iki gün var olsa çıkardı :KK43:
Canım lütfen üzme kendini bekle biraz daha bat ın geçsin belli olmaz belki bat geçince çıkıcak üzme kendini :KK19:

DegisMezmi mesela mide bulantisindan hicbisey yiyemiyorum.bakalim neyle besliycez bebegi boyle giderseno_O

Bebek için endişelenme o nasıl olsa senin depoladığın vitaminleri alır 3 aydan snr mide bulantısı geçiyo o zmn rahat rahat yersin benim merakım hergün süt içebiliyo musunuz ceviz badem kuru kayısı yiyomusunuz

Hayırlısı olsun inşallah tek üzüldüğüm nokta midem niye böyle ilaçta kullanmaya korkuyorum :KK43: bakalım bekliyorum hayırlısı olur inşallah :)
Bekle bitanem bak görüceksin rabbim hayırlısı ile nasip edicek canım benim üzme kendini bence bat geçince çıkıcak gibi düşünüyorum :KK19::KK68:

Bebek için endişelenme o nasıl olsa senin depoladığın vitaminleri alır 3 aydan snr mide bulantısı geçiyo o zmn rahat rahat yersin benim merakım hergün süt içebiliyo musunuz ceviz badem kuru kayısı yiyomusunuz
Valla ben süt içiyorum kalsiyum a çok ihtiyacımız olucak :confused:

Allah yardımcımız olsun mide bulantısı zor ama 3 aydan snr geçiyo kaldı 1,5 ay dabahları tuzlu kreker ye yatağının aş tarafında kreker olsun hep uyanınca ye hemen bulantın azalır
İnşallah sürekli yediğin şey :) şuda var ki eşim bu sabah parfüm sıktı dedim al parfümünü çık dışarı :KK70: boğma beni evde dedim :)

X