- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.261
Alışkanlık yapıyo dimi :)Ayyyy okulda gelip yemek yedim hemen forum başına))
İnşallah canım rabbim sanada nasip etmiştir minik in güZelce tutunur :)Aynen kocaman bir aile sonra bebisler beraber büyüyecek yine buradainşallah bende Size eşlik edebilirimmm
Günaydın sevgili hamişler
Dün yapılan ısrarlardan ötürü test yaptım
Ve sonuç hüsran sonuç negatif adete iki gün var olsa çıkardı
Canım benimde sat 11 ekim bugun 4+3 oluyor :)Arkadaşlar aranızda marastan katılan varmı.birde SAT 11ekim kaç haftalık okuyorum 4+1 mi rica etsem soylermisinz hesp konusunda kafam karsyr
Bende çok fazla direniyorum süt içiyorum :) sakız çiğniyorum su içiyorum :) diren nesli diorum :)Benimde paketim 3. Gününde bitti yirttim attım icmicem artık kafami duvarlarda vursam icmicem .. olacağı varsa zaten oyle de boylede bişey olur ama sigara içerken olursa kendimi hiç affetmicem sorumsuz anne olmicam bebegimden değerli değil
Canım hemen telaş etme bat ına var dimi dahakızlar benimde ayın 5inde yumi çatladı taaa çatlamadan öncede hamileyim bu ay diyodum şimdi daha 5gün oldu off geç yumurtlamakta sıkıntı böyle ya belki regl günümde bile çıkmayacak çizgi çünkü 19.gün yumi çatladı regl günü bile 9.gün olacak belirtilerde geçen gebeliğimdeki gibi sık idrar bacaklarda sızlama sürekli uykulu hal bel ve kasık ağrısı gelgitli sizce varsa nezaman çıkar ötekinde korkudan 4gün gecikince test yapmıştım silik çıkmıştı ama malesef düşükle sonuçlandı
Bugün ikimiz de doktora gidecekmisiz inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Ben kese görmeye gideceğim ınsallaj senin değerin de 2 kat artarKızlar herkese günaydın :) biz bugun yine tahlile gidicez bakalım değerimiz artmış mı ne alemde onu görücez :) heycan yaptım sabah sabah eşimi işe gönderdikten sonra evdeki gebelik testinden yaptım biraz daha koyu sanki :)
Ben her sabah kahvaltı ederken şimdi edemiyorum midem bulanıyorKızlar beslenme alışkanlığınızı değiştirdiniz mi..? Özel aldığınız gıdalar var mı ..?
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun :)Bugün ikimiz de doktora gidecekmisiz inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Ben kese görmeye gideceğim ınsallaj senin değerin de 2 kat artar
Canım lütfen üzme kendini bekle biraz daha bat ın geçsin belli olmaz belki bat geçince çıkıcak üzme kendiniGünaydın sevgili hamişler
Dün yapılan ısrarlardan ötürü test yaptım
Ve sonuç hüsran sonuç negatif adete iki gün var olsa çıkardı
Hayırlısı olsun inşallah zaten bu testleri hiç sevmiyorum daha bana 1 kere pozitif çıkmadı :) bekliyorum bakalım kısmetse olurHayırlısı oldun canım hem bellimi olur günün gecsin oyle test yap bakalım
Hayırlısı olsun inşallah tek üzüldüğüm nokta midem niye böyle ilaçta kullanmaya korkuyorumCanım lütfen üzme kendini bekle biraz daha bat ın geçsin belli olmaz belki bat geçince çıkıcak üzme kendini
DegisMezmi mesela mide bulantisindan hicbisey yiyemiyorum.bakalim neyle besliycez bebegi boyle gidersen
Allah yardımcımız olsun mide bulantısı zor ama 3 aydan snr geçiyo kaldı 1,5 ay dabahları tuzlu kreker ye yatağının aş tarafında kreker olsun hep uyanınca ye hemen bulantın azalırBen her sabah kahvaltı ederken şimdi edemiyorum midem bulanıyor
Bekle bitanem bak görüceksin rabbim hayırlısı ile nasip edicek canım benim üzme kendini bence bat geçince çıkıcak gibi düşünüyorumHayırlısı olsun inşallah tek üzüldüğüm nokta midem niye böyle ilaçta kullanmaya korkuyorumbakalım bekliyorum hayırlısı olur inşallah :)
Valla ben süt içiyorum kalsiyum a çok ihtiyacımız olucakBebek için endişelenme o nasıl olsa senin depoladığın vitaminleri alır 3 aydan snr mide bulantısı geçiyo o zmn rahat rahat yersin benim merakım hergün süt içebiliyo musunuz ceviz badem kuru kayısı yiyomusunuz
İnşallah sürekli yediğin şey :) şuda var ki eşim bu sabah parfüm sıktı dedim al parfümünü çık dışarıAllah yardımcımız olsun mide bulantısı zor ama 3 aydan snr geçiyo kaldı 1,5 ay dabahları tuzlu kreker ye yatağının aş tarafında kreker olsun hep uyanınca ye hemen bulantın azalır