- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.061
Bizdede kimse bilmiyor sadece esimle ben biliyoruz ins hersey yolunda gitsin oyle dicez kesin bizimkilerde Trip atacakpanik yoook, ben de geçen ay kimyasal yaşadım, o embriyo tutunamadı gitti, bu aynı değil ki, bu seferki başka. Aklına kötüyü getirmene hissettiğini anlıyorum ben ikinci betayı görene kadar ailelere söyleyemedim, bi de annem benden nasıl saklarsın diye trip attı
cuma keseyi görürsek yakın çevreme de öyle haber vereceğim
Canım geç döllenme hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce doktora gittim kanda da çıkmadı doktor bir hafta bekle olmazsan ilaç veririm dedi meğer geç döllenme olmuşBen de senin gibiydim şimdi hamileyim
Normalde öyle evet ama yaz tatiline denk geliyo doğum sonrası izin ve malesef yanıyo,bi işe yaramıyo.. O yüzden hiç zorlama kendini 32 de ayrıl izne doğuma hazırlan :) doktorunla konuş,doğum sonrası heyet raporu kaç gün verir,Eylül'de okul başlayınca onu kullanırsın,sonrası Allah kerim :)Canım 37. Haftaya kadar çalışıp kalan 5 haftayı aktarabiliyoruz diye biliyorum yani 13 hafta oluyo böylece ekim başına kadar rahatlıyabiliyoruz
sonra o boşluğun içinde bebiş oluyo kız :)
Ben öğretmenim hiic düşünmüyorum valla bi ozamana gelelim de ama şu bi kesin yaz tatili yandiGünaydınn Kızlar öğretmen olan var mı aranızda izin olayı aklımı kurcalıyor da bir hayli
:) ben dün gördüm 1,6 mm olmuş. doktora dedim 0,9 uçtan hallice diyebelki bizde görürürz keseyi iğne ucu kadar
selam canım bence bi hcg baktır, 2 gün sonra tekrar baktır. ondan sonra doktora git. benim doktor hcg yi sordu direkt. baktırmamış olsam boşuna gitmiş olcaktım.Selam kızlar nasılsınz ben dr a henz gitmedm demstm smdi direk bi hastaneye gdp ınce tahlılleri falan istesem yaparlarmı sonra dr mangitsem
Evdeki testte daha yeni çıktı çizgim gunumde iki gün geçti ancak yaptırcamBenim 20 temmuz BDT. Bende kadın doğumcuya daha gtmedim 3+6 haftalik iz daha.haftaya pazartesi gtcem görürüm inşallah. Sen neden kan testi yaptrmadin daha canim
2 günde 3 kat artmış maaşallahBenim kan degerim cumartesi 19.5 ti.pazrtesi yani dün werdim kan bunda 56.5 çıktı iyimi ya düşük mu kafam karsti
Günaydın kızlar. Mide bulantısı bende de bi var bi yok. Bazen en olmadık kokular burnuma geliyo fena oluyorum bazen de en kötü kokuların içindeyken hiç farkında olmuyorum. Benim gibi dengesiz o da. Eşim de duruma ayak uyduramadı normalde çok rahat bi insanımdır ama dün yüzündeki sivilceden tiksindim. O da şaşkın :)
sheyma46 ve @Pisipisi05 kızkar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Doktor çıkışı ayrıntıları yazın merak ediyorum.
maşallahhh minnakaa :)))):) ben dün gördüm 1,6 mm olmuş. doktora dedim 0,9 uçtan hallice diyene bekliyodun ki dedi
inşallah canım. güzel haberler sırayla geliyo çok şükür :)6 haftaligi bitiyomus perşembe günü adete göre 7 yi bitiriyor haftaya tekrar gel kalp atışlarını duyalim dedi follibol içiyordum onu bi gun iç bigun içme dedi sağlıklı dedi öyle yani huzurluyum inşallah bide kalp atışını duyarimm
maşallahhh minnakaa :))))
cnm benim sat 10 ekim bdt bilmiyorum..nerden hesaplanıyor? ayrıca akç haftalık olduğumu nasıl hesaplayacağım?
Ya çok korktum Dr U aradım haftaya gel dedi görünür dedi inşallah görürüm ya2 günde 3 kat artmış maaşallahgayet iyi canım.
Benimki planlanmayan bir hamilelik oldu ve Ella kullanmama rağmen bu yüzden çok endişeliyim . Geçen hafta cuma doktora gittiğimde 6+2 idim, sorun yok dedi ama kalp atışı için çrş günü gideceğim bakalım, kalp atışlarını duyayım şuan başka bir isteğim yok :)bende dayabamıyorum cuma gidicem 6+3 oluyor inş duyarım kap atışını
Hayır yok önemli olan 2 günde 2 kat artması değer herkese göre degiskendirİyi akşamlar güzel anne adayları. Yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar ben hiç doktora gitmedim. Perşembe yaptırdığım kan testinin sonucunu ancak bugün alabildim. SAT ı benden 4 gün önce olan arkadaşa göre hcg oranım oldukça düşük. Benim hcg değerim 31. gün için 284.48 çıktı. Hemşirede düşük dedi. Bunun üzerine bugün başka bir poliklinikte tekrar test yaptırdım. Bugünde 1411.82 çıktı. 4 günlük için güzel bir artış ancak yumurtlama gününe göre düşük bir değer. Yani en azından internetten okuduğum kadarıyla böyle yorumladım. Acaba benim hamilelikte bir sıkıntı mı var
Benimki planlanmayan bir hamilelik oldu ve Ella kullanmama rağmen bu yüzden çok endişeliyim . Geçen hafta cuma doktora gittiğimde 6+2 idim, sorun yok dedi ama kalp atışı için çrş günü gideceğim bakalım, kalp atışlarını duyayım şuan başka bir isteğim yok :)
Ewt cnm Tebrikler hamilesin bat ne zamandı senin?Kızlar galiba silik de olsa ikinci çizgim görünüyor Eki Görüntüle 1683903