2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizdede kimse bilmiyor sadece esimle ben biliyoruz ins hersey yolunda gitsin oyle dicez kesin bizimkilerde Trip atacak

Canım 37. Haftaya kadar çalışıp kalan 5 haftayı aktarabiliyoruz diye biliyorum yani 13 hafta oluyo böylece ekim başına kadar rahatlıyabiliyoruz
Normalde öyle evet ama yaz tatiline denk geliyo doğum sonrası izin ve malesef yanıyo,bi işe yaramıyo.. O yüzden hiç zorlama kendini 32 de ayrıl izne doğuma hazırlan :) doktorunla konuş,doğum sonrası heyet raporu kaç gün verir,Eylül'de okul başlayınca onu kullanırsın,sonrası Allah kerim :)

Selam kızlar nasılsınz ben dr a henz gitmedm demstm smdi direk bi hastaneye gdp ınce tahlılleri falan istesem yaparlarmı sonra dr mangitsem
selam canım bence bi hcg baktır, 2 gün sonra tekrar baktır. ondan sonra doktora git. benim doktor hcg yi sordu direkt. baktırmamış olsam boşuna gitmiş olcaktım.

Benim kan degerim cumartesi 19.5 ti.pazrtesi yani dün werdim kan bunda 56.5 çıktı iyimi ya düşük mu kafam karsti

6 haftaligi bitiyomus perşembe günü adete göre 7 yi bitiriyor haftaya tekrar gel kalp atışlarını duyalim dedi follibol içiyordum onu bi gun iç bigun içme dedi sağlıklı dedi öyle yani huzurluyum inşallah bide kalp atışını duyarimm

inşallah canım. güzel haberler sırayla geliyo çok şükür :)

maşallahhh minnakaa :))))
cnm benim sat 10 ekim bdt bilmiyorum..nerden hesaplanıyor? ayrıca akç haftalık olduğumu nasıl hesaplayacağım?

teşekkür ederiz teyzesi:)

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama

17 temmuz çıktı bdt. kaç haftalık olduğunu da http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_haftaniz_ve_beklenen_dogum.asp

yada telefonuna babybump pro uygulaması yüklersin günlük takip için. linkler çıkar umarım.

bende dayabamıyorum cuma gidicem 6+3 oluyor inş duyarım kap atışını
Benimki planlanmayan bir hamilelik oldu ve Ella kullanmama rağmen bu yüzden çok endişeliyim . Geçen hafta cuma doktora gittiğimde 6+2 idim, sorun yok dedi ama kalp atışı için çrş günü gideceğim bakalım, kalp atışlarını duyayım şuan başka bir isteğim yok :)

Hayır yok önemli olan 2 günde 2 kat artması değer herkese göre degiskendir

inşallah duyarsın olmadı vajınalmı baksa diyorum yoksa çok fena bunalıma gireceğimmm korkudan. çünkü kardeşimin eşi 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj yaptılar. korkuyorum.

arkadaşlar hafif ağrılarınız oluyor mu kasıklarda olsun rahminizin üstünde olsun bazen endişeleniyorum da tek ben miyim hafif ağrıları olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…